- 30 Nisan 2022
- 94
- 2
- 3
- 39
- Konu Sahibi Teacherozlem
Tüp bebek tedavisi olup kan tahlili değer artışlarınızı yazar mısınız ben de bu süreçte ilk defa yol alıyorum hem de tedavi sonucu pozitif olanlar bir araya toplanmış Umut olmuş olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim iki tane mi transfer edilmişti sağlıkla büyüsünler inşallahİlk tesstim 156 iki gün sonra 420 olmustu ikiz gebelikhayırlı guzel sonuçlar alırsınız insallah
![]()
Yeni mi transfer oldunuz kaçıncı gün embriyosu acabaİlk testim 13![]()
Benimde 10.gün 104Herkese hayırlı olsun. ben de transfer olduğumda devamlı beta araştırıyordum. O yüzden bilgilendirici olması için yazıyorum.
Nisanda transfer oldum. 3. gün embriyosu. Transferim 10. günü(transfer gününü saymıyorum) 50, iki gün sonra 98, iki gün sonra 250. sonra vermedim bir daha. şu anda 7 haftalığız inşallah sorunsuz ilerler
yoo hiç de az değil. gayet güzel. bu süreçte en önemli şey kötü düşünmemek. ben de man sonucunu yenilerken kalbim çıkacak gibi olmuştu. önceden kimyasalım var çünkü.Benimde 10.gün 104
12.gün 207.8 çıktı korktum az ilerliyor gibi
Geliyp
İnşallah benimde 2 düşüğüm var 3 aşılama 4 çatlatma iğnesi ve 4 tüp bebekyoo hiç de az değil. gayet güzel. bu süreçte en önemli şey kötü düşünmemek. ben de man sonucunu yenilerken kalbim çıkacak gibi olmuştu. önceden kimyasalım var çünkü.
o da bilgilendirici olsun diye yazayım. transferin 10. günü 24, 12. günü 40 çıkmıştı. sonra da 40’ta kaldı ve kimyasal oldu. çok üzülmüştüm. 2. transferimdeki en büyük korkum da buydu. ama şimdilik yolunda. korkmak anlamsız çünkü bundan sonrası bizim elimizde değil. sağlıklı değilse ilerlemez zaten..
İlk gün sayılmıyor canım5. Gün taze transfer
Tranferin ilk gününüde sayıyoduk
10. Gün 350
14. Gün2050
Çok üzücü. düşüklerin sebebi belli mi? genetik veya pıhtılaşma sorunu gibi??İnşallah benimde 2 düşüğüm var 3 aşılama 4 çatlatma iğnesi ve 4 tüp bebekinsan endişeleniyor
Herşeye bakıldı sebebi yok. Denk geldi diyolar pıhtılaşma çıktı ama iğne hap kullanıyordm ztnÇok üzücü. düşüklerin sebebi belli mi? genetik veya pıhtılaşma sorunu gibi??
ben proluton ve oksapar kullanmaya devam ediyorum hala.
Hayır şuan 26 haftalık hamileyim, 4. Gün dondurulmuş transfer yapıldıYeni mi transfer oldunuz kaçıncı gün embriyosu acaba
Benim doktorum sayıyodu canım sonuçta çok erken saatte olmuştumİlk gün sayılmıyor canım
Aslında iki katı artmış gayet güzel önemli olan bu. Bir de hep aynı merkezde ve mümkünse aynı saatlerde test vermek gerekiyormuşBenimde 10.gün 104 12.gün 207.8 çıktı korkuyorum sanki değer az gibi geldi
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için sağlıkla kucağınıza alın inşallahHerkese hayırlı olsun. ben de transfer olduğumda devamlı beta araştırıyordum. O yüzden bilgilendirici olması için yazıyorum.
Nisanda transfer oldum. 3. gün embriyosu. Transferim 10. günü(transfer gününü saymıyorum) 50, iki gün sonra 98, iki gün sonra 250. sonra vermedim bir daha. şu anda 7 haftalığız inşallah sorunsuz ilerler
Evet iki tane transfer edilmiştiÇok teşekkür ederim iki tane mi transfer edilmişti sağlıkla büyüsünler inşallah