şekerim ben de incir kürü kullandım ama 21 gün falan yapmadım sabahları kaynatıp içiyordum 10 gün falan içtim... 4 yumurta oldu bende Bunların 3 tanesi döllendi, ve üçü de 1. kalite idi.. :)
kizlar tup bebek tedavisi esnasinda kuru incir yiyendemi yok???neden tecrubelerinizi paylasmiyorsunuz???
canım ben bu kürün faydalarını duydum bendede yumurta yetmezliği var bende denicem benim tedavim haziran sonu bakalım nası bi etki yapacak::
tesekkur ederim cevap verdigin için canim...peki kac gun yapacaksin? yiyecekmisin kur seklindemi yapacaksin sen???
kür şekli daha etkiliymiş hemen başlicam tedaviye gidene kadar devam edicem bakalım hayırlısı bu benim 3. denemem olacak ::
insallah bu sefer son olur da bebegini alirsin kucagina...peki kac incirle yapacaksin? igneleri vurunurkende yapacakmisin , tedavi basladiginda kesecekmisin??( yani yumurta toplanacagi gune kadar yapacakmisin???)
saol canım inşallah hepimiz alırız kucağımıza incire gelince. biyerde 6 biyerdede 9 tane duydum ineleri vurunurken yapmam heralde zaten etkiyi ozamana kadar ancak gösterir ortalama 3 ay kullanmak gereklimiş bide çok tatlı diyorlar umarım içebilirim sen ne aşamalardan geçtin incir kullanmayı düşünüyormusun::
canim ben internette bazi yerlerde 14-15 adet incir diye gordum ama seda sayanin programinda bizzat kendisini dinlemistim ibrahim saracoglunun, yarim lt suya 7-8 incir diyordu....bu arada 3 ay degil 2 ay kullanmak gerekli 2 kere 21 gun yani....
bana elince ben 9 senelik evliyim ...ilk 2 sene bisey yapmadim bekledim ...sonra hastaneye gittim ultrasonlar,tesler, incelemelerden sonra ( sebepsiz infertilite) asilamaya karar verildi... ilk iki asilamam negatif 3. su pozitifti ama dusukle sonuclandi 3. ayinda...asilamayla oldu diye 3 asilama daha yapildi ve negatif sonuclandi...sonra ilk tup bebek tedavisi yapildi ( 2 çok kaliteli embriyo konuldu) yine negatif sonuclandi.(çunku her tedavimde oldugu gibi çok stresliydim) ve 3 ay sonra tek kalan dondurulmus emryom transfer edildi (olmaz diye çok rahattim, hatta birdahaki tedavi çin randevu almaya hazirlaniyordum ki) hamile kaldim ve oglum dogdu...yani toplamda 6 asilama 2 tup bebek ( 8 tedavi) denedik bebek sahibi olabilmek icin...Allahima bin sukur oglum oldusimdi 2.5 yasinda...ama yine olmuyor bebegim o yuzden yeniden denemeye basliycam bu arada kurleri denerim...cunku esim hemen tedaviye baslamak istemiyor anca seneye eylulde yani hemen hemen 1.5 sene sonra...bende bu arada arastirmak istedim daha cok ve kaliteli embriyom olmasi icin neler yapabilirim diye...ne kadar kaliteli ve cok embryom olursa tup bebek islemi o kadar zahmetsiz ve kisa oluyor cunku....iste boyle canim....
senin yasin kaç?ne kadarlik evlisin???
Kizlar bu konuya hala bir aciklik getiremedim...Tup bebek esnasinda igne vurunurken yumurta sayi ve kaliyesini arttirmak icin incir kuru deneyen veya incir yiyen oldumu aranizda?
ben kullandımm ama sadece ıncır degıl.. temmuzda tedavıye basladık. baslarbaslamazKizlar bu konuya hala bir aciklik getiremedim...Tup bebek esnasinda igne vurunurken yumurta sayi ve kaliyesini arttirmak icin incir kuru deneyen veya incir yiyen oldumu aranizda?
Arkadaşlar benim bir arkadaşım yaptı tüp bebek aynı zamanda da incir suyu içti bir ve pozitif çıktı sonucu şimdi ben yapiyorum tüp :bebek tedavisini baskasi daha 3ncü günündeyim bu 2nci denemem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar benim bir arkadaşım yaptı tüp bebek aynı zamanda da incir suyu içti bir ve pozitif çıktı sonucu şimdi ben yapiyorum tüp :bebek tedavisini baskasi daha 3ncü günündeyim bu 2nci denemem
merhaba ben bugün yeni üye oldum.size sormak istediğim,sizde tüp bebek tedavisi sırasında incir suyu içtiniz mi.sevgilerArkadaşlar benim bir arkadaşım yaptı tüp bebek aynı zamanda da incir suyu içti bir ve pozitif çıktı sonucu şimdi ben yapiyorum tüp :bebek tedavisini baskasi daha 3ncü günündeyim bu 2nci denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?