Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek tedavisinde prolutex ve oksapar iğne kullananlar?
Dimi ama. Çok teşekkür ederim. 5. Gün 2 adet embryo transferi yapıldı. 3.denememdi. Hiç biri tutmamıştı. Sonra boş gebelik yaşadım kendiliğinden. Kürtaj oldum. Çok şükür bugüne nasip miş. Sağlıklı devam eder inşallah
Dimi ama. Çok teşekkür ederim. 5. Gün 2 adet embryo transferi yapıldı. 3.denememdi. Hiç biri tutmamıştı. Sonra boş gebelik yaşadım kendiliğinden. Kürtaj oldum. Çok şükür bugüne nasip miş. Sağlıklı devam eder inşallah
Yaa ne güzel allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende hayırlısı ise ikizlerim olsun çok istiyorum. Salı günü test günüm herşey yolunda gider inşallah
Yaa ne güzel allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende hayırlısı ise ikizlerim olsun çok istiyorum. Salı günü test günüm herşey yolunda gider inşallah
Benim hiç aklımda yoktu hep olumsuza alışmışız tutarsa da biri tutar diye düşünüyorduk. İkisi çok sürpriz oldu ama çok da mutlu olduk. Çok az kalmış inşallah görürsün pozitifi