Tüp bebek tedavisi ve duphaston

candanileri59

Ɓir musallalık saltanatım bu benim...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
4.751
En iyi cevaplar
1
2.915
83
Merhaba canlar ben tup bebek tedavisine basladim sormak istedigim soru şu ; Gonal F kullaniyorum 250 hergun vuruyorum kendine ama yaninda ek olarak gunde 3 kere duphaston iciyorum doktorumu sadece beni muayne ederken cok kısa gorebildim malum cok heyecanliydim yolumuz uzun regl olmustum agrim coktu soracakdim ama aklima gelmedi o an. Benim gibi duphaston ve gonalf ayni anda yada tup bebek tedavisinde kullananlar varmi ? Bu arada doktorum bahceci cem hoca

Merhaba, bende aynı süreci geçirdm, aynı ilaçları kullandım. İçin rahat olsun. 7 temmuzda transferim var. Allah bu yolda yardımcın olsun. Çok zor ve sabır isteyen bir yol🍀

Ben 41 yaşındayım, bana tek adet döneminde 2 defa opu yapıldı, duo stim yöntemi deniliyor. 10 yumurta alında, 7 si döllendi ve 4 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu.
Ben 32 yaşındayım cok panik halindeyim yumurtam gelismezse diye yarin sabah kontrolum var insaAllah hayirli sonuclar alirsin sende Rabbim korktugumuza ugratmasin 💚

Amin💕 Sende İçini ferah tut, yaşın çok genç senden çokk yumurta alırlar, iyi düşün herşey gönlüme göre iyi olsun İnşallah🌸
Allah razi olsun 💚 insaAllah Rabbim emeklerimizi boşa cikarmaz benim rahmim T seklinde doktor transferden once onu duzelticem dedi insaAllah hersey yolunda gider ikimiz icinde 💚

Back
X