Tüp bebek tedavisine başlama kararı aldık, sorularıma yanıt verebilir misiniz? :(

Seninle benzer şeyleri yaşıyoruz çok çok geçmiş olsun benimde amh 0.34 bugün bahçeci de Mehmet reşit hocada muayane oldum. Bu arada geçen ay devlet Hastanesi'nde olan bir negatif transferim var artık böyle negatif olumsuzluk görmek ve yiprandigimiz için özelde güzel bir laboratuvarda işi halletmek istiyoruz. Umarım sende bende bizim gibi bu yolda olan herkes umuduna mucizesine kavuşur. Bir nevi ikinci tüp bebek denemem ama negatif olduğunda nefesim kesilecek kadar ağladım en son nefes alamadım eşim zorla yüzüme gözüme su çarpa çarpa beni kendime getirdi. Şuan o kadar üzüldüğüm için kendime aptal diyorum açıkçası tamam üzüldüm ama dünyanın sonu değil çok şükür halen rahminde yumurtaların var ki zaten varsa da umut her zaman var. Bugün Mehmet reşit hoca çok güzel birşey söyledi onu aldım küpe yaptım. Zor olacak çok zor olacak belki ama imkansız değil ve transfer zamanı da o yumurta istediğim kaliteye gelmeden transferi yapmma dedi. Biz umutluyuz olacak inşallah. Evet çok zor maddi manevi çok zor kenarda köşede biriktirdiğin paran neyin varsa bu uğurda gidecek göze alacaksin çünkü meyvesi o kadar tatlı olacak ki o giden mali gözün görmeyecek bile. Yani diyeceğim şu ki arkadaşım girdiğimiz yol dikenli bir yol ama sonunda gül bahçesi 🌹 var olacak inşallah az sabır çokça çaba
Canım canım yenimi başladın bende haftaya inş kaçıncı gün iğlere başladın mehmet bey nasıl ve gider gitmez hemen başlayalım diyormu nasıl karşılıyor

ağzına yüreğine sağlık canım benim, yaşım 28 AMH testim 1,47 çıktı,
rahim filmi çekindim ve Y rahim teşhisi koyuldu, eşimin testlerini yaptık bir problem çıkmadı onda,
bu perşembe Bülent Baysal ile görüşmeye gideceğiz, zaman kaybetmeyi ben de istemiyorum çünkü histereskopi yapılabilir rahim şekli düzeltilmesi için, bakalım Allah büyüktür, ondan ümit kesilmez :KK200:

ben hiç hamile kalamadım, ne düşük ne kimyasal hiç bir şekilde olmadı, 2,5 senedir bir kere de olsa hamile kalamamamı anlayamıyorum tabi :KK43:
Mesajı görünce yazmak istedim benim de 7 yıl boyunca hiç bir şekilde gebelik oluşmadı ne kimyasal ne boş hiç bişi eşimde sorun yok bende sadece pcos vardı ama olmadı 1. Tüp bebek denemem başarısız oldu ama 2. De çok şükür tutundu bebeğim bana hamile olduğumu öğrendiğim an sanki 7 yıl boyunca beklememisim gibi bütün yaşadıklarımı unuttum çektiklerimi aglamalarimi herşeyi unuttum şuan 18 haftalık oldum rabbim sağ Salim kucagimiza almayı nasip eder inşallah.. bu süreçte olan herkese sürekli dua ediyorum ❤️ umudunu kaybetme herşey çok güzel olucak ve bir gün herşeyi sanki hiç yaşamamış gibi olucaksin ❤️

Mesajı görünce yazmak istedim benim de 7 yıl boyunca hiç bir şekilde gebelik oluşmadı ne kimyasal ne boş hiç bişi eşimde sorun yok bende sadece pcos vardı ama olmadı 1. Tüp bebek denemem başarısız oldu ama 2. De çok şükür tutundu bebeğim bana hamile olduğumu öğrendiğim an sanki 7 yıl boyunca beklememisim gibi bütün yaşadıklarımı unuttum çektiklerimi aglamalarimi herşeyi unuttum şuan 18 haftalık oldum rabbim sağ Salim kucagimiza almayı nasip eder inşallah.. bu süreçte olan herkese sürekli dua ediyorum ❤️ umudunu kaybetme herşey çok güzel olucak ve bir gün herşeyi sanki hiç yaşamamış gibi olucaksin ❤️
Hiç yaşamamış gibi insan nasıl oluyor gerçekten soruyorum? 36 yaş 5.5 yıl evlilik 4 yıla yakın uğraş. Sebepsiz infertilite. Son 1 yılda gittiğim Dr lar çok zaman olmuş dedi. Artık tüp sürecindeyim öngörüşme yaptığım Dr lar da çok zaman olmuş yaş ilerliyor dedi. Çok hassas biriyim bu üzüntüleri unutamam sözleri yaşadıklarımı gibi geliyor. Sadece hafifler gibi geliyor.

Hiç yaşamamış gibi insan nasıl oluyor gerçekten soruyorum? 36 yaş 5.5 yıl evlilik 4 yıla yakın uğraş. Sebepsiz infertilite. Son 1 yılda gittiğim Dr lar çok zaman olmuş dedi. Artık tüp sürecindeyim öngörüşme yaptığım Dr lar da çok zaman olmuş yaş ilerliyor dedi. Çok hassas biriyim bu üzüntüleri unutamam sözleri yaşadıklarımı gibi geliyor. Sadece hafifler gibi geliyor.
Bende unutamam nasıl atlatirim diye düşünüyordum ama öyle olmadı diyorum ya 7 yıllık evliyim yaklaşık 5 yıldır uğraşıyorum 2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek ikinci transfer im tuttu ve gerçekten bebeğimin benimle olduğunu öğrendiğim den beri sanki hiç bişey yaşamamış gibiyim gerçekten mucize gibi bişey yaşanmışlıkları gerçekten unutuyorsun sadece karnındaki bebeğe odaklaniyorsun ❤️ Rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder bu duyguları inşallah ❤️

Canım canım yenimi başladın bende haftaya inş kaçıncı gün iğlere başladın mehmet bey nasıl ve gider gitmez hemen başlayalım diyormu nasıl karşılıyor
Hayırlı olsun inşallah ben başladım opu da oldu ancak yumurtalar kalitesiz çıktı Mehmet hocayla görüştük adet olunca gel dedi pazartesi gideceğim işte nasipse önce bir muayane sonra durum neyse ona göre de başlayacağız tedaviye tekrardan. Çok yoğun ama Mehmet hocayi hic görmüyorum diyemem ilgileniyor sekreterler asistanlar ayrı arayıp soruyorlar durumum hakkında sürekli bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Benim yumurtalar kalitesiz çıktı ama bakalım nasip olur inşallah

Hayırlı olsun inşallah ben başladım opu da oldu ancak yumurtalar kalitesiz çıktı Mehmet hocayla görüştük adet olunca gel dedi pazartesi gideceğim işte nasipse önce bir muayane sonra durum neyse ona göre de başlayacağız tedaviye tekrardan. Çok yoğun ama Mehmet hocayi hic görmüyorum diyemem ilgileniyor sekreterler asistanlar ayrı arayıp soruyorlar durumum hakkında sürekli bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Benim yumurtalar kalitesiz çıktı ama bakalım nasip olur inşalla
O ne demek yumurta var ama kalitesiz mi takviye alıyomusun amh dan mı öyle oluyı

X