2 ay rahim dinlendirme olur genelde ama doktorunuza bağlı. Sağlıkla nasip olsun İnşaAllahYumurtalarim toplantı a kalite 10 emriyom döndürüldü şimdi de rahim dinlendirilmrsindeyim çok endişeliyim kızlar ilaçlardanmi nedir bilmem ne zaman transfer olurum acaba
Bana 1 ay dediler yumurta toplandıktan sonra 6 gün sonra adet oldum ztn2 ay rahim dinlendirme olur genelde ama doktorunuza bağlı. Sağlıkla nasip olsun İnşaAllah
Bide yaşım küçük iki emriyo koysunlar istiyorum ama bilmiyorum doktor ne der2 ay rahim dinlendirme olur genelde ama doktorunuza bağlı. Sağlıkla nasip olsun İnşaAllah
Özelde yapılıyorsa koyabilirBide yaşım küçük iki emriyo koysunlar istiyorum ama bilmiyorum doktor ne der
Evet özel de yaptiriyozuzÖzelde yapılıyorsa koyabilir
İşte bende 20 olucamYapar canım. Bende 23e daha girmemiştim ilk transferimde ama söyledim ve iki embriyo transfer ettirdim. Olmadı nasip degilmis. Bende 99 Kasimli olduğum için suan hala 23 um ay olarak yıl olarak 24 tabide hastanelerde vs 23 yazıyoryine iki tane transfer ettiricem bu ay sen kaç yaşındasın
Sağlık olsun olur inşallah cnmYapar canım. Bende 23e daha girmemiştim ilk transferimde ama söyledim ve iki embriyo transfer ettirdim. Olmadı nasip degilmis. Bende 99 Kasimli olduğum için suan hala 23 um ay olarak yıl olarak 24 tabide hastanelerde vs 23 yazıyoryine iki tane transfer ettiricem bu ay sen kaç yaşındasın
1 senelik evliyiz eşimin sıkıntısı var benim sıkıntım yok doktorumuz sadece tüp Bebek olur dedi ondanHaydaaa bu kadar küçük beklemiyordumkaç yıllık evlisin ki? Direkt tüp bebeğe gecmeseydiniz keşke
Valla abla orasını bana söylemediler sadece 5. Gün emriyosu çok kaliteli donduruyoruz dedilerAnladım canım hayırlısı olsun o zaman. Aynı yaşta evlenmisiz10 tane a kalite embriyonun olması cokkkk iyi. Bunları ne şekilde dondurttun ? 2 2 seklindemi tek tek mi
Önemli mi nolurki iki veya tek ablaAnladım umarim 2 2 veya tek tek olmuştur onu bence bi öğren.
Yaşınız çok küçükmüşYumurtalarim toplantı a kalite 10 emriyom döndürüldü şimdi de rahim dinlendirilmrsindeyim çok endişeliyim kızlar ilaçlardanmi nedir bilmem ne zaman transfer olurum acaba
Eşim 23 yaşındaYaşınız çok küçükmüşinşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Eşiniz kaç yaşında
Geri dondurmak isterseniz dondurucaz dediler belli bı ücreti var dediler ablaBence önemli. Ben tecrübesiz olduğum için 3 2 seklinde dondurttum. Eger 2 2 1 şekilde olsaydı veya tek tek olsaydı daha çok deneme şansı olurdu. Ama suan 2 şansımız var. Embriyolar çözüldükten sonra geri dondurulamiyor bozuluyor yada kalitesi düşüyor emin değilim ondan dolayi yani
Geri dondurmak isterseniz dondurucaz dediler belli bı ücreti var dediler abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?