Tüp Bebek tedavisi

karacisto

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
136
42
13
21
Yumurtalarim toplantı a kalite 10 emriyom döndürüldü şimdi de rahim dinlendirilmrsindeyim çok endişeliyim kızlar ilaçlardanmi nedir bilmem ne zaman transfer olurum acaba

Yumurtalarim toplantı a kalite 10 emriyom döndürüldü şimdi de rahim dinlendirilmrsindeyim çok endişeliyim kızlar ilaçlardanmi nedir bilmem ne zaman transfer olurum acaba
2 ay rahim dinlendirme olur genelde ama doktorunuza bağlı. Sağlıkla nasip olsun İnşaAllah

Yapar canım. Bende 23e daha girmemiştim ilk transferimde ama söyledim ve iki embriyo transfer ettirdim. Olmadı nasip degilmis. Bende 99 Kasimli olduğum için suan hala 23 um ay olarak yıl olarak 24 tabide hastanelerde vs 23 yazıyor yine iki tane transfer ettiricem bu ay sen kaç yaşındasın

İşte bende 20 olucam

Sağlık olsun olur inşallah cnm

Haydaaa bu kadar küçük beklemiyordum kaç yıllık evlisin ki? Direkt tüp bebeğe gecmeseydiniz keşke

Anladım canım hayırlısı olsun o zaman. Aynı yaşta evlenmisiz 10 tane a kalite embriyonun olması cokkkk iyi. Bunları ne şekilde dondurttun ? 2 2 seklindemi tek tek mi

Anladım canım hayırlısı olsun o zaman. Aynı yaşta evlenmisiz 10 tane a kalite embriyonun olması cokkkk iyi. Bunları ne şekilde dondurttun ? 2 2 seklindemi tek tek mi
Valla abla orasını bana söylemediler sadece 5. Gün emriyosu çok kaliteli donduruyoruz dediler

Bence önemli. Ben tecrübesiz olduğum için 3 2 seklinde dondurttum. Eger 2 2 1 şekilde olsaydı veya tek tek olsaydı daha çok deneme şansı olurdu. Ama suan 2 şansımız var. Embriyolar çözüldükten sonra geri dondurulamiyor bozuluyor yada kalitesi düşüyor emin değilim ondan dolayi yani

Yaşınız çok küçükmüş inşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Eşiniz kaç yaşında

Geri dondurmak isterseniz dondurucaz dediler belli bı ücreti var dediler abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…