canim ben internette bazi yerlerde 14-15 adet incir diye gordum ama seda sayanin programinda bizzat kendisini dinlemistim ibrahim saracoglunun, yarim lt suya 7-8 incir diyordu....bu arada 3 ay degil 2 ay kullanmak gerekli 2 kere 21 gun yani....
bana elince ben 9 senelik evliyim ...ilk 2 sene bisey yapmadim bekledim ...sonra hastaneye gittim ultrasonlar,tesler, incelemelerden sonra ( sebepsiz infertilite) asilamaya karar verildi... ilk iki asilamam negatif 3. su pozitifti ama dusukle sonuclandi 3. ayinda...asilamayla oldu diye 3 asilama daha yapildi ve negatif sonuclandi...sonra ilk tup bebek tedavisi yapildi ( 2 çok kaliteli embriyo konuldu) yine negatif sonuclandi.(çunku her tedavimde oldugu gibi çok stresliydim) ve 3 ay sonra tek kalan dondurulmus emryom transfer edildi (olmaz diye çok rahattim, hatta birdahaki tedavi çin randevu almaya hazirlaniyordum ki) hamile kaldim ve oglum dogdu...yani toplamda 6 asilama 2 tup bebek ( 8 tedavi) denedik bebek sahibi olabilmek icin...Allahima bin sukur oglum oldu
simdi 2.5 yasinda...ama yine olmuyor bebegim o yuzden yeniden denemeye basliycam bu arada kurleri denerim...cunku esim hemen tedaviye baslamak istemiyor anca seneye eylulde yani hemen hemen 1.5 sene sonra...bende bu arada arastirmak istedim daha cok ve kaliteli embriyom olmasi icin neler yapabilirim diye...ne kadar kaliteli ve cok embryom olursa tup bebek islemi o kadar zahmetsiz ve kisa oluyor cunku....iste boyle canim....
senin yasin kaç?ne kadarlik evlisin???