- 16 Mayıs 2022
- 1.629
- 1.111
- 36
Bazen mütevazi ama başarılı deneyimli bir Dr ya da hastanede de güzel sonuçlar alınabiliyor. Evet bahçeli irenbe gibi yerler isim yapmış reklama dökmüş. Söyledikleriniz normal yaklaşım değil. Değiştirmekle iyi yapmışsınız. Duygusal olarak yaklaşım ve iyi muamele çok önemli tedavi piskolojisinde. Merkezler hep paracı zihniyet malesef. Anneler gününde afiş asıyorlar. "anne olmak istemez misin? /falanca tüp bebek merkezi" yani sizi para olarak görüyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun İnşaAllah en kısa zamanda kavuştursun.Merhaba. Öncelikle her şeyde oldupu gibi bu konuda da stresten uzak durmak önemli zor evet ama dikkat etmek lazım.
Benim iki negatif tüp bebek denemem var şimdi üçüncü denemenin hazırlığındayım. Nasipse ekim ayında transferim olacak.
Eşimde sperm problemi ile bu yola çıktık. Sonamedde rahim filmi çektirdim şükür bir şey çıkmadı ama başlarda sınırda olan amh değerim sekiz ayın sonunda düştü.
İlk iki denemeyi dışarıdan bir doktorla bahçeci umutta yaptık. Üçüncü deneme için bahçecinin kendi doktoruna gittik fakat şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki kapıdan içeri girdiğiniz andan itibarem size 'para' gözüyle bakıyorlar. Üçüncü denememde embriyo oluşmadı doktorun söylediği histeroskopi yapalım ama fiyatı şu kadar. Burası bir merkez. Özel muayenehane olsa doktor fiyat bilgisi verir ama bir merkezde doktorun fiyat vermesi bu işin nasıl ticarete döküldüğünü gösterir benim nazarımda. Ayrıca gerçekten çok yoğun bir merkez olduğu için öyle özel ilgi alaka beklemeyin. Biz doktorla konuşabilmek için kapısında bekledik resmen. Embriyolarımın oluşmadığını bana iki sefer söyledi hem de ikisinde de ilk defa söylüyormuş gibi. Yani sonuç olarak ben hiç memnun kalmadım ama kalan da çok. Şunu da unutmamak lazım doktorlar bu işte bir vesile. Allah kimin elinden nasip eder bilemeyiz. Ben şimdi gebze anadolu sağlık merkezinde tayfun kutlu hocaya gidiyorum. İlk gittiğimde bile bahçeciden çok daha iyi bir yer olduğunu fark ettim diyebilirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin