Tüp Bebek tedavisine başladım

Allah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah ben karşımda anne olmak isteyen birini asla kırmak istemem çnkü bu süreci bende yaşıyorum dediğin gibi çok hassas bir dönem Uyardığın için sağol Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

Ben yuvanı yık demedimki.ortada ciddi bi sorun var.bu sorunun ustune gidip cozmek yerine, ustunu kapatıp tup bebek yaptirmak sorunlarınizı daha kotu bir boyuta tasiyabilir. Belki kolay bi tedavisi vardir ama bu sekilde cozulmez bi hale gelcek.yeni evliyiz dedin ne kadar yeni. iliski ne zamandır yok

Çok karışığım inanın

Bugün doktora gittim kızlar Allahın iZniylr çarşamba günü yumurta toplama işlemi yapılacak şuan çok heycanlıyım
Bende gittim yumurtalar tam büyümemiş 3 tane olmuş ikiydi 15 mm 14-13. Çarşamba çatlatma iğnesi veririm büyük ihtimal cuma toplarız dedi banada

Olsun cnm ha 1 ha 3 kaliteli olsun kaliteli embriyo olsunda 1 yumurtayla bile hamile kalanlar var Sen içini ferah tut inşallah iyi olur herşey
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberleri paylaşalım birbirimizle yarın gidiyorum tekrar yumurta kontrolü için

Olsun cnm ha 1 ha 3 kaliteli olsun kaliteli embriyo olsunda 1 yumurtayla bile hamile kalanlar var Sen içini ferah tut inşallah iyi olur herşey
Ben mesajları bazen kaçırıyorum tam çözemedim henüz burayı az önce gördüm mesajları iletişimde olduğum herkesten çok menmunum çok teşekkür ederim hepinize kimseyle paylaşamadığım konuları sizlere yazıyorum inşallah her şey gönlünüzce olur mutlu olalım

Aynen bnde cnm kimseyle konulamadıpım şeyleri burda konuşuyorum ve bilmediğim bir çok şeyi de öğreniyoru

Bugün aşırı derece de kasıklarım ağrıyordu ve ayıp söylemesi sürekli gaz sıkışması oluyor bakalım inşallah bu ağrıların sonuçlarını güzel bir şekilde alırız

Bugün aşırı derece de kasıklarım ağrıyordu ve ayıp söylemesi sürekli gaz sıkışması oluyor bakalım inşallah bu ağrıların sonuçlarını güzel bir şekilde alırız
Merhaba hanımlar. Umarım hayırlısıyla saglıkla kavuştursun Allah hepimizi bebeleri ize inşallah . Hiç korkma yumurta lar büyürken şiddetli agrılar oluyor normal yani bende yasadıgım için biliyorum hatta merkezdeki hemşireyi aramıştım ben ölüyorum çok agrım var diye. Birsey daha söylemek istiyorum yumurta sayısına takılmayın önemli olan kalıtesi. Benimle aynı dönemde yumurta sayısı Cok olup sadece ikisi döllenip bir tanesi dondurulan arkadaslar vardı burda. Benimse iki yumurta toplandı biri döllendi 4. Gün donduruldu. İkinci toplamada 7 yumurta vardı tam toplama asamasına geldik hamile kalmışım iptal oldu. Bebek düştü. Ve 4 kez hamile kalıp kaybettim. İki düşük iki kalp durması sonucunda kürtajla alındı. 8 ay bekledim transfer için transfer için adet olmayı beklerken kovit olduk cigerlerime indi ve anca toparlanmaya basladım. Ve bismillah dedik bu ay. Transfer iptal edildi cünkü rahim progestoron hormonum yüzünden inceledi. Simdi ilac kullanıyorum tekrar adet olunca bastan baslayacagım transfer hazırlığına. Rabbım neylerse güzel eylesin hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah hepimize

Sağol cnm bende baya korktum bu kadar ağrı neden diye Baya biriey yaşamışsın allah bize bu zamanlarda gerçekten çok sabır veriyor şükürler olsun rabbime herşeyde varsır bir bildiği benmde işk tüp bebek denemem de 4 yane yumurta toplandı ve hepsi boş çıktı o yğzden dediğin gibi az olsun ama öz olsun inşallah allah herkese hayırlısını nasip etsin benm tek duam bu

Amin inşallah inşallah

Ben geldim doktordan tekrar iğneye devam yumurtam büyümemiş tam istediği oranda doktorun.cumartesi tekrar bakacak pazartesi toplama yaparız dedi artık

Ben geldim doktordan tekrar iğneye devam yumurtam büyümemiş tam istediği oranda doktorun.cumartesi tekrar bakacak pazartesi toplama yaparız dedi artık
Olsun geç büyüsünler ama kaliteli olsunlar inşallah herşey gönlünce olur. Benim de Bugün yumurtalarm toplandı, senin de benim de hakkımda hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…