- 19 Ekim 2018
- 615
- 466
- 37
- Konu Sahibi Esmerbrokoli
Ah anlayabiliyorum.Ben de 7 ağustosta oldum. Çok heyecanlıyım günler hiç geçmiyor sanki
İnşallah Allah isteyen herkese versin
Amin cümlemize inşallah
Sizin belirtiniz varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah anlayabiliyorum.Ben de 7 ağustosta oldum. Çok heyecanlıyım günler hiç geçmiyor sanki
İnşallah Allah isteyen herkese versin
Hiçbir belirtim yok ama iyi hissediyorum sanki oldu gibiAh anlayabiliyorum.
Amin cümlemize inşallah
Sizin belirtiniz varmi
İnş ' ALLAH tutmuştur sımsıkıHiçbir belirtim yok ama iyi hissediyorum sanki oldu gibi
İnşallah sende belirti var mı pekiİnş ' ALLAH tutmuştur sımsıkı
Benimde adet olacakmışım gibi ağrım var ama hayır mı şer mi bilmiyorum. Bacaklarım felan bayağı ağrıyor. Tutmadı mi diye düşünüyorum biraz umutsuzum açıkçası. Adet günüme 4 gün var o yüzden mi böyle oluyor anlamadımİnşallah sende belirti var mı peki
Yerleşme ağrısı olabilir belki kötü düşünmemek lazım stres çok etkiliyor böyle şeyleri iyi düşünelim iyi olsun inşallahBenimde adet olacakmışım gibi ağrım var ama hayır mı şer mi bilmiyorum. Bacaklarım felan bayağı ağrıyor. Tutmadı mi diye düşünüyorum biraz umutsuzum açıkçası. Adet günüme 4 gün var o yüzden mi böyle oluyor anlamadım
İnş ' ALLAH sonu güzel olurYerleşme ağrısı olabilir belki kötü düşünmemek lazım stres çok etkiliyor böyle şeyleri iyi düşünelim iyi olsun inşallah
İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız o yollardan geçen biri olarak her amh düşüklüğü yazısı gördüğümde içim buruluyır ama hiç bişey imkansız değil moralleri yüksek tutun yeterİnş ' ALLAH sonu güzel olur
İnş 'ALLAH ALLAH razı olsunİnşallah pozitif sonuçlar alırsınız o yollardan geçen biri olarak her amh düşüklüğü yazısı gördüğümde içim buruluyır ama hiç bişey imkansız değil moralleri yüksek tutun yeter
Üstelik sizden daha düşük değerde ilk kızımı tüp bebekle kucağıma aldım çok şükür ilk denemede şimdi 2 bucuk yaşında ve ikinci bebeğime doğal yolla hamileyim Rabbim ol derse inan yüzünü güldürüyor.İnş 'ALLAH ALLAH razı olsun
ALLAH razı olsun nasıl moral oldunuz banaÜstelik sizden daha düşük değerde ilk kızımı tüp bebekle kucağıma aldım çok şükür ilk denemede şimdi 2 bucuk yaşında ve ikinci bebeğime doğal yolla hamileyim Rabbim ol derse inan yüzünü güldürüyor.
İnşallah ikinizin de sonucu olumlu olur. Bizimde yumurtalarimiz çıkar yeniden bizde tekrar deneriz inşallahİnş ' ALLAH sonu güzel olur
Merhabalar sizin amh kaçtı acaba benimde 0.01 ve ilk denemem negatif oldu embriyo çok iyi olmasına ragmenÜstelik sizden daha düşük değerde ilk kızımı tüp bebekle kucağıma aldım çok şükür ilk denemede şimdi 2 bucuk yaşında ve ikinci bebeğime doğal yolla hamileyim Rabbim ol derse inan yüzünü güldürüyor.
Ahh aminnn aminnnnİnşallah ikinizin de sonucu olumlu olur. Bizimde yumurtalarimiz çıkar yeniden bizde tekrar deneriz inşallah
Amin inşallah. Benim ilk denemem negatif olmuştu geçen ay bu ay çok istiyorum olussun şöyle 2 yumurtam güzel embrio olsun walla dondurup 3.yumurtayi da elde edene kadar beklemek istiyorum sonra hepsini transfer etmek istiyorum :)Ahh aminnn aminnnn
RABBİM sizede bol bol sağlıklı kaliteli yumoşlar nasip eylesin.
Benim de amh 0.78.Amin inşallah. Benim ilk denemem negatif olmuştu geçen ay bu ay çok istiyorum olussun şöyle 2 yumurtam güzel embrio olsun walla dondurup 3.yumurtayi da elde edene kadar beklemek istiyorum sonra hepsini transfer etmek istiyorum :)
Benim de amh 0.78.
Doktorum ilk yumurta toplamada 4 yumurta topladi fakat 5. Güne giden sadece 1 kalitesiz embryom kaldı.
Doktorum bu embriyoyu transfer etmeyeceğini bir kez daha yumurta toplama yapacağını söyledi. Ve 3 ay vitamin kullandım. Yine 4 yumurta toplandı. Ama bu defa 2 tanesi 5. Güne gitti ve kaliteli oldu şükürler olsun.
1 adet dönemi geçtikten sonra transfer oldum şimdi test günümü bekliyorum. Dilerim size de nasip olsun gönlünüzden geçen. RABBIM kimseyi evlat hasreti ile sınamasın
Maşallah maşallah Allah'ım inşallah tutmasını nasip eder. Belki ikizleriniz olur ne guzel.Kalitesi düşük olsada dondurmak isteyebilir miydiniz acaba çünkü ben eğer oluşursa yumurtam düşük kalitede olsa dondursunlar isterim şansım olsun sonra diye. Allah isteyen herkese versin inşallah.Benim de amh 0.78.
Doktorum ilk yumurta toplamada 4 yumurta topladi fakat 5. Güne giden sadece 1 kalitesiz embryom kaldı.
Doktorum bu embriyoyu transfer etmeyeceğini bir kez daha yumurta toplama yapacağını söyledi. Ve 3 ay vitamin kullandım. Yine 4 yumurta toplandı. Ama bu defa 2 tanesi 5. Güne gitti ve kaliteli oldu şükürler olsun.
1 adet dönemi geçtikten sonra transfer oldum şimdi test günümü bekliyorum. Dilerim size de nasip olsun gönlünüzden geçen. RABBIM kimseyi evlat hasreti ile sınamasın
Aminnnn inş 'ALLAH.Maşallah maşallah Allah'ım inşallah tutmasını nasip eder. Belki ikizleriniz olur ne guzel.Kalitesi düşük olsada dondurmak isteyebilir miydiniz acaba çünkü ben eğer oluşursa yumurtam düşük kalitede olsa dondursunlar isterim şansım olsun sonra diye. Allah isteyen herkese versin inşallah.
Kesinlikle . E doğru vardır doktorun bir bildiği tabiki Güzel haberlerinizi bekliyoruz buradan.Aminnnn inş 'ALLAH.
Bende çok düşündüm ama Doktorum bu yumurta zaten tutunmaz emin ol dediği için imha ettirdim. Yoksa elbette benim için de 1 yumurtanın bile değeri büyük.
Çok teşekkür ederim inş ' ALLAH güzel haberler verebilirim inş 'ALLAH her isteyene nasip olur güzel haberler almakKesinlikle . E doğru vardır doktorun bir bildiği tabiki Güzel haberlerinizi bekliyoruz buradan.