tüp bebek tedavisinde psikoloji

Hiç öyle düşünmeyin, herkesin hikayesi farklı ve kendisine zor geliyor. Bizimki azospermi sıfırdan geldik buralara, belki hiç deneme bile yapamayacağımız aşamalardan geldik. Şartlara asla takılmıyorum, biliyorum ki vakti saati geldiğinde olacak. O vakit geldiğinde tüm yollarımız açılacak. Verdiğiniz hiçbir tepki için kendinize kızmayın, yaşadığınız şey kolay birşey değil. Ağlayacağız, üzüleceğiz dibe vuracağız belki ama gün sonunda ayağa tekrar kalkacağız. Hepimiz çok güçlü kadınlarız ve yarınların güçlü anneleri olacağız inanıyorum

Maşallah Allah bağışlasın canımm gerçekten zaten bizi strese sokan şeyin çoğunlu çevre baskısı insanlar Allah sabıe versin hepinize. Nerede yaptırdınız acaba memnun muydunud
Yasemin çekmez memnun kaldım kendisinden iyi bilgili bir doktor

yazdığınız kalbime dokundu. 2 negatif transferim var ve maddi manevi yoruldum. kendimi yapa yanlız hissediyorum. ailemle aram bozuldu arkadaşlarımı eledim en kötüsü kendimi yerlebir ettim. bir daha nasıl denerim denesem maddiyat kaldıramam bir evladım olsun diye kariyerimden vazgeçtim elimde var 0 . bazen çok dua ediyorum bazen çok Allahın gücüne gidecek şeyler söylüyorum bir iyiyim bir kötü ama çok fazla şekilde kötüyüm. En ağırıda negatiflerde sonucu alıp eşimin yüzündeki gözlerindeki üzüntüyü görmek ona dünyaları vermek isterim ama veremiyorum. Bu çok zor bi sınav umarım herkes bu sınavı geçer. Resmen yaşlandım güldüğüm günleri özlüyorum. Herkesin gönlünce olsun hepimizin bir evladı olur bie gün inşallah

Hepimizin yasadigi bu ortak duygularin sadece biri bile yeterince yipraticiyken,bazen hepsini bir anda yasamak korkunc oluyor dediginiz gibi. Bir evlat sahibi olabilmenin bu kadar maddi manevi bedelleri olabilecegini bu yola girmeden dusunmezdim hic. Gecen gun bir arkadasım(sürecten haberi yok) senin bu kadar beyazin var miydi ya diye sordu :) aynada o soyleyince fark ettim o kadar artmislar ki.. farkedememisim bile. Yani bu en basit ornegi yasadigimiz psikolojinin bizi nasil baska birine cevirdigi. Sinavimiz zor ama sonunda eger olursa ki kalbimden inanmak istiyorum olacagina, umarim hepsine de degdi diyebilecek kadar mutlu oluruz size kocaman sariliyorum buradan, yalniz degilsiniz,degiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…