- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
- Konu Sahibi Civciv0616
-
Süper cnm cok cok sevindim senin adına inşallah transferini gerçekleştirir güzel haberi verirsin bizeKızlar mutlu haber geldi geliştirmek için uğraşıyorlarmış sen ilaçlarına başla dediler gelişirlerse Perşembe transfer olçak çok mutluyum inşallah gelişirler üç yumurtadan iki tanesini deneyeck
İnşallah canım. ÇOk teşekkür ederim inşallah Allahım rabbim yardım etsin isteyen herkese hayırlısılıylaSüper cnm cok cok sevindim senin adına inşallah transferini gerçekleştirir güzel haberi verirsin bize
İnşallah cnm benimİnşallah canım. ÇOk teşekkür ederim inşallah Allahım rabbim yardım etsin isteyen herkese hayırlısılıyla
İnşallah mutlu haberine alırım canım benim yarın transferim var ama ilaçlarımı aksattım kaliteleri yumurtaların iyi değil dedi doktor umutsuzumİnşallah cnm benimtransferden sonra ilk günüm ama bugün geçmek bilmedi desem yeridir 10 gün nasl dayanıcam ben
İlaçlarını aksatma cnm çok önemliler,inşallah hakkına hayırlısı olur canmİnşallah mutlu haberine alırım canım benim yarın transferim var ama ilaçlarımı aksattım kaliteleri yumurtaların iyi değil dedi doktor umutsuzum
Transferim oldu eve geldim şimdi iki taneİlaçlarını aksatma cnm çok önemliler,inşallah hakkına hayırlısı olur canm
Süper cnm inşallah hayırlı sonuçlar alıeız ikimizdeTransferim oldu eve geldim şimdi iki tane
İnşallahSüper cnm inşallah hayırlı sonuçlar alıeız ikimizde
merhaba hayırlı haberler alırsınız İnşallah. ben 2aşılama tutmdı normal olan 3 bebeğimde düşükle sonuçlandı. tüp bebek için nereyi hangi doktoru önerirsinizMerhabalar tüp bebek merkezine giderek dün itibariyle ilaçlara başladım deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz benim ilk denemem
Slm cnm ben yurt dışında yaşıyorum o yüzden bilemiyorum3 düşük yaptım tüp bebek için nereyi hangi doktoru önerirsiniz
Walla cnm doktorum bna sadace 2 ilaç verdi biri hap sabah aç karnına içiliyor diğeride vajinaya direk progestorunun krem haliCnım gece yatmadan rahim içine konulan ilçlara devam demi benim kafam karıştı içtiklerimde değil ama içine koyacak mıyım
Daha cok erken değil mi cnm kaçıncı günün bugün seninCanım ben Çok merak ediyorumacaba gidip kanv vErsem mi diye düşündüm
Sen ne zaman transfer oldun cnm ? Transfer olduğun günü saymıyorsun normalde benm bugğn 7. Günüm transfer günün saymıyorum ki bnce yapma daha cok erken snra erken olduğu icin cıkmaz feln üzülürsn6. Günüm oldu çok merak ettim
Canım çok sevindimEki Görüntüle 2974987 çok şükür rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?