• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi ve duphaston

candanileri59

Ɓir musallalık saltanatım bu benim...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
4.697
1
2.886
63
Merhaba canlar ben tup bebek tedavisine basladim sormak istedigim soru şu ; Gonal F kullaniyorum 250 hergun vuruyorum kendine ama yaninda ek olarak gunde 3 kere duphaston iciyorum doktorumu sadece beni muayne ederken cok kısa gorebildim malum cok heyecanliydim yolumuz uzun regl olmustum agrim coktu soracakdim ama aklima gelmedi o an. Benim gibi duphaston ve gonalf ayni anda yada tup bebek tedavisinde kullananlar varmi ? Bu arada doktorum bahceci cem hoca

Merhaba, bende aynı süreci geçirdm, aynı ilaçları kullandım. İçin rahat olsun. 7 temmuzda transferim var. Allah bu yolda yardımcın olsun. Çok zor ve sabır isteyen bir yol🍀

Ben 41 yaşındayım, bana tek adet döneminde 2 defa opu yapıldı, duo stim yöntemi deniliyor. 10 yumurta alında, 7 si döllendi ve 4 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu.
Ben 32 yaşındayım cok panik halindeyim yumurtam gelismezse diye yarin sabah kontrolum var insaAllah hayirli sonuclar alirsin sende Rabbim korktugumuza ugratmasin 💚

Amin💕 Sende İçini ferah tut, yaşın çok genç senden çokk yumurta alırlar, iyi düşün herşey gönlüme göre iyi olsun İnşallah🌸
Allah razi olsun 💚 insaAllah Rabbim emeklerimizi boşa cikarmaz benim rahmim T seklinde doktor transferden once onu duzelticem dedi insaAllah hersey yolunda gider ikimiz icinde 💚

Back