- 28 Kasım 2021
- 53
- 49
- 3
- Konu Sahibi Civciv0616
-
Yumurtalar toplanırken nasıl yaptılar herhangi acı duydunuz mu benim kasıklarım ağrıyor yumurtalara bakarlarken acı hissediyorumOlsun geç büyüsünler ama kaliteli olsunlar inşallah herşey gönlünce olur. Benim de Bugün yumurtalarm toplandı, senin de benim de hakkımda hayırlısı olsun inş
İnşallah cnm benim inşallahAmin inşallah güzel sonuçlar alırız
Yumurta toplanmadan 1 gün önce çok ağrım vardı oda yumurtaların büyüdüğünden dolayıymış. Doktor muayene ederken benimde canm yanıyordu normal yani hic korkma. Ve yumurta toplanırken hiç bişey hissetmedim anestezi verip uyutuyorlar zaten ama sonrası baya ağrılı ben dün yürüyemiyordum bile aşırı bir baskı ve şişkinlik vardı, bugünde dünki kadar olmasa da yine ağrım var oturup kalkmak zor oluyor birazYumurtalar toplanırken nasıl yaptılar herhangi acı duydunuz mu benim kasıklarım ağrıyor yumurtalara bakarlarken acı hissediyorum
Kızlar doktordan aradılar şimdi 25 yumurtadan 8 tanesi embriyo olmuş Allahtan birşey cıkmazsa pazartesi transfer olucak
Hayırlı olsun Rabbım tamamına erdirsin inşallahKızlar doktordan aradılar şimdi 25 yumurtadan 8 tanesi embriyo olmuş Allahtan birşey cıkmazsa pazartesi transfer olucak
Sağol cnm benim teşekkür ederim inşallah hepimiz o mutlu haberi alırızCanım çok sevindim inşallah mutlu haberlerini alırız
Sağol cnm cümlemizinkini inşallahHayırlı olsun Rabbım tamamına erdirsin inşallah
19-18-17 pazartesi toplanacak küçük mü bilemedim 20 olması gerekmiyor muyduYumurtalar toplanırken nasıl yaptılar herhangi acı duydunuz mu benim kasıklarım ağrıyor yumurtalara bakarlarken acı hissediyorum
Hayır cnm hiç kücük değil benm doktorum bana yumurtanın büyüklüğünden çok çekirdeğinin kaliteli olması önemli demişti bende çokda iyiler19-18-17 pazartesi toplanacak küçük mü bilemedim 20 olması gerekmiyor muydu
Bugün 3 yumurtam alındı yumurta kalitese çok düşük dendi yarın bilgi verilecek ben bir daha izin alıp bu işlemlere başlayamam canım çok sıkıldıMerhabalar tüp bebek merkezine giderek dün itibariyle ilaçlara başladım deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz benim ilk denemem
Üzülme cnm allahtan ümit kesilmez, işinden izin almak cok mu zorBugün 3 yumurtam alındı yumurta kalitese çok düşük dendi yarın bilgi verilecek ben bir daha izin alıp bu işlemlere başlayamam canım çok sıkıldı
Evet biraz zor buna bile zor ayarlama yapabilmiştim inşallah yarın olduğunu söylerler kalitesini nasıl artırıcam bilmiyorum ikinci denemedeÜzülme cnm allahtan ümit kesilmez, işinden izin almak cok mu zor
Evet işim sıkıntılı izin alamıyorum iki ay rahim dinlenecek tekrar deneyeceğiz dedi şu an olumsuz duruyor doktorun konuşmasına göre hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç olacak benim için. İkinci de nasıl oluyor bilmiyorum ama doktorla konuşmadık tekrar baştan başlıcak sanırım ilaçlar iğneler şu anda 27 bin gitti umarım yarın olumlu olur gitmesine razıyımÜzülme cnm allahtan ümit kesilmez, işinden izin almak cok mu zor
İnşallah bir şekilde allah sana bir kapı açar cnm, inşallah yumurtaların iyidir de yarın güzel haberler alırsnEvet biraz zor buna bile zor ayarlama yapabilmiştim inşallah yarın olduğunu söylerler kalitesini nasıl artırıcam bilmiyorum ikinci denemede
Çok üzüldüm cnm ama hakkına hayırlusı buymuş demekki ama maddi açıdan gerçekten insan çok yıpranıyor o konuda çok haklısınEvet işim sıkıntılı izin alamıyorum iki ay rahim dinlenecek tekrar deneyeceğiz dedi şu an olumsuz duruyor doktorun konuşmasına göre hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç olacak benim için. İkinci de nasıl oluyor bilmiyorum ama doktorla konuşmadık tekrar baştan başlıcak sanırım ilaçlar iğneler şu anda 27 bin gitti umarım yarın olumlu olur gitmesine razıyım
İnşallah çok teşekkür ederim yarın öğlen belli olur yazarım hayırlısı ile hepimiz mutlu habr alalımİnşallah bir şekilde allah sana bir kapı açar cnm, inşallah yumurtaların iyidir de yarın güzel haberler alırsn
İnşallah cnm allah dualarımı kabul etsin inşallahİnşallah çok teşekkür ederim yarın öğlen belli olur yazarım hayırlısı ile hepimiz mutlu habr alalım
Kızlar mutlu haber geldi geliştirmek için uğraşıyorlarmış sen ilaçlarına başla dediler gelişirlerse Perşembe transfer olçak çok mutluyum inşallah gelişirler üç yumurtadan iki tanesini deneyeckİnşallah cnm allah dualarımı kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?