TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Cnm benim tuplerimde sorun tek tupum alındı diğeri işlevini yitirmiş esimde sorun yok tedavi süreci normal tüp tedavisi şeklinde gecti gonalf ve meronial kullandım bu tedaviden önce hitereskopi oldum bide bağışıklık testi yaptırdı Dr o yüksek çıktı onun içinde hem hap hem serum kullandım cnm 5 tane yumurta toplandı 3 döllendi 3. gun iki tane transfer edildi bugünde 10. gün kan verdim sonucu öğrendim cnm

Bagisiklik testi nasil yapiliyor?

Kızlar bu serumun fiyatı internette 17,79 tl gorunuyor.sizler eczaneden kendiniz mi alıyorsunuz yoksa merkezde hala ust fiyatlara mı uyguluyorlar?

vermedi yaaa israrla sordum coraspirin kullanayim mi en azindan diye gerek yok dedi:KK43: ben de burda ege universitesinde genetik testleri yaptirayim dicem ama 6 ayda filan cikiyor diyorlar bilemedim

Canım biz egede tum testleri yaptırdık.genetik bir ay dedi ama 18 gun sonra çıkmıştı.bir kuruş da para vermedik.ama bu ozeller varya..başbelası.olan testi gereksiz bi şekilde yeniden istediler.

Hangi merkez canım seninki? Bana da uygulanacak ama hiç konuşmadık parasını pulunu.benimki de oyle ucuz değil.başkent hastanesi ucretsiz yapıyormuş mesela.
Benimki antalya eurofertil.malesef ucuz degil.ama yeterki bi ise yarasin bizimkiside bir umut iste.gebelik olusursa devaminda 15 gun arayla yapilacak serum .
Siz hangi sehir hangi hastane de yaptiriyorsunuz

Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım eşim 35 Yaşında 3 senelik Evliyim ve 2 si normal. 1 tane de dondurulmuş olmak üzere 3 defa tüp bebek yaptırdık fakat sadece bi kere pozitif sonucu aldık oda kalp atışı duyamadan kaybettim şimdi 4 tüp benek için araştırma yapıyordum da şu serumlu Yöntem dikkatimi çekti ve bu yöntemi sizden Öğrenmek istedim ve hangi hastahanelerde uygulanıyor bana bilgi verebilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım eşim 35 Yaşında 3 senelik Evliyim ve 2 si normal. 1 tane de dondurulmuş olmak üzere 3 defa tüp bebek yaptırdık fakat sadece bi kere pozitif sonucu aldık oda kalp atışı duyamadan kaybettim şimdi 4 tüp benek için araştırma yapıyordum da şu serumlu Yöntem dikkatimi çekti ve bu yöntemi sizden Öğrenmek istedim ve hangi hastahanelerde uygulanıyor bana bilgi verebilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba.bu serumu eurofertil da yaptirdim ben.ozaman bana soylenen sadece bu serumu onlar yapiyolarmis.karisimini kurucu doktorlari bulmus.bagisiklik serumu transferden sonra embriyonun tutunmasinda faydaliymis.bu serumu kullananlarda baya guzel sonuclar almislar.
Ama baska hastanelerde de baslanmis olabilir.

Merhaba. Bu serumu sayfalara bakarken gördüm. Keşke daha önce haberim olsaydı. Bende 4 defa kaybettim bebeklerimi. Her hastane yapıyor mu acaba. Benim doktorum bundan bahsetmedi hiç

canim cok geçmiş olsun. pozitif aldım ama kaybettim demussin. bende suan aynı durumdayimda oyuzden sormak istedim. sen nasıl kaybettin?

canim cok geçmiş olsun. pozitif aldım ama kaybettim demussin. bende suan aynı durumdayimda oyuzden sormak istedim. sen nasıl kaybettin?
Çok Sağol canım benim kalp atışı duyulmadı canım o Yüzden ilaç ile düşük yapıldı senin bebeğinin neyi var inşallah sen kaybetmesin bi mucize olurda kucağına alırsın

X