• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisinde 5.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 6. Günüm. Yaşım 44.

tugbayusuff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
39
11
3
43
44 yaşındaym.Tüp bebek tedavisinde 5.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 6. Günüm. İlk 4 gün erken gebelik testi yaptm.ilk 3. Günden itibaren hayali 2.çizgi vardı. Fakat son 2 gündür yok.çok endişeliyim

Sizi anlıyorum ancak erkenden test moral bozukluğundan başka bi ise yaramıyor. Yapmayın lütfen. Bu platformda onlarca insan var. Kanda pozitif görmesine rağmen idrar testinde hala pozitif goremeyen. hcg nin idrara karışması cok gec oluyor. O yüzden lütfen kan testi gününü bekleyin, ben de 2 kez düştüm o hataya. Ve kan gününe kadar ağladım hep. Boşa erkenden zulme başladım kendime. Siz de yapmayın

Sizi anlıyorum ancak erkenden test moral bozukluğundan başka bi ise yaramıyor. Yapmayın lütfen. Bu platformda onlarca insan var. Kanda pozitif görmesine rağmen idrar testinde hala pozitif goremeyen. hcg nin idrara karışması cok gec oluyor. O yüzden lütfen kan testi gününü bekleyin, ben de 2 kez düştüm o hataya. Ve kan gününe kadar ağladım hep. Boşa erkenden zulme başladım kendime. Siz de yapmayın
Çok tşk ederim içimi ferahlattınz. 13 şubatı beklıcem. Acaba yarın sağlık ocagnda baktırsammıki🥹

Hic gitmeyin. Pozitif olsa bile yarin negatif çıkacak emin olun. Cok erken çünkü. 10gunden önce gitmek kimseyi mutlu edemez. Farzedin ki yarın pozitif çıktı, sonra da acaba bugün değer arttı mı diye kendi kendinizi yiyip her gün test yaptırmaya gideceksiniz. O yüzden erkenden strese sokmayın kendinizi. Zaten neler çektik.. guzel keyifli diziler bulun. Test gününe kadar iyi düşünün, bizim için hayırlısını dileyin. Doktorun dedikleri boşa değil. O günden önce yaptırmayın lutfen

Ben ilk tedavimi gecen yıl yaptim amh 0.24 dü.yaş 43 .2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi.1.kalite kimyasal gebelik oldu.2.tedavimi başka bi merkezde oldum.bu yıl ocakta.2 tane 3.gun embriyosu taze transfer edildi.kimyasal gebelik oldu.

Allah hayırlısını versin. İnanın olmazsa da üzülmicem. İkilemdeym. Olsun olmasın arasındaym. Evliliğim sallantıda

Back
X