Canım canım yenimi başladın bende haftaya inş kaçıncı gün iğlere başladın mehmet bey nasıl ve gider gitmez hemen başlayalım diyormu nasıl karşılıyorSeninle benzer şeyleri yaşıyoruz çok çok geçmiş olsun benimde amh 0.34 bugün bahçeci de Mehmet reşit hocada muayane oldum. Bu arada geçen ay devlet Hastanesi'nde olan bir negatif transferim var artık böyle negatif olumsuzluk görmek ve yiprandigimiz için özelde güzel bir laboratuvarda işi halletmek istiyoruz. Umarım sende bende bizim gibi bu yolda olan herkes umuduna mucizesine kavuşur. Bir nevi ikinci tüp bebek denemem ama negatif olduğunda nefesim kesilecek kadar ağladım en son nefes alamadım eşim zorla yüzüme gözüme su çarpa çarpa beni kendime getirdi. Şuan o kadar üzüldüğüm için kendime aptal diyorum açıkçası tamam üzüldüm ama dünyanın sonu değil çok şükür halen rahminde yumurtaların var ki zaten varsa da umut her zaman var. Bugün Mehmet reşit hoca çok güzel birşey söyledi onu aldım küpe yaptım. Zor olacak çok zor olacak belki ama imkansız değil ve transfer zamanı da o yumurta istediğim kaliteye gelmeden transferi yapmma dedi. Biz umutluyuz olacak inşallah. Evet çok zor maddi manevi çok zor kenarda köşede biriktirdiğin paran neyin varsa bu uğurda gidecek göze alacaksin çünkü meyvesi o kadar tatlı olacak ki o giden mali gözün görmeyecek bile. Yani diyeceğim şu ki arkadaşım girdiğimiz yol dikenli bir yol ama sonunda gül bahçesi var olacak inşallah az sabır çokça çaba