- 26 Nisan 2024
- 272
- 222
- 18
- 33
progestoron ne zaman bu değer çıktı?Merhaba opu gectiyseniz gerisi en kolay aşama sakın korkmayın. Anesteziye gerek yok ağrılı sızılı bir işlem değil embriyonun transfer anını görün o çok mutlu bir an oluyor. 3 lt su değil ya sadece idrara sıkışık oluyorsun öyle aşırı da değil ki hemen çıkabilirsin diyorlar
progestoron testini progestan fitil ve progestan dex iğneleri var ya onları reçetelemeden önce yaptı benm de 0.005ten küçük çıktı. Normal gördü ve bu fitil ve iğneelrebaşlattı. Sizin de fitil ve iğnelerden önceyse benmkiyle benzer dolayısıyla normal diye düşünüyorum.Progesteron um 0.080 çıktı bu değer nasıl acaba
Hayir ben Kasım ayında tedaviye başladım ikisi de negatif oldu maalesefSiz şu an sonuç mu bekliyorsunuz
Allah tez zamanda size bana tüm bekleyenlere nasip etsinHayir ben Kasım ayında tedaviye başladım ikisi de negatif oldu maalesef
Çok teşekkür ederim amin rabbim sizinde ilk transferinizde nasip etsin 4 gün yattım iş yapmadım ama 2 saat arayla kalkıp evin için 10 dakkika gezindim rahmime kan gitmesi kan akılı olaması için 1 gün nar suyu 1 gün havuç suyu içtim her gün kefir ceviz avokado yumurta yedim sağlıklı beslendim açıkçası ayaklarımın altına yastık koydum 3 litre su içtim her gün hayla içiyorum bol su önemli çay kahve asla içmedim ben evde değildim kuzenimdeydim o yüzden bana vakit çabuk geçti anlamadım günleri 8. Günü evde kaset test yaptım pozitif çıktı birde 9. Günümde kahverengi lekelenmem geldi 12. Günü kan verdim 398 di 14. Gün 1250 çıktı 16. Gün 2450 çıktı değerlerim mart 15 te transfer oldum martın 27 sinde kan verdim nisanın 8 de keseyi gördüm benim şuan hafif kahverengi lekelenmelerim oluyor küçük bir kanama alamın varmışYaaa sağlıkla kucağınza almanızı diliyorum çok çok teşekkür ederim kıymetli cevabınız için ,vaktiniz varsa transfer sonrası neler yaptınız neler tavsiye edersiniz,kaçıncı gün hangi testleri yaptınız değerleriniz kaç çıktı acaba sonsuz teşekkür ederim
Canım merhaba nasılsın tekrardan tedavi düşünüyor musunHayir ben Kasım ayında tedaviye başladım ikisi de negatif oldu maalesef
MerhabalarCanım merhaba nasılsın tekrardan tedavi düşünüyor musun
Anladım canım toparlan o zaman inşallahMerhabalarhayır canım yakında düşünmüyorum hâlâ tedavinin etkisinden kurtulamadim ki ağrılarım tam geçmedi
Cümle bekleyen ve isteyenlere rabbim nasip etsin ,çok zor süreçler yaşıyoruz kaderde varsa nasip olacak benim 5. Gün embiryosu iki adet birisi 5aa diğeri 4aa sanırım ikisi beraber konulacak yaşım 41 şu an için tüm değerler normalmiş ama çok heyecanlı ve stresliyim bir o kadarda korkuyorum ,bütün bilgiler için sonsuz teşekkür ederim zahmet verdim ,belirtiler ilk 5 6 gün neydi acaba 7. Gün evde kendim test yapsam eczaneden hangi testi almam gerekiyor inanın hiçbir şey bilmiyorum yaptıktan sonra olup olmadgi nasıl anlaşılıyorÇok teşekkür ederim amin rabbim sizinde ilk transferinizde nasip etsin 4 gün yattım iş yapmadım ama 2 saat arayla kalkıp evin için 10 dakkika gezindim rahmime kan gitmesi kan akılı olaması için 1 gün nar suyu 1 gün havuç suyu içtim her gün kefir ceviz avokado yumurta yedim sağlıklı beslendim açıkçası ayaklarımın altına yastık koydum 3 litre su içtim her gün hayla içiyorum bol su önemli çay kahve asla içmedim ben evde değildim kuzenimdeydim o yüzden bana vakit çabuk geçti anlamadım günleri 8. Günü evde kaset test yaptım pozitif çıktı birde 9. Günümde kahverengi lekelenmem geldi 12. Günü kan verdim 398 di 14. Gün 1250 çıktı 16. Gün 2450 çıktı değerlerim mart 15 te transfer oldum martın 27 sinde kan verdim nisanın 8 de keseyi gördüm benim şuan hafif kahverengi lekelenmelerim oluyor küçük bir kanama alamın varmış
Ne zahmeti olur mu elimden geldiğince hepsini cevaplarım benim ilk yumurta toplamamda 23 yumurta toplandı 19 döllendi ama 5. Güne hepsi canlılığını yitirdi 2 ay sonra yine yumurta topalndı 17 tane çıktı 3. Güne 2 tane donduruldu her ihtimale karşı 5 tanesinden 5. Güne 1 tane embriyo gitti 4ab kalitede onu transfer yaptık belirtiler kullandığımız hormonlardan dolayı aslında herkesde olan belirtilerler sol kasığım ağrıdı hep göğüslerim çok fazla şişti ve ben sigara kullanmıyorum bırakamdım çok acı gelmeye başladı asla tar alamadım şuan içinde artı olarak sabah asla iştahım yok midem bulanıyor ve midem yanıyor test markasını hiç hatırlamıyorum 3 farklı markadan test aldım hepsinde aynı çıkınca pozitif olduğuna inandımCümle bekleyen ve isteyenlere rabbim nasip etsin ,çok zor süreçler yaşıyoruz kaderde varsa nasip olacak benim 5. Gün embiryosu iki adet birisi 5aa diğeri 4aa sanırım ikisi beraber konulacak yaşım 41 şu an için tüm değerler normalmiş ama çok heyecanlı ve stresliyim bir o kadarda korkuyorum ,bütün bilgiler için sonsuz teşekkür ederim zahmet verdim ,belirtiler ilk 5 6 gün neydi acaba 7. Gün evde kendim test yapsam eczaneden hangi testi almam gerekiyor inanın hiçbir şey bilmiyorum yaptıktan sonra olup olmadgi nasıl anlaşılıyor
Ahhhh ne güzel duygularrrr dilerim darısı bize ve tüm bekleyenlere,o kadar heycnliyim ki ilk denememiz ve yaşım 41 olunca streste çok oluyor iki adet embiryom var 5aa ve 4 AA sanırım ikisi birlikte koyulacak ,güzel arkadaşım transfer sabahı tekrar kontrol var mı rahim kalınlığı için falan dontoru görme şansımız olacak miNe zahmeti olur mu elimden geldiğince hepsini cevaplarım benim ilk yumurta toplamamda 23 yumurta toplandı 19 döllendi ama 5. Güne hepsi canlılığını yitirdi 2 ay sonra yine yumurta topalndı 17 tane çıktı 3. Güne 2 tane donduruldu her ihtimale karşı 5 tanesinden 5. Güne 1 tane embriyo gitti 4ab kalitede onu transfer yaptık belirtiler kullandığımız hormonlardan dolayı aslında herkesde olan belirtilerler sol kasığım ağrıdı hep göğüslerim çok fazla şişti ve ben sigara kullanmıyorum bırakamdım çok acı gelmeye başladı asla tar alamadım şuan içinde artı olarak sabah asla iştahım yok midem bulanıyor ve midem yanıyor test markasını hiç hatırlamıyorum 3 farklı markadan test aldım hepsinde aynı çıkınca pozitif olduğuna inandımama eşime söylemedim doktorala öğrensin süpriz olsun istedim ben bildiğim halde daha doktor kapısından içeriye girerken ağlamaya başladım panik ataktan dolayı elim ayağım çok titredi doktorum biraz korkutmak istemişti ama adam beni görünce korkutmadan hemen söyledi
Hiç kötü düşünmeyin lütfen beynimize kötü düşünceler göndermiyoruz asla benim bi akşam 45 yaşında transfer oldu şimdi 4 yaşına oğlu var çok şükür hafif lekelenenler olur asla korkutmayın kendinizi sakince doktorunuzla iletişime geçin ben her kanamamda aklım çıktı ama çok şükür sorun yok cuma kalp atışı için gidicem inşallah sorun yoktur yok sabah gidip kan verdik onun sonucunu bekledik kanda sorun yoksa ben 1 saat önce gittim serum takıldı bitmeden transfere aldı orda açtılar serumu gelince devam etti ben doğal gebelik gibi oldu doktorum direk transfer yapmak istemiyorum rahim ne bu diye atmasın dışarıya dedi çünkü benim 1 dış gebelik 8 düşüğüm var 12 yıldır uğraşıyorumAhhhh ne güzel duygularrrr dilerim darısı bize ve tüm bekleyenlere,o kadar heycnliyim ki ilk denememiz ve yaşım 41 olunca streste çok oluyor iki adet embiryom var 5aa ve 4 AA sanırım ikisi birlikte koyulacak ,güzel arkadaşım transfer sabahı tekrar kontrol var mı rahim kalınlığı için falan dontoru görme şansımız olacak mi
Ahhh elhamdülillah sizin için o kadar mutlu oldum ki sağlıkla kucağınza almak nasip olsun darısı bu sayfada ve tüm dünyada isteyen bekleyen herkese ,serum içine sakinleştirici falan isteyebilir miyim acaba tek istedgim salı günü gelsin ve bu stres bitsinHiç kötü düşünmeyin lütfen beynimize kötü düşünceler göndermiyoruz asla benim bi akşam 45 yaşında transfer oldu şimdi 4 yaşına oğlu var çok şükür hafif lekelenenler olur asla korkutmayın kendinizi sakince doktorunuzla iletişime geçin ben her kanamamda aklım çıktı ama çok şükür sorun yok cuma kalp atışı için gidicem inşallah sorun yoktur yok sabah gidip kan verdik onun sonucunu bekledik kanda sorun yoksa ben 1 saat önce gittim serum takıldı bitmeden transfere aldı orda açtılar serumu gelince devam etti ben doğal gebelik gibi oldu doktorum direk transfer yapmak istemiyorum rahim ne bu diye atmasın dışarıya dedi çünkü benim 1 dış gebelik 8 düşüğüm var 12 yıldır uğraşıyorum
Amin inşallah gelir gelir yarına ne kaldı çok şükür mesela dün akşam sabah karşı yatak döşek kan olcak şekilde uyandım tuvalete zoe gittim kan pıhtısı düşürdüm 2 tane ama korkmadım da çok sakin gittim doktora asla ağlamadım etmedim bebeğimi gördüm benimleymiş biraz zor geçiçek benim için hep yatmam lazım ama moralimi asla bozmak istemiyorumAhhh elhamdülillah sizin için o kadar mutlu oldum ki sağlıkla kucağınza almak nasip olsun darısı bu sayfada ve tüm dünyada isteyen bekleyen herkese ,serum içine sakinleştirici falan isteyebilir miyim acaba tek istedgim salı günü gelsin ve bu stres bitsin
Benim de yarın transferim dilerim kolaylıkla geçsin inşallah ikimizin deMerhaba Kıymetli Arkadaşlar,
Salı günü transferim var iki adet 5. Gün embiryom var yaşım 41 ilk denemem olacağı için kafamda çok soru var.
Tecrübelerinizden istifade etmek isterim.
Bende panik atak ve anksiyete var.Transfer maksimum 5 dk lik bir islemmis .Anestezi talep edebiliyormusum .Acaba anestezi sonucu etkiler mi ?
Eğer anestezi almazsam, 3 litre su içmem gerekiyormus tuvaletimi o kısa sürede kontrol edemem diye büyük panik içindeyim.Tecrube edenler lütfen yazabilir mi nasıl oluyor ? Transferden hemen sonra tuvaletinizi yapmanıza müsade ediyorlar mı ? Serum vs takılıyor mu kaç saat hastanede kalınıyor?
Teşekkürler
Amin kardeşim İnşallah yüzümüz gulerBenim de yarın transferim dilerim kolaylıkla geçsin inşallah ikimizin de
Çok teşekkür ediyorum yarın sabah test için cagrildim öğlen de transferim olacak dilerim her şey yolunda çıkar çok teşekkür ederim detaylı açıklama icinprogestoron testini progestan fitil ve progestan dex iğneleri var ya onları reçetelemeden önce yaptı benm de 0.005ten küçük çıktı. Normal gördü ve bu fitil ve iğneelrebaşlattı. Sizin de fitil ve iğnelerden önceyse benmkiyle benzer dolayısıyla normal diye düşünüyorum.
Transferden önceki gün tekrar istediler, ilk seferinde de öyleydi bazı klinikler transfer günü bakıyormuş. Bana dedikleri değer istediğimiz gibiyse çözdürcez embriyyoyu. Benim transferden 1 gün önce 34 çıktı, baktim ilk denememnde de 32 imiş. Doktorum gayet iyi dedi.
Yaptığım araştırmalarda transfer günü progestoronun 10 un üzerinde olması gebelik için avantajmış. Hatta bi makalede de şey okudum, 10 dan büyük ve 70 den küçük en optimal değer aralığıdır diye. Ama bu forumda 100küsür çıkanlar da var ve hamile kalmışlar. Yani 10dan büyük olması iyi bişey transfer günü.
hadi hayırlısı, haberdar edin.. transferden 1bucuk saat önce yavaş yavaş su için zaten sıkışacaksınız. transfer sonrası ilk yarım saat önemli sonrasında hoplayıp zıplamadıktan sonra sorun yok. Bol şans :)Çok teşekkür ediyorum yarın sabah test için cagrildim öğlen de transferim olacak dilerim her şey yolunda çıkar çok teşekkür ederim detaylı açıklama icin
hadi hayırlısı, haberdar edin.. transferden 1bucuk saat önce yavaş yavaş su için zaten sıkışacaksınız. transfer sonrası ilk yarım saat önemli sonrasında hoplayıp zıplamadıktan sonra sorun yok. Bol şans :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?