- 8 Aralık 2017
- 273
- 81
-
- Konu Sahibi Esmerbrokoli
İnşallah istediğiniz gibi olur ama bence bu defa da iki yumurta görünürse tedavi için siz ısrarcı olun doktora çünkü biz risk grubundayız belki bir dahaki ay onu bile göremeyecek Allah korusunBenim yumurta oluşuyor fakat en fazla 5 tane ve 5. Güne sadece 1 tane gidiyor. Tekrar yumurta toplama yapılması için doktora gittim doktor 2 tane yumurta gördü ve az buldu.
3. Kutu biesteron kullandım. Omepa q10 kullanıyorum. Bu ayki adette umarım çok olur yumurtamda artık 2. Toplama işlemi yapılır.
Evet bizim için 1-2 yumurta mutluluk verici.Açıkçası iki yumurta bizim durumumuzda ki hastalar için gayet iyi çünkü genelde hiç görmüyorlar o yüzden iki taneyle bile başlaması gerekirdi tedaviye diye düşünüyorum, Ama daha önce beş yumurta göründüğü için tekrar aynı şeyi elde edebilmeyi umuyor sanırım doktor bey
Benim de amh 0.78. Bende tedavi aşamasındayım. Doktor tüp bebek tedavisine geçelim deyince vakit kaybetmek istemedim. Çünkü adetim azalmıştı. Keşke daha önce tedaviye gecseymişim diye düşündüm tedavi sırasında. Toplanan yumurta hep 4 çünkü.Benim de amh 0.78 çıktığı için doktor görür görmez direk tüp bebek dedi. diğer yöntemlerle vakit kaybetmeye hiç gerek yok dedi. ben de çok kararsız kaldım, acaba doktor kolaya kaçmak için mi böyle söyledi bu amh ile tüp bebeksiz hamile kalan var mı ya da tüp bebekle çocuk sahibi olan?
Ben de oyle dusunuyorum bir sonraki ay baslayacagim insallah. Sizin kacinci denemeniz, kac tane embriyo transferiniz yapildi? Tez zamanda kavusmanizi diliyorumBenim de amh 0.78. Bende tedavi aşamasındayım. Doktor tüp bebek tedavisine geçelim deyince vakit kaybetmek istemedim. Çünkü adetim azalmıştı. Keşke daha önce tedaviye gecseymişim diye düşündüm tedavi sırasında. Toplanan yumurta hep 4 çünkü.
Evet 0.78 ile hamile kalan var 0 01 ile bile kalan var ama vakit kaybetmemek adına tedaviye başlamak sizin için daha iyi olacaktır.
Benim henüz ilk denemem. Yeterli yumurta olmadığı için 2. Kez yumurta toplama olacak. Bende henüz transfer aşamasına gelemedim. Şu an amh düşük olduğundan ilaç kullanıyorum. Amin güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim dilerim sizde tez zamanda annelik makamına ulaşırsınızBen de oyle dusunuyorum bir sonraki ay baslayacagim insallah. Sizin kacinci denemeniz, kac tane embriyo transferiniz yapildi? Tez zamanda kavusmanizi diliyorum
İlac olarak ne kullaniyorsunuz? Doktor bana Fermotil ve Omega royal verdi onlari aliyorumBenim henüz ilk denemem. Yeterli yumurta olmadığı için 2. Kez yumurta toplama olacak. Bende henüz transfer aşamasına gelemedim. Şu an amh düşük olduğundan ilaç kullanıyorum. Amin güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim dilerim sizde tez zamanda annelik makamına ulaşırsınız
Doktorum bana biesteron verdi. 3. Kutuyu içiyorum şu an. Buna ek olarak doktora danışarak beeo markasının polen+propolis+arı sütü tabletini kullanıyorum.İlac olarak ne kullaniyorsunuz? Doktor bana Fermotil ve Omega royal verdi onlari aliyorum
Yazmayı unuttum birde omepa q10 koenzim kullanıyorum 3 aydirİlac olarak ne kullaniyorsunuz? Doktor bana Fermotil ve Omega royal verdi onlari aliyorum
Asla öyle bişi söz konusu bile değil, dr unuza güvenin, ayrıca sizin tüp bebek tedaviniz dr un kolayına değil aksine zoruna gider, çünkü biz zor grup hastayız, merkezlerin başarı oranlarını bizler düşürüyoruz ki bunu hiç istemezlerBenim de amh 0.78 çıktığı için doktor görür görmez direk tüp bebek dedi. diğer yöntemlerle vakit kaybetmeye hiç gerek yok dedi. ben de çok kararsız kaldım, acaba doktor kolaya kaçmak için mi böyle söyledi bu amh ile tüp bebeksiz hamile kalan var mı ya da tüp bebekle çocuk sahibi olan?
Yumurtlama testleriyle o günleri değerlendirerek şansınızı doğal yoldan da deneyebilirsinizBen de oyle dusunuyorum bir sonraki ay baslayacagim insallah. Sizin kacinci denemeniz, kac tane embriyo transferiniz yapildi? Tez zamanda kavusmanizi diliyorum
Yumurta toplamanız oldu mu acaba? İlk seferde ve ikinci seferde kaçar yumurtanız çıktı? AMH değerlerimiz aynı olduğu için bana da fikir olması açısından soruyorumBenim henüz ilk denemem. Yeterli yumurta olmadığı için 2. Kez yumurta toplama olacak. Bende henüz transfer aşamasına gelemedim. Şu an amh düşük olduğundan ilaç kullanıyorum. Amin güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim dilerim sizde tez zamanda annelik makamına ulaşırsınız
Merhabalar,Yumurta toplamanız oldu mu acaba? İlk seferde ve ikinci seferde kaçar yumurtanız çıktı? AMH değerlerimiz aynı olduğu için bana da fikir olması açısından soruyorum
İnşallah ikinci sefer daha başarılı geçer. Bizim durumumuz malesef zamana karşı yarış gibi olduğundan stresli. Ben de takviyelerle hiç değilse yumurta kalitesi artar mı diye uğraşıyorum ama göreceğiz bakalım. Sürekli aslan pençesi, hayıt tohumu içiyorum, incir kürü, koenzim q10, ginseng, omega 3, arı sütü bal polen keçiboynuzu.. yiyip içmediğim şey kalmadı bakalım hayırlısı :)Merhabalar,
İlk seferde 4 yumurta toplandı sadece 1 tanesi kötü kalite olarak 5. Güne gitti
Ne mutlu size :) inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sayının artması için sizin verebileceğiniz öneri var mı aynı durumda olanlar içinBenim amh 0.01
Doktor bir folikul gördüğünde bile sevinmişti ama ilaçlarla ikiye çıktı sayısı
Döllendiler şimdi göbüşümdeler bakalım 5. gündeyim
İkinci yumurta toplamadan önce 3 ay biesteron ve omepa q10 kullandım. Buna ek olarak beeo marka arı sütü polen propolis tableti kullandım. Yine 4 yumurta toplandı 2 tanesi blastokist olarak 5. Güne gitti. 9 ağustosta transfer oldum. İnş 'ALLAH size de umut olurYumurta toplamanız oldu mu acaba? İlk seferde ve ikinci seferde kaçar yumurtanız çıktı? AMH değerlerimiz aynı olduğu için bana da fikir olması açısından soruyorum
Takviye olarak sadece qfolin kullandım. Arı sütü, keçiboynuzu vs öyle şeyler hiç yemedim ama oluşan 2 yumurtaya da birinci kalite dedilerNe mutlu size :) inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sayının artması için sizin verebileceğiniz öneri var mı aynı durumda olanlar için
Hayirli olsun bende 9 ağustosta transfer oldum. İnş ' ALLAH güzel haberler alırız sevinirizBenim amh 0.01
Doktor bir folikul gördüğünde bile sevinmişti ama ilaçlarla ikiye çıktı sayısı
Döllendiler şimdi göbüşümdeler bakalım 5. gündeyim
Ben de 7 ağustosta oldum. Çok heyecanlıyım günler hiç geçmiyor sankiHayirli olsun bende 9 ağustosta transfer oldum. İnş ' ALLAH güzel haberler alırız seviniriz