• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisinde incir kürü yapan oldumu?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Kizlar tup bbek tedavisinde yumurta sayisini ve kalitesini arttirmak için incir kürü uygulayan oldumu aranizda???yapan varsa faydasini veya zararini gordunuzmu???bir arkadas ben yaptim ama bende ohss yapti demisti...fazla yumurtasi olmus ama herkeste ayni etkiyi gostermez belkide...yapan varmi arkadarlar???

şekerim ben de incir kürü kullandım ama 21 gün falan yapmadım sabahları kaynatıp içiyordum 10 gün falan içtim... 4 yumurta oldu bende Bunların 3 tanesi döllendi, ve üçü de 1. kalite idi.. :)

bunu baska topikten buldum bu arkadasinki pozitif sonuç vermis...yumurtalari ve embryonlari çok kaliteliymis kür sonrasi...hadi kizlar deneyenler sonuçlari yazsinki birbirimize yardimci olalim daha kolay ve saglikli hamile kalabilmek için...

kizlar tup bebek tedavisi esnasinda kuru incir yiyendemi yok???neden tecrubelerinizi paylasmiyorsunuz???

canım ben bu kürün faydalarını duydum bendede yumurta yetmezliği var bende denicem benim tedavim haziran sonu bakalım nası bi etki yapacak::16::16::16::

canım ben bu kürün faydalarını duydum bendede yumurta yetmezliği var bende denicem benim tedavim haziran sonu bakalım nası bi etki yapacak::16::16::16::

tesekkur ederim cevap verdigin için canim...peki kac gun yapacaksin? yiyecekmisin kur seklindemi yapacaksin sen???

tesekkur ederim cevap verdigin için canim...peki kac gun yapacaksin? yiyecekmisin kur seklindemi yapacaksin sen???

kür şekli daha etkiliymiş hemen başlicam tedaviye gidene kadar devam edicem bakalım hayırlısı bu benim 3. denemem olacak ::28::

kür şekli daha etkiliymiş hemen başlicam tedaviye gidene kadar devam edicem bakalım hayırlısı bu benim 3. denemem olacak ::28::

insallah bu sefer son olur da bebegini alirsin kucagina...peki kac incirle yapacaksin? igneleri vurunurkende yapacakmisin , tedavi basladiginda kesecekmisin??( yani yumurta toplanacagi gune kadar yapacakmisin???)

insallah bu sefer son olur da bebegini alirsin kucagina...peki kac incirle yapacaksin? igneleri vurunurkende yapacakmisin , tedavi basladiginda kesecekmisin??( yani yumurta toplanacagi gune kadar yapacakmisin???)

saol canım inşallah hepimiz alırız kucağımıza incire gelince. biyerde 6 biyerdede 9 tane duydum ineleri vurunurken yapmam heralde zaten etkiyi ozamana kadar ancak gösterir ortalama 3 ay kullanmak gereklimiş bide çok tatlı diyorlar umarım içebilirim sen ne aşamalardan geçtin incir kullanmayı düşünüyormusun::3::3::3::3::

saol canım inşallah hepimiz alırız kucağımıza incire gelince. biyerde 6 biyerdede 9 tane duydum ineleri vurunurken yapmam heralde zaten etkiyi ozamana kadar ancak gösterir ortalama 3 ay kullanmak gereklimiş bide çok tatlı diyorlar umarım içebilirim sen ne aşamalardan geçtin incir kullanmayı düşünüyormusun::3::3::3::3::

canim ben internette bazi yerlerde 14-15 adet incir diye gordum ama seda sayanin programinda bizzat kendisini dinlemistim ibrahim saracoglunun, yarim lt suya 7-8 incir diyordu....bu arada 3 ay degil 2 ay kullanmak gerekli 2 kere 21 gun yani....
bana elince ben 9 senelik evliyim ...ilk 2 sene bisey yapmadim bekledim ...sonra hastaneye gittim ultrasonlar,tesler, incelemelerden sonra ( sebepsiz infertilite) asilamaya karar verildi... ilk iki asilamam negatif 3. su pozitifti ama dusukle sonuclandi 3. ayinda...asilamayla oldu diye 3 asilama daha yapildi ve negatif sonuclandi...sonra ilk tup bebek tedavisi yapildi ( 2 çok kaliteli embriyo konuldu) yine negatif sonuclandi.(çunku her tedavimde oldugu gibi çok stresliydim) ve 3 ay sonra tek kalan dondurulmus emryom transfer edildi (olmaz diye çok rahattim, hatta birdahaki tedavi çin randevu almaya hazirlaniyordum ki) hamile kaldim ve oglum dogdu...yani toplamda 6 asilama 2 tup bebek ( 8 tedavi) denedik bebek sahibi olabilmek icin...Allahima bin sukur oglum oldu :nazar::nazar: simdi 2.5 yasinda...ama yine olmuyor bebegim o yuzden yeniden denemeye basliycam bu arada kurleri denerim...cunku esim hemen tedaviye baslamak istemiyor anca seneye eylulde yani hemen hemen 1.5 sene sonra...bende bu arada arastirmak istedim daha cok ve kaliteli embriyom olmasi icin neler yapabilirim diye...ne kadar kaliteli ve cok embryom olursa tup bebek islemi o kadar zahmetsiz ve kisa oluyor cunku....iste boyle canim....

senin yasin kaç?ne kadarlik evlisin???

canim ben internette bazi yerlerde 14-15 adet incir diye gordum ama seda sayanin programinda bizzat kendisini dinlemistim ibrahim saracoglunun, yarim lt suya 7-8 incir diyordu....bu arada 3 ay degil 2 ay kullanmak gerekli 2 kere 21 gun yani....
bana elince ben 9 senelik evliyim ...ilk 2 sene bisey yapmadim bekledim ...sonra hastaneye gittim ultrasonlar,tesler, incelemelerden sonra ( sebepsiz infertilite) asilamaya karar verildi... ilk iki asilamam negatif 3. su pozitifti ama dusukle sonuclandi 3. ayinda...asilamayla oldu diye 3 asilama daha yapildi ve negatif sonuclandi...sonra ilk tup bebek tedavisi yapildi ( 2 çok kaliteli embriyo konuldu) yine negatif sonuclandi.(çunku her tedavimde oldugu gibi çok stresliydim) ve 3 ay sonra tek kalan dondurulmus emryom transfer edildi (olmaz diye çok rahattim, hatta birdahaki tedavi çin randevu almaya hazirlaniyordum ki) hamile kaldim ve oglum dogdu...yani toplamda 6 asilama 2 tup bebek ( 8 tedavi) denedik bebek sahibi olabilmek icin...Allahima bin sukur oglum oldu :nazar::nazar: simdi 2.5 yasinda...ama yine olmuyor bebegim o yuzden yeniden denemeye basliycam bu arada kurleri denerim...cunku esim hemen tedaviye baslamak istemiyor anca seneye eylulde yani hemen hemen 1.5 sene sonra...bende bu arada arastirmak istedim daha cok ve kaliteli embriyom olmasi icin neler yapabilirim diye...ne kadar kaliteli ve cok embryom olursa tup bebek islemi o kadar zahmetsiz ve kisa oluyor cunku....iste boyle canim....

senin yasin kaç?ne kadarlik evlisin???

canım ben 31 yaşındayım 14 yıllık evliyim bende iki aşılama iki de tüp denedim ilk tüp denememde amile kaldım 8 haftalık düşük oldu sonra ikinciyi denedim negatif sonra antalyada bi dr gittim bana tüplerde sıvı var rahme akan ve bebek oluşumunu önler yani tutunamaz dedi şimdi laparoskopi oldum dinlenmedeyim iki ay sonra tüp denicez hayırlısı artık canım allah oğluna uzun ömürler salık versin ::16::16::16::16::16::16::

Kizlar bu konuya hala bir aciklik getiremedim...Tup bebek esnasinda igne vurunurken yumurta sayi ve kaliyesini arttirmak icin incir kuru deneyen veya incir yiyen oldumu aranizda?

Kizlar bu konuya hala bir aciklik getiremedim...Tup bebek esnasinda igne vurunurken yumurta sayi ve kaliyesini arttirmak icin incir kuru deneyen veya incir yiyen oldumu aranizda?

cevap yokki :(( bende yapcam ama karar veremedim :(

ben kullandımm ama sadece ıncır degıl.. temmuzda tedavıye basladık. baslarbaslamaz

benım yumurtam azdı ve kalıtesızdı
aç karnına 3 kuru ıncır

bal +polen+ arı sutu karısımı

bal+çörekotu karışımı

hergun 3 bardak hayıt tohumu çayı

eşim için sperm azlıgı ve morfolojı 0 dı

eşim,

hergun kabar cekırdegı tukettı zaten cok sever
sigarayı hemen bıraktı
hergun sabah 8 kasık öğle 8 kasık akşam 8 kasık keçıboynuzu pekmezı yedı
bal+ çörekotu karısımı yedı

sonuç: allahımıza sukur dr dusuk ıhtımal vermesıne ragmen ık denemed tuttu darısı tum ısteyenlerın basına... benım bu konulardan bılgım olsaydı tedavıye baslamadan cok önceden aktarlara gıderdım onlara tahlılsonucunu ver muhtesem karısım hazırlıyorlar. tabı bunların saatlerı önemlı ve ınanarak ıcın ve bol bol dua edın.. sımdı dusuk tehdıtım var ne olur sız de bana dua edın arkadaslar

Kizlar bir arkadas denemis ve olumlu sonuc almis baska deneyen varmi merak ettim???

Arkadaşlar benim bir arkadaşım yaptı tüp bebek aynı zamanda da incir suyu içti bir ve pozitif çıktı sonucu şimdi ben yapiyorum tüp :bebek tedavisini baskasi daha 3ncü günündeyim bu 2nci denemem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar benim bir arkadaşım yaptı tüp bebek aynı zamanda da incir suyu içti bir ve pozitif çıktı sonucu şimdi ben yapiyorum tüp :bebek tedavisini baskasi daha 3ncü günündeyim bu 2nci denemem

Selam canim simdi gordum sende tup bebee baslamissin. Hayirli olsun. Benimde transferim dun yapildi:)

canim arkadasindan kac yumurta toplanmis ve kaci kaliteliymis haberin varmi?
birde sen kac incir kaynatip iciyorsun?

merhaba ben bugün yeni üye oldum.size sormak istediğim,sizde tüp bebek tedavisi sırasında incir suyu içtiniz mi.sevgiler

Bende basliycam tup bebege incir kurunu denemek istiyrm ama tam olarak adetimizin kacinci gunu baslamamiz gerekiyor. Sicakmi sogukmu icmemz gerekiyor yani bi onemi varmi isisinin? Bir sefer kaynattimizi bitene kadar icebiliyormuyuz??

Back