Bazı durumlarda prolutex i 3 aya , oksapari doğuma kadar kullandırabiliyorlar.Merhabalar; embro transferimin bugün 13.günü. Kanda pozitifi gördük. Değerim 2932 çıktı. Prolutex iğne ve oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum. Doktorum daha kullan dedi. Çarşamba günü ultrasondan bakacak. Daha bu iğneleri ne zamana kadar kullanacağım? Deneyimli olan arkadaşlar bilgi rica ederim.
Eyvahh.. Bende bu hafta bıraktırır diye düşünmüştüm. İğneleri kendim vuramıyorum. .Sürekli başkasına ihtiyacım oluyor. Buda çok zorluyor beni..Bazı durumlarda prolutex i 3 aya , oksapari doğuma kadar kullandırabiliyorlar.
Bu tamamen sizin durumunuzla alakalı.
Değerleniriz normal ilerlerse daha öncesinde bıraktırır doktor.
Prolutex i göbekten yapıyordum oksaparı da kolumdan vuruyordum. Alışsanız aslında kendiniz de yaparsınız.Eyvahh.. Bende bu hafta bıraktırır diye düşünmüştüm. İğneleri kendim vuramıyorum. .Sürekli başkasına ihtiyacım oluyor. Buda çok zorluyor beni..
Sizin ilaçları bilmiyorum ama tüp bebekte 12.haftaya kadar ilaçlar kullanılıyor. Vitaminler ise doğuma kadar kullanılıyor . Hatta benim iğnem ve fitilim 16-17 haftaya kadar kullandık sonradan ilk iğneyi sonra da fitili kestim. Corasprini ise hala kullanıyorum.21 haftalığımMerhabalar; embro transferimin bugün 13.günü. Kanda pozitifi gördük. Değerim 2932 çıktı. Prolutex iğne ve oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum. Doktorum daha kullan dedi. Çarşamba günü ultrasondan bakacak. Daha bu iğneleri ne zamana kadar kullanacağım? Deneyimli olan arkadaşlar bilgi rica ederim.
Ben herhangi bir vitamin kullanmıyorum. kullandığım ilaçlar estrofem günde 4 kez. progestan vajinadan günde 3 kez. oksapar ve plolutex günde 1 defa. birde folic asit. bu kadar. birde tsh ım yüksek olduğu için ilaç kullanıyorum.Sizin ilaçları bilmiyorum ama tüp bebekte 12.haftaya kadar ilaçlar kullanılıyor. Vitaminler ise doğuma kadar kullanılıyor . Hatta benim iğnem ve fitilim 16-17 haftaya kadar kullandık sonradan ilk iğneyi sonra da fitili kestim. Corasprini ise hala kullanıyorum.21 haftalığım
Prolutex değil progestan iğne kullanıyordum ben. 14.haftaya kadar her gün progestan kullandım. Sonra 5 günde bir proluton devam ettim 28.haftaya kadar.Merhabalar; embro transferimin bugün 13.günü. Kanda pozitifi gördük. Değerim 2932 çıktı. Prolutex iğne ve oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum. Doktorum daha kullan dedi. Çarşamba günü ultrasondan bakacak. Daha bu iğneleri ne zamana kadar kullanacağım? Deneyimli olan arkadaşlar bilgi rica ederim.
valla şimdi ilk defa yaptım.. çok da iyi yaptım:)teşekkürler.Oksapari doguma kadar kullandim simdi de kullanacagim. Karnim buyuyene kadar gobekten sonrasinda bacaktan yaptim hep. Bi kere yapsaniz alisirsiniz giderek
Folik asit vitamin dediğim zaten.estrofemi de 12.hafta kesmişti doktorum. En sonda iğneyle fitili kesmiştim.Ben herhangi bir vitamin kullanmıyorum. kullandığım ilaçlar estrofem günde 4 kez. progestan vajinadan günde 3 kez. oksapar ve plolutex günde 1 defa. birde folic asit. bu kadar. birde tsh ım yüksek olduğu için ilaç kullanıyorum.
Yani benim şuan hiç bir kan değerime bakılmadı. Hani kanda pıhtılaşma oluyor mu falan diye bakılıyormuş sanırım. Maşallah siz 22.haftalık olmuşsunuz.Folik asit vitamin dediğim zaten.estrofemi de 12.hafta kesmişti doktorum. En sonda iğneyle fitili kesmiştim.
Doğuma kadar mı ? Çokmuş yaa.. Neyse artık ne denilirse yapacağım..Prolutex değil progestan iğne kullanıyordum ben. 14.haftaya kadar her gün progestan kullandım. Sonra 5 günde bir proluton devam ettim 28.haftaya kadar.
Oksaparı da doğuma kadar kullandım.
Tüp bebekte zaten ilk başta bir sürü değer bakılıyor. Onun için bakmadılar sanırım. Teşekkür ederim darısı başınızaYani benim şuan hiç bir kan değerime bakılmadı. Hani kanda pıhtılaşma oluyor mu falan diye bakılıyormuş sanırım. Maşallah siz 22.haftalık olmuşsunuz.
Tüp bebekte zaten ilk başta bir sürü değer bakılıyor. Onun için bakmadılar sanırım. Teşekkür ederim darısı başınıza
Evet hatta doğumdan önceki gün oksapar yapmasam ne olur diye düşündüm. Son haftalar oksapar kullanmadım diye bir sey olursa diye korkumdan yaptım yine iğneyi.Doğuma kadar mı ? Çokmuş yaa.. Neyse artık ne denilirse yapacağım..
Hımm anladım.. Kendim yaptım ilk bugün zaten artık yaparum kendim. Çsrşsmbs doktora gideceğim. İlk ultrason. Bakalım ne olacak. Bu arada ben öğrendiğimde değerim 803 dü. Transferinin 8.günü yaptım 12.günü 2932 idi değerim. İyi mi ki budeğerEvet hatta doğumdan önceki gün oksapar yapmasam ne olur diye düşündüm. Son haftalar oksapar kullanmadım diye bir sey olursa diye korkumdan yaptım yine iğneyi.
Planlı doğum değildi bu arada ertesi gün doğum yapacağımı bilmiyordum
Çift embriyo muydu?Hımm anladım.. Kendim yaptım ilk bugün zaten artık yaparum kendim. Çsrşsmbs doktora gideceğim. İlk ultrason. Bakalım ne olacak. Bu arada ben öğrendiğimde değerim 803 dü. Transferinin 8.günü yaptım 12.günü 2932 idi değerim. İyi mi ki budeğer
Evet çift embro idi. Bugün de yaptım test. 6650 çıktı değerim. bugün transferimin 14. günü.Çift embriyo muydu?
Ignelerde bir sey yok zaten kendin yap. Her gün sağlık ocağı zor olur.
Vajinal muayenede kese gözükür çarşamba günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?