TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

İnşallah hayırlı sonuç alırsın:anneadayı:Ben 12. haftaya kadar serumu vurulcam hala da kortizol kullanıyorum.
Benimde olsun 26 ya kadar vurulayım acıyı artık hissetmiyorum iğneler her tarafımı mosmor etti. Sonu güzel olsun ne yapalım bizimde payımıza bu düştü :) Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin. Döktüğün her göz yaşını onla güldürsün 🙏🙏🙏

Değerin düştü mü ikinci doktor bunu değiştirecek bir şey yok sadece nakil ilacı dedi şu an ekstra bir sinir oldum. 1800 ken normal kabul edilen benim 1860 tı. Bizde erkek faktörü var. Seçemedik demek yerine adam kolay yolu seçti. Ve bir yıl sonra üçüncü tedaviyi olacağımı dediğim halde ne balık yağı ne bir şey vermedi.
Bağışıklık sistemi olayı Türkiyede çok yeni bunu çoğu doktor haberi bile yok o yüzden seçimin çok önemli benim değerim düştü ama 4 ayda çok yüksekti ve ben vitamin takviyeside aldım çok ayrıca nk aktivesi testinden değil başka testen buldu hoca bu konuda baya başarılı çok şükür aksilik olmazsa bebeklerim olacak. Erkek faktörü olayını hiç bilmiyorum .

Benimde olsun 26 ya kadar vurulayım acıyı artık hissetmiyorum iğneler her tarafımı mosmor etti. Sonu güzel olsun ne yapalım bizimde payımıza bu düştü :) Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin. Döktüğün her göz yaşını onla güldürsün 🙏🙏🙏
İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız çok teşekkürler gerçekten 3 senedir bu konuda çok ümitsizdim çok şükür doktor tedaviye başlarken bile çok değerim yüksekti ümitsizdi rabbim yardımcımız oldu inşallah isteyen herkesin olsun

Bağışıklık sistemi olayı Türkiyede çok yeni bunu çoğu doktor haberi bile yok o yüzden seçimin çok önemli benim değerim düştü ama 4 ayda çok yüksekti ve ben vitamin takviyeside aldım çok ayrıca nk aktivesi testinden değil başka testen buldu hoca bu konuda baya başarılı çok şükür aksilik olmazsa bebeklerim olacak. Erkek faktörü olayını hiç bilmiyorum .
Sperm sayısı ve hareketlilik sorunumuz var canım. Doktorun kimdi seni de fazla yormak istemiyorum. Tedavini nerde oldun?

Merhaba serum uygulamaya karar vermek icin hangi testleri yaptirmak gerekiyor?

MERHABA KIZLAR BENİMDE GEÇEN HAFTA ÇARŞAMBA TRANSFERİM OLDU TRANSFERDEN ÖNDE OMEGAVEN SERUM VERDİ DOKTORUM. HER HAFTA DEVAM EDECEKMİŞİM HAMİLELİK OLURSA 3 AYLIK OLANA KADAR. INTRALİPİD SERUMLA AYNI MI ? KORTİZON VAR MI SERUMUN İÇİNDE YOKSA AYRI MI YAPILIYOR. BANA 2 ŞİŞE SERUM 1 ŞİŞEDE BOŞ SERUM SUYU VERİYORLAR.

Arkadaşım merhaba;
Bağışıklık sistemi için deneme yanılma yöntemiyle iş yapan merkezide ilk defa görüyorum.Benim 3 normal yolla düşükten sonra doktorum kandan test istedi ordan değerim çok yüksek olduğu anladı. Senin bağışıklık sistemi problemin varsa ilk bu bulunması lazım ki en iyi embriyo dahi konulsa tutması mümkün değil çünkü naturekiller hücreler onu algılamıyor çoksa o yüzden atacak. Ben 4 ay bu kandan testle kortizol balık yağı gibi ilaçlarla değeri normale getirdi.Sonra tüp bebek yapıldı. Ayrıca yumurta kalitesi için çok sağlıklı beslenmeyi öneririm ben yaklaşık 6 aydır şeker yemiyorum hergün yumurta haftada 2 gün balık zeytinyağlı salatalar yedim. Faydasını gördüm.
merhabalar 4ay boyunca kortizol çok zararlı değil mi transfer öncesi hemde bir de transfer sonrası devam edililecek. düşük doz mu acaba kaç gram kullandınız ve günde kaç kez sorabilir miyim acaba

Değerin düştü mü ikinci doktor bunu değiştirecek bir şey yok sadece nakil ilacı dedi şu an ekstra bir sinir oldum. 1800 ken normal kabul edilen benim 1860 tı. Bizde erkek faktörü var. Seçemedik demek yerine adam kolay yolu seçti. Ve bir yıl sonra üçüncü tedaviyi olacağımı dediğim halde ne balık yağı ne bir şey vermedi.
iyi günler merak ettim 1800 olan hangi değer .hangi değere bakılıp eğer düştümü yükseldi mi diye düzenli kontrol ediliyor ve ilaç düzenleniyor bilgi verebilir misiniz

iyi günler merak ettim 1800 olan hangi değer .hangi değere bakılıp eğer düştümü yükseldi mi diye düzenli kontrol ediliyor ve ilaç düzenleniyor bilgi verebilir misiniz
Nk hücresine bakıldı benim canım. Nk 1800 olması normal kabul ediliyor. Ben bir kez verdim 1860 tı herhangi bir tedavi süreci yaşamadım. Ama bir arkadaş 4 ay kortizon ve balık yağı tedavisi görmüş ve değeri düşmüş. Ben sadece transfer günüm intralipid serumu aldım o da kendim talep ettim. Merkez çok üzerine durmadı.

Nk hücresine bakıldı benim canım. Nk 1800 olması normal kabul ediliyor. Ben bir kez verdim 1860 tı herhangi bir tedavi süreci yaşamadım. Ama bir arkadaş 4 ay kortizon ve balık yağı tedavisi görmüş ve değeri düşmüş. Ben sadece transfer günüm intralipid serumu aldım o da kendim talep ettim. Merkez çok üzerine durmadı.
ben cd56 baktırmıştım kanda bana söylenen yüzde 12 üzeri normal üstü sayılıyor..yani böyle 1800lü değerler yoktu yüzdeler vardı. sizin testin tam adı neydi acaba?

ben cd56 baktırmıştım kanda bana söylenen yüzde 12 üzeri normal üstü sayılıyor..yani böyle 1800lü değerler yoktu yüzdeler vardı. sizin testin tam adı neydi acaba?
Ben o testi de yaptım. İki test verdim ben. Cd56 da var. Naturelkiller testi de yaptım. Yazıştığım arkadaş bağışıklık için doktor ismi yazmıştı Ankara da şükür benim pozitif oldu ben olurda olumsuz olur diye istemiştim. Yazayım size ismini.

Cemil Kaya ben tedavi görmedim onun için bilgi veremem bağışıklık sınırda biraz üstü olunca çok etkili olduğunu düşünmedi merkez. Ben araştırıp böyle bir serum varmış dedim için rahat edecekse transfer günü takalım dediler öyle taktılar.

Cemil Kaya ben tedavi görmedim onun için bilgi veremem bağışıklık sınırda biraz üstü olunca çok etkili olduğunu düşünmedi merkez. Ben araştırıp böyle bir serum varmış dedim için rahat edecekse transfer günü takalım dediler öyle taktılar.
sağol canım. başkasında okudum o zaman değerlerine haftalık bakıp ona göre serum veriyorlarmış

Ben 4.denememde dondurulmuşlarda yaptırmıştım, olmadı. Sonraki denememde yaptırmadım.

X