Tüp bebek tedavisi gördüm elimde kalan ilaçları uygun fiyata satmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cns8687

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mart 2022
2
2
38
Tüp bebek tedavisi için aldığım ilaçların fazla olanları elimde kaldı satmak istiyorum açılmamış kapalı kutuda ve son kullanım tarihlerinde üzerindedir.ben hamile kaldım çok pahalı olduğu için ilaçlar ucuza vericem dolapta muhafaza ediyor izmirde ihtiyacı olan varsa ulaşabilir.gonal f 450 (6 kutu)06.2023 tarihi .cetrotide 250(5 kutu).09.2023 tarihi .gonapeptyl (3 adet)03.2024 tarihi iğneleri içlerindedir. #tüpbebek

Son düzenleme:
satmak mı? ben düşükten sonra geçen hafta elimde olan bütün ilaçları kargo yapıp ,yolladım ki ezcaneye bile ödemem gereken para varken...

Instagram'da sayfalar var oraya yazin bence tup bebek umudum felan burada yasak diye biliyorum

Merhaba gonalf ve cetrotidelerin fiyatı nedir

Ispartada yaşıyorum, elimde 1 kutu gonal f 450 ve iğne uçları (skt: 05.2022) , 4 kutu cetrotide 250(Skt:08.2022) , 5 kutu merional 75 (4ünün skt:09.2022, 1 tanesinin 06.2022 ) var , çok uygun fiyata satmak istiyorum, ilgilenenler mesaj atabilir . Tek tek de satarım toplu da. Hep buzdolabındaydı ilaçların kutusu hiç açılmadı .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…