Tup bebek tedavisi az yumurta rezervi

İnşallah istediğiniz gibi olur ama bence bu defa da iki yumurta görünürse tedavi için siz ısrarcı olun doktora çünkü biz risk grubundayız belki bir dahaki ay onu bile göremeyecek Allah korusun

Evet bizim için 1-2 yumurta mutluluk verici.

Benim de amh 0.78 çıktığı için doktor görür görmez direk tüp bebek dedi. diğer yöntemlerle vakit kaybetmeye hiç gerek yok dedi. ben de çok kararsız kaldım, acaba doktor kolaya kaçmak için mi böyle söyledi bu amh ile tüp bebeksiz hamile kalan var mı ya da tüp bebekle çocuk sahibi olan?

Benim de amh 0.78. Bende tedavi aşamasındayım. Doktor tüp bebek tedavisine geçelim deyince vakit kaybetmek istemedim. Çünkü adetim azalmıştı. Keşke daha önce tedaviye gecseymişim diye düşündüm tedavi sırasında. Toplanan yumurta hep 4 çünkü.
Evet 0.78 ile hamile kalan var 0 01 ile bile kalan var ama vakit kaybetmemek adına tedaviye başlamak sizin için daha iyi olacaktır.

Ben de oyle dusunuyorum bir sonraki ay baslayacagim insallah. Sizin kacinci denemeniz, kac tane embriyo transferiniz yapildi? Tez zamanda kavusmanizi diliyorum

Ben de oyle dusunuyorum bir sonraki ay baslayacagim insallah. Sizin kacinci denemeniz, kac tane embriyo transferiniz yapildi? Tez zamanda kavusmanizi diliyorum
Benim henüz ilk denemem. Yeterli yumurta olmadığı için 2. Kez yumurta toplama olacak. Bende henüz transfer aşamasına gelemedim. Şu an amh düşük olduğundan ilaç kullanıyorum. Amin güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim dilerim sizde tez zamanda annelik makamına ulaşırsınız

İlac olarak ne kullaniyorsunuz? Doktor bana Fermotil ve Omega royal verdi onlari aliyorum

Asla öyle bişi söz konusu bile değil, dr unuza güvenin, ayrıca sizin tüp bebek tedaviniz dr un kolayına değil aksine zoruna gider, çünkü biz zor grup hastayız, merkezlerin başarı oranlarını bizler düşürüyoruz ki bunu hiç istemezler

Yumurta toplamanız oldu mu acaba? İlk seferde ve ikinci seferde kaçar yumurtanız çıktı? AMH değerlerimiz aynı olduğu için bana da fikir olması açısından soruyorum

Merhabalar,
İlk seferde 4 yumurta toplandı sadece 1 tanesi kötü kalite olarak 5. Güne gitti
İnşallah ikinci sefer daha başarılı geçer. Bizim durumumuz malesef zamana karşı yarış gibi olduğundan stresli. Ben de takviyelerle hiç değilse yumurta kalitesi artar mı diye uğraşıyorum ama göreceğiz bakalım. Sürekli aslan pençesi, hayıt tohumu içiyorum, incir kürü, koenzim q10, ginseng, omega 3, arı sütü bal polen keçiboynuzu.. yiyip içmediğim şey kalmadı bakalım hayırlısı :)

Benim amh 0.01

Doktor bir folikul gördüğünde bile sevinmişti ama ilaçlarla ikiye çıktı sayısı

Döllendiler şimdi göbüşümdeler bakalım 5. gündeyim
Ne mutlu size :) inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sayının artması için sizin verebileceğiniz öneri var mı aynı durumda olanlar için

Yumurta toplamanız oldu mu acaba? İlk seferde ve ikinci seferde kaçar yumurtanız çıktı? AMH değerlerimiz aynı olduğu için bana da fikir olması açısından soruyorum
İkinci yumurta toplamadan önce 3 ay biesteron ve omepa q10 kullandım. Buna ek olarak beeo marka arı sütü polen propolis tableti kullandım. Yine 4 yumurta toplandı 2 tanesi blastokist olarak 5. Güne gitti. 9 ağustosta transfer oldum. İnş 'ALLAH size de umut olur

Ne mutlu size :) inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sayının artması için sizin verebileceğiniz öneri var mı aynı durumda olanlar için
Takviye olarak sadece qfolin kullandım. Arı sütü, keçiboynuzu vs öyle şeyler hiç yemedim ama oluşan 2 yumurtaya da birinci kalite dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…