- 21 Ocak 2021
- 4.406
- 6.390
- 108
- Konu Sahibi Civciv0616
Aminİnşallah Allahım herkesin çabasına karşılık versin inşallah herkese nasip olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminİnşallah Allahım herkesin çabasına karşılık versin inşallah herkese nasip olsun
Evet cnm görünmüyor rahat rahat dertleşebiliriz kimselere bişey anlatamıyoruz hep içimizde yaşıyoruzİnşallah bende iğneleri mi vuruyorum yalnız benim b. ir problemim daha var isim görünmüyor değil mi burda rahatlıkla içimi açabilir miyim
Canm kesinlikle eşinle konuşmalısın utanılacak birşey yok istiyorsan direk gidip ben istiyorum diceksin çnkü bu tedavi sürecinde kesinlikle stres olmamalıyız ki eller arasnda çok rahat olunmalı. Sadece çatlatma ipnesi yapılmadan 3 gün öncesinden ilişkiye girmeyi bırak ak gerekiyor diye biliyorumEşim benimle ilişkiye girmiyor üroloji doktoruna gittim herhangi bir sağlık sorunu yok bu beni psikolojik olarak çok etkiledi kimseye derdimi anlatamıyorum
Sağol cnm bende artk daha dikkat edip bu yazdıklarından yiyeceğimAvokado, nar, keçiboynuzu özü, çiğ kabak çekirdeği, ananas, kuruyemiş ve kuru meyve, protein ağırlıklı yemekler. Bunlar çok iyi gelir. Hem rahim hem de yumurtalar için.
Biz yeni evliyiz eşimin sperm sayısında düşüklük olduğu için doktorum tüp bebek önerdi ama eşimle hiç iletişimim yok bırakın birlikte olmayı vpmüyor bile ayrılalım istemiyorsan dedim sebebini bilmiyorum ama tek başıma bu yükü taşıyamıyarumCanm kesinlikle eşinle konuşmalısın utanılacak birşey yok istiyorsan direk gidip ben istiyorum diceksin çnkü bu tedavi sürecinde kesinlikle stres olmamalıyız ki eller arasnda çok rahat olunmalı. Sadece çatlatma ipnesi yapılmadan 3 gün öncesinden ilişkiye girmeyi bırak ak gerekiyor diye biliyorum
Yaşım 39Yaşınız kac
Bu konuyu konuştuğun halde eşin hiç bir değişiklik göstermiyorsa yani bunu demek ne kadar doğru bilemiyorm ama bu ilişki çok yürümez yeni evli çiftler daha bi heycanlı olmalılar ki dediğim gbi karşına alıp konuştuğn halde aynıysa bnce sen tüp bebekten önce bi ilişkin gözden geçir üzülerek söylüyorum bunuBiz yeni evliyiz eşimin sperm sayısında düşüklük olduğu için doktorum tüp bebek önerdi ama eşimle hiç iletişimim yok bırakın birlikte olmayı vpmüyor bile ayrılalım istemiyorsan dedim sebebini bilmiyorum ama tek başıma bu yükü taşıyamıyarum
Bende bugün gittim 6.günümdü yumurtalarıma bakıldı 4 tane yumurtam var ama ikisi çok küçük bıldırcın yumurtası gibi düşün dedi doktor diğerleri büyük iki gün daha iğne vurucam iki günde ayrı iğne pazartesi tekrar gidicemBu arada kızlar bugün doktora gittim baya yumurta var bazıları hala küçük bazıları 10,11 birtanesi de 14 mm olmuş. Ama doktorum bana bir ipne verdi hormon ipnesinin yanında büyük olan yumurtaların cabuk büyümesi engelliyormuş bütün yumurtalar aynı bıyutlarda olsun diyeymiş
Bnde dün yeniden gittim doktora 15 tane feln yumurta var dedi 18,17,16,15,14,13 mm boyutlarında iğnelere devam pazartesi bende gidicem inşallah ikimiz için de hayırlısı olur önemli olan yumurtalarjn kaliteli olması.Bende bugün gittim 6.günümdü yumurtalarıma bakıldı 4 tane yumurtam var ama ikisi çok küçük bıldırcın yumurtası gibi düşün dedi doktor diğerleri büyük iki gün daha iğne vurucam iki günde ayrı iğne pazartesi tekrar gidicem
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın Hepimizin sorunu sonucu farklı olabilir. Doktoruna güven dediklerini yap ve ilaçlarının saatini asla kaçırma. Ben alarm kurmuştum ona göre ilaçlarımı kullanırdım. Kötü düşünceleri kafandan atMerhabalar tüp bebek merkezine giderek dün itibariyle ilaçlara başladım deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz benim ilk denemem
İnşallah pazartesiye iple çekiyorumBnde dün yeniden gittim doktora 15 tane feln yumurta var dedi 18,17,16,15,14,13 mm boyutlarında iğnelere devam pazartesi bende gidicem inşallah ikimiz için de hayırlısı olur önemli olan yumurtalarjn kaliteli olması.
Bende cnm bende inşallah herşey yokunda gider yumurtalarımız kaliteli olurİnşallah pazartesiye iple çekiyorum
Öyle kolay olmuyor varlıkta yoklukta hastalıkta sağlıkta dedik şimdi çekip gitmek nankörlük olmaz mı? Tamam herhangi bir sağlık sorunu yok ama psikolojik olabilir diye düşünüyorum gerçi bu durum benim psikolojimi de bozdu ama ne yapayım ben bu yuvanın yıkılmasını istemiyorumiliskiye girmedigin adamdan tup bebek yapmak niye. Bakalım o cocuga babalık yapcakmi. Bu surec cok zor ve yıpratıcı. yol yakınken bırak ilacları kendine bosuna zarar verme. Boyle bi esim olsa su yasadıklarımın hic birine katlanmazdım
Hakkına hayırlısı olsun cnm benm eşinle konuşup bir doktor yardımı alabilirsiniz beraber. Evlilik kolay değil insan bi anda herşeyi bitirmek istemeyebilir , çabalamak isteyebilirsin haklısında. İnşallah herşey gönlünce olurÖyle kolay olmuyor varlıkta yoklukta hastalıkta sağlıkta dedik şimdi çekip gitmek nankörlük olmaz mı? Tamam herhangi bir sağlık sorunu yok ama psikolojik olabilir diye düşünüyorum gerçi bu durum benim psikolojimi de bozdu ama ne yapayım ben bu yuvanın yıkılmasını istemiyorum
Kusura bakmayın gerçekten kırmak için söylemiyorum ama tup bebek süreci oldukca yorucu yıpratıcı bir dönem zaten. Konu sahibi 39 yasinda ve 4 yumurtası oldugunu 2 sinin kucuk olduğunu söylüyor .Bnde dün yeniden gittim doktora 15 tane feln yumurta var dedi 18,17,16,15,14,13 mm boyutlarında iğnelere devam pazartesi bende gidicem inşallah ikimiz için de hayırlısı olur önemli olan yumurtalarjn kaliteli olması.
Haklı olabilirsin hiç bu açıdan düşünmemiştim eğer kırdıysam çok özür dilerim inan ben onun 4 yumurta yazdığını bile fark etmemiştim daha dikkatli olurum cnkü bu konuların hassazlığının bende farkındayım ama demekki insan istemeden de dikkatsiz olabiliyormuş sağol uyardığın icinKusura bakmayın gerçekten kırmak için söylemiyorum ama tup bebek süreci oldukca yorucu yıpratıcı bir dönem zaten. Konu sahibi 39 yasinda ve 4 yumurtası oldugunu 2 sinin kucuk olduğunu söylüyor .
Siz zaten diğer yorumda cok yumurta olduğunu yazmışsınız herkes anladı okey harika, peki bir kez daha konu sahibine 4 yumurtam var demesine rağmen neden yumurta sayısını boyutunu söylüyorsunuz? Biraz ince düşünceli olmak bu kadar zor olmamalı belki bu durumu konu sahibi icinde dert edebilir uzulebilir. Boyle bunların alenen yazılması inanilmaz itici geliyor bana lütfen biraz daha duyarlı olun.
Ikiniz içinde hayırlısı olsun Allah tedavinizi vesile etsin mucizenize.
Estağfurullah, kasıtlı yapmadığınıza eminim tabikii ben de tüp bebek tedavisi ile mucizemi bekliyorum rabbime.sukurler olsun, cok hassas bir dönem çok iyi anlıyorum oyuzden hepimiz en güzel şekilde geçirmeliyiz dönemi en az hasarla konu sahibi de bu sebeple üzülsün istemedim.Haklı olabilirsin hiç bu açıdan düşünmemiştim eğer kırdıysam çok özür dilerim inan ben onun 4 yumurta yazdığını bile fark etmemiştim daha dikkatli olurum cnkü bu konuların hassazlığının bende farkındayım ama demekki insan istemeden de dikkatsiz olabiliyormuş sağol uyardığın icin