- 28 Kasım 2021
- 53
- 49
- 3
- Konu Sahibi Civciv0616
Eki Görüntüle 2974987 çok şükür rabbime
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2974987 çok şükür rabbime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2974987 çok şükür rabbime
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2974987 çok şükür rabbime
Canım çok sevindim
Çok sağol cnm Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere inşallahAllah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Maşallah canm sağ salim alırsın inşallah kucağınaCanım bugün kan verdim 9 çıktı pozitif dediler 8. Günüm Rabbime şükürler olsun inşallah sağ salim kavuşurum
Çok mutluyum çok Allah'ım tamamına erdirir inşallah rabbim isteyen her kadına yaşatsın anneliğiMaşallah canm sağ salim alırsın inşallah kucağına
Bugün transferin kaçıncı günüÇok mutluyum çok Allah'ım tamamına erdirir inşallah rabbim isteyen her kadına yaşatsın anneliği
BugünBugün transferin kaçıncı günü
Ve embriyolarınız kaçıncı gün embriyoydu 3 mü 5 mi
Bana 9 düşük geldi.
Bende 39 yaşındayım
Zorlu bir süreç biliyorum.
İnşallah olur
Geçen hafta perşembe idi transferim 3. Gün embiriyosu kan testi değerim bugün 9.94 hastane pozitif dedi ama salı günü kesin sonuç olacakBugün transferin kaçıncı günü
Ve embriyolarınız kaçıncı gün embriyoydu 3 mü 5 mi
Bana 9 düşük geldi.
Bende 39 yaşındayım
Zorlu bir süreç biliyorum.
İnşallah olur
Bugün 8. gününüz oluyorBugün
Geçen hafta perşembe idi transferim 3. Gün embiriyosu kan testi değerim bugün 9.94 hastane pozitif dedi ama salı günü kesin sonuç olacak
Doktoruma bilgi verdim gayet güzel çıkmış 8. Günde sonuç dedi salı günü tekrar kan testi yapılacak şu anda pozitif görünüyorBugün 8. gününüz oluyor
İnşallah pozitiftir
İnşallahDoktoruma bilgi verdim gayet güzel çıkmış 8. Günde sonuç dedi salı günü tekrar kan testi yapılacak şu anda pozitif görünüyor
Amin cnm amin.Çok mutluyum çok Allah'ım tamamına erdirir inşallah rabbim isteyen her kadına yaşatsın anneliği
İnşallah herkes emeklerinin karşılığını alsın rabbim hepimize nasip etsin inşallahmerhabalar bende hormon iğnelerimi oluyorum yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım umarım isteyen herkes kucağına alsın bebeğini :)
Canım ne yaptın nasılsın merak ettim seniAmin cnm amin.