Tüp Bebek tedavisine başladım

Olsun geç büyüsünler ama kaliteli olsunlar inşallah herşey gönlünce olur. Benim de Bugün yumurtalarm toplandı, senin de benim de hakkımda hayırlısı olsun inş
Yumurtalar toplanırken nasıl yaptılar herhangi acı duydunuz mu benim kasıklarım ağrıyor yumurtalara bakarlarken acı hissediyorum

Yumurtalar toplanırken nasıl yaptılar herhangi acı duydunuz mu benim kasıklarım ağrıyor yumurtalara bakarlarken acı hissediyorum
Yumurta toplanmadan 1 gün önce çok ağrım vardı oda yumurtaların büyüdüğünden dolayıymış. Doktor muayene ederken benimde canm yanıyordu normal yani hic korkma. Ve yumurta toplanırken hiç bişey hissetmedim anestezi verip uyutuyorlar zaten ama sonrası baya ağrılı ben dün yürüyemiyordum bile aşırı bir baskı ve şişkinlik vardı, bugünde dünki kadar olmasa da yine ağrım var oturup kalkmak zor oluyor biraz

Merhabalar tüp bebek merkezine giderek dün itibariyle ilaçlara başladım deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz benim ilk denemem
Bugün 3 yumurtam alındı yumurta kalitese çok düşük dendi yarın bilgi verilecek ben bir daha izin alıp bu işlemlere başlayamam canım çok sıkıldı

Üzülme cnm allahtan ümit kesilmez, işinden izin almak cok mu zor
Evet işim sıkıntılı izin alamıyorum iki ay rahim dinlenecek tekrar deneyeceğiz dedi şu an olumsuz duruyor doktorun konuşmasına göre hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç olacak benim için. İkinci de nasıl oluyor bilmiyorum ama doktorla konuşmadık tekrar baştan başlıcak sanırım ilaçlar iğneler şu anda 27 bin gitti umarım yarın olumlu olur gitmesine razıyım

Çok üzüldüm cnm ama hakkına hayırlusı buymuş demekki ama maddi açıdan gerçekten insan çok yıpranıyor o konuda çok haklısın

İnşallah cnm allah dualarımı kabul etsin inşallah
Kızlar mutlu haber geldi geliştirmek için uğraşıyorlarmış sen ilaçlarına başla dediler gelişirlerse Perşembe transfer olçak çok mutluyum inşallah gelişirler üç yumurtadan iki tanesini deneyeck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…