Tüp Bebek Tedavisinde Ananas ve Çörek Otlu Karışım Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz?

canim inan bu konuda hic bilgim yok bende simdi yapicam sanirim balla oluyormus ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INSEALLAH AMINa.s.:1hug:

Kızlar nerdesınız yardım lutfennnn nasıl yapacaz bu karısımı polende konuluyormu cadıarzu

canım cok uzuldum cok zor bebımde gecekı 24. haftada erken doğdu kayıplar cok zor canım ınş bu kez gelır melegın sıkı sıkı tutunur sana ..............ben hala korkuyorum ama kısmet rabbım ne demış bılemeyız ınşşşşşşşşş asla bı daha sıkıntı yasatmaz .............ınş canım...........

nil selam canım
ben arı sütü bal polen karışımı kullandım daha önceki tedavimde. hazır aldım eczaneden. her markaya güvenmediğim için araştırıp aldım istersen özelden yazabilirim. ama bazı arkadaşlar aktardan alıyor bu karışımı. tercih kişiye kalmış.
bu tedavimde de çörek otu bal tarçın yapayım diyorum. balın içine ne kadar ölçüde olduğunu tam bilmiyorum ama bir tatlı kaşığına bir tutam tarçın ve bir tutam çörek otu diyorlar genelde.
hem tarçın hem çörek otu taze çekilmiş olmalı. çörek otu mide de sindirilmiyormuş yoksa tam olarak.
göz kararı hazırlanır herhalde. çok seyreltik olmamalı veya çok katı olmamalı diye düşünüyorum.

yapan arkadaşlardan birebir tarif bilen varsa yazar belki.

kızlar tam bir ölçü veremiycem malesef ,ben göz kararı hazırlıyorum...yaptığınız karışım çok akışkan olmamalı ama macun gibi karıştırırken de zorlanmayın...kıvamı anlatabilmişimdir herhalde....
bir de yemeden önce mutlaka karıştırıp öyle yeyin...

bir arkadaş bal kullanamadığını söylemiş.....pekmez de aynı işi görür sanırım.....

ınşallah hepimize faydalı olur.............

evet canım çok zor...rabbim kimseye yaşatmasın......hele bir de zor bulmuşken kaybetmek daha da zormuş.....

Aminn.........cümlemize......

momi buraya yazabilirsin markayı. her türlü marka yazılıyor gördüğüm kadarıyla galiba ben de yazdım birşey olmuyor. burada belli bir ürünü veya yeşil reçeteli özel bir ilacı pazarlamadığın sürece bir sakıncası yoktur bence.

denizcim benim kullandığım dynabeille di. izmirde üretiyorlarmış. eczanelerde satılıyor. ben extra dozunu kullanmıştım. hepsi gerçek kalitede olmuyor ürünlerin diye biliyorum. o yüzden dikkatli seçmek lazım.

eğer çevrenizde arıcılıkla uğraşan birileri varsa güvendiğiniz direk onlardan da alabilirsiniz.

Kızlar daha tedavi me başlanması yarın histereskopi var ananas yemeye basladm vücudumu hazirlaym doe yanlismi yapıyorum sizce

Emeğine sağlık çok güzel bilgiler var Allah razı olsun canım

Sene 2023 ben de bu ürünlerden kullanıyorum Dynabeille 50 senelik firma (imiş) tüp bebek ve erkek infert. birebir. Oyle bim de şok da her yerde satılan veya instagram bloggerları ile ün yapan markalara güvenmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…