• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisinde prolutex ve oksapar iğne kullananlar?

Burda geze geze doktor olucaz. Anlıyoruz bişeyler😂 hayırlı olsun canım 🤲 saglıkka al kucagına., 🤲. Kaçıncı gün embriyosu
😁 Dimi ama. Çok teşekkür ederim. 5. Gün 2 adet embryo transferi yapıldı. 3.denememdi. Hiç biri tutmamıştı. Sonra boş gebelik yaşadım kendiliğinden. Kürtaj oldum. Çok şükür bugüne nasip miş. Sağlıklı devam eder inşallah 😌

😁 Dimi ama. Çok teşekkür ederim. 5. Gün 2 adet embryo transferi yapıldı. 3.denememdi. Hiç biri tutmamıştı. Sonra boş gebelik yaşadım kendiliğinden. Kürtaj oldum. Çok şükür bugüne nasip miş. Sağlıklı devam eder inşallah 😌
İNŞAALLAH bitanem saglıkla al kucagına 🤲

Yaa ne güzel allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 bende hayırlısı ise ikizlerim olsun çok istiyorum. Salı günü test günüm herşey yolunda gider inşallah 🙏🏻
Benim hiç aklımda yoktu hep olumsuza alışmışız tutarsa da biri tutar diye düşünüyorduk. İkisi çok sürpriz oldu ama çok da mutlu olduk. Çok az kalmış inşallah görürsün pozitifi 🙏

Back