Tup bebek tedavisi az yumurta rezervi

Ben doktoruma bu biesteronu sormuştum, sana gerek yok demişti. Yumurta azlığından ziyade kalitesizliğinde kullanılıyormuş sanırım. O da daha çok pco hastalarında ve ileri yaşta oluyormuş o yüzden sordum. Bir de şöyle birşey duymuştum; eğer yaş ileri değilse yumurta az olduğunda daha kaliteli oluyormuş, pco hastalarında çok sayıda kalitesiz yumurta oluşuyomuş mesela. Bilmiyorum artık ne kadar doğru
Benim doktorum amh düşüklüğü sadece az yumurtaya sebep olmaz aynı zamanda kalitesiz yumurta olmasına sebep olur. Yani zaten olmayan az olan yumurta amh az ise daha kalitesiz oluyormuş.
Buna örnek olarak ilk yumurta toplama işlemim verilebilir. 1 tane çok kalitesiz embriyo oluştu ve ilk yumurta toplama işlemini boşuna yapmış oldu doktorum. Ancak 3 aylık biesteron ve omepa q10 sonrası 2 tane sağlıklı yumurta elde edebildik.

Benim doktorum amh düşüklüğü sadece az yumurtaya sebep olmaz aynı zamanda kalitesiz yumurta olmasına sebep olur. Yani zaten olmayan az olan yumurta amh az ise daha kalitesiz oluyormuş.
Buna örnek olarak ilk yumurta toplama işlemim verilebilir. 1 tane çok kalitesiz embriyo oluştu ve ilk yumurta toplama işlemini boşuna yapmış oldu doktorum. Ancak 3 aylık biesteron ve omepa q10 sonrası 2 tane sağlıklı yumurta elde edebildik.
Evet cok mantikli. Ama acaba kalite icin amh haricinde fsh vb baska hormonlar da fikir veriyor olabilir mi🤔 Hatirliyomusunuz mesela fsh degerinizi?

Evet cok mantikli. Ama acaba kalite icin amh haricinde fsh vb baska hormonlar da fikir veriyor olabilir mi🤔 Hatirliyomusunuz mesela fsh degerinizi?
Fsh tedavi öncesi 10 idi biesteron un 3 aylık kullanımı sonrası 6.15 e düştü. Ama ilgisi varmi yumurta kalitesi ile bilmiyorum. Doktorum da bahsetmedi.

Merhaba,
Benimde amh düşük doktorumun söylediğine göre amh düşük hastalarda yüksek doz yumurta gelişimi açısından pek iyi sonuç vermiyor imiş. Ben 225 menapour + letu diye bir ilaç kullanmıştım.
Benim 5 yumurtam vardı 4 tanesi gelişir dedi gerçekten de 4 tane yumurta çıktı. O 1 tane büyümedi. Tabii benim böyle diye sizin de böyle olacak değil ümidinizi kırmak için yazmadım ama yaşadığım bu.
Merhaba yorumlarınızı bastan sona okudum.. Bahcecide tüp bebekyaptirdim 1. Deneme malesef kimyasal oldu.. doktorumu degistirdim ali osman koyuncuogluna başladım 1 kez görüştük henüz güzel açıklayıcı anlattı. 1 tane embriyom hazırda var kendisi transfer edicek.. inş sizdeki gibi bendede güzel sonuçlar olur 🙏🙏🙏

Merhaba yorumlarınızı bastan sona okudum.. Bahcecide tüp bebekyaptirdim 1. Deneme malesef kimyasal oldu.. doktorumu degistirdim ali osman koyuncuogluna başladım 1 kez görüştük henüz güzel açıklayıcı anlattı. 1 tane embriyom hazırda var kendisi transfer edicek.. inş sizdeki gibi bendede güzel sonuçlar olur 🙏🙏🙏
Merhabalar,
Reklam için değil gerçekten doktorumdan memnun olduğum için yazdım.
İnş ' ALLAH sizde güzel sonuçlar alırsınız bütün kalbimle sizin için bunu samimi bir şekilde diliyorum 🤲🤲🤲

Merhaba bende Esmerbrokoli Esmerbrokoli nin yaşadıklarını okuyunca Dr. Ali Osman koyuncuogluna gitmeye karar verdim. Geçen cuma muayene oldum ben 46 yaşındayım beş aylık evliyim. Bana 44 yaşın üstünde tüp bebeği pek onermedigini söyledi. Ama beni muayene ettikten sonra iki yumurtam olduğunu bu yüzden yapalım dedi. Benim sol yumurtligim yok. Amh 0.37. yumurta kalitesi için provomen biostron ve innate pronatal ve qoenzim Q10 kullanıyorum 20 gündür. Adetimi bekliyoruz. Bakalım sonuç ne olacak.

Merhaba bende Esmerbrokoli Esmerbrokoli nin yaşadıklarını okuyunca Dr. Ali Osman koyuncuogluna gitmeye karar verdim. Geçen cuma muayene oldum ben 46 yaşındayım beş aylık evliyim. Bana 44 yaşın üstünde tüp bebeği pek onermedigini söyledi. Ama beni muayene ettikten sonra iki yumurtam olduğunu bu yüzden yapalım dedi. Benim sol yumurtligim yok. Amh 0.37. yumurta kalitesi için provomen biostron ve innate pronatal ve qoenzim Q10 kullanıyorum 20 gündür. Adetimi bekliyoruz. Bakalım sonuç ne olacak.
Umarım güzel sonuçlar alırsınız 🤲

Arkadaşlar merhaba
benimde yaşım 31 tüm hormanlarım normal çıktı ultrason muaynesinde 5 folikül vardı doktor gayet güzel dedi şimdi burda okudukça anlıyorum ki amh bakılmamış ve 5 folikül sanırım pekte iyi değil :KK43: eş kaynaklıda tüp bebek yolu göründü bize zaten ama birde şimdi yumurtalarım mı kalitesiz korkusu başladı :KK43:

Arkadaşlar merhaba
benimde yaşım 31 tüm hormanlarım normal çıktı ultrason muaynesinde 5 folikül vardı doktor gayet güzel dedi şimdi burda okudukça anlıyorum ki amh bakılmamış ve 5 folikül sanırım pekte iyi değil :KK43: eş kaynaklıda tüp bebek yolu göründü bize zaten ama birde şimdi yumurtalarım mı kalitesiz korkusu başladı :KK43:
Benim de regl 3. Günde ultrasonda 6 falan görünmüştü, ama ilaç kullanmaya başlayınca 7 oldu. Sonrasında 2 tanesi önden büyük gittiği için kullanılamadı 5 tane toplandı ve 4 tanesi döllendi. Amh 1.45 benim.
Kalitesiz diye düşünüp mutsuz etme kendini, benim gördüğüm 5 kötü bir sayı değil 😉 düşük olması kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor.

Merhaba arkadaşlar benim amh degerim 0.93 12 yumurrta toplandi ama sadece 1 embriyom oldu, dun transfer oldum, yani amh düşüklüğünden sayi da etkileniyor kalitede maalesef, benim cok yumurta var diye sevinmistik ama hepsi çöp oldu

Merhabalar,
8 nisan itibariyle tüp bebek tedavisine basladim. Düşük amh nedeniyle (0.78). Doktor ilk ultrason muayenesinde 5 yumurta gördü. 225 menapour + 2.5 mg letu ( günde iki kez ) kullandim. 12 nisan da ilk kontrolde sadece 2 yumurtamin geliştiğini söyledi doktor. Digerleri büyümez artik dedi. Istersen tedaviyi iptal edelim dedi ben iptal etmek istemedim.
5 günlük kullanım sonrasi letuyu bıraktım. 225 menapura devam ve ayriyeten günde 1 adet cetroride devam dedi.
İlaçlara devam ediyorum fakat umudum azaldı. Benim durumumda olup opu da 2 den fazla yumurtası gelişen oldu mu ? Lütfen tecrübeli olanlar yorum yapsın moralim çok bozuk.
Benimde yumurta rezervim çok az ama 0.24 ilk denememde hiç yumurtam olmadı tedaviyi Burak’tım sonra prp yaptırdım yumurtaları harekete geçiriyormuş bir umut aradan 2 ay geçti tekrar tüp bebeğe başladım hiç bir şekilde cevap vermedi bütün umudum tükendi şu an hayıt macunu kullanıyorum 3. Şansım olsun diye senin yine çok iyi iki yumurta var

Cevapladığınız için teşekkür ederim. Evet haklısınız bende kadında amh düşüklüğü erkekte sperm sıkıntısı varsa şart aranmıyor diye biliyordum. Hatta bir tanıdığım 1 yıllık evli olmasına rağmen amh düşüklüğü olduğundan Zeynep Kamil'de direk tüp bebeğe yönlendirdiler. Bunu da doktora örnek olarak söyledim. Bize Zeynep Kamil'in üroloji doktoru tüp bebek onayı verdi ama kadın doğum 3 yılı bekleyeceksiniz dedi. Birkaç ay sonra doluyor 3 yılımız ama şart yok diyorum doktor bana var erkekte devlet ödemez dedi.
Ali Osman beyi aradığımda bende raporsuz fiyat olarak 11.500 tl almıştım. En iyisi ben gidip yüz yüze hem muayene olayım hemde başlanacaksa başlansın. Rapor çıkartıcam diye doktorlarla papaz olucam. Biri onay veriyor biri onay vermiyor.
Dahiliyeden onay almam gerekti kalp hastasısın dedi, kadın doğum kansersin dedi. Psikolojimi bozdular artık
11.500 fiyat verilmiş ama extra işlemler ve ilaç maliyetleri 18 bini bulur rahat gibi 🙄

Benimde yumurta rezervim çok az ama 0.24 ilk denememde hiç yumurtam olmadı tedaviyi Burak’tım sonra prp yaptırdım yumurtaları harekete geçiriyormuş bir umut aradan 2 ay geçti tekrar tüp bebeğe başladım hiç bir şekilde cevap vermedi bütün umudum tükendi şu an hayıt macunu kullanıyorum 3. Şansım olsun diye senin yine çok iyi iki yumurta var
morelini bozma lütfen benimde senin gibi değerim bak bur da 0,01 değerle bile hamile kalan var yemememize içmemize dikkat edeceğiz yumurta toplama işlemi yapmamız gerekiyor. arı sütü al arı sütü propolis karışım al.

Ari sutu
Polen
Wm multifer kullandim.
Omega 3
D vitamini
Inofolic
Kullandim 2 ay oldu sanirim baslayali.
Bunlar harici hergun 2.5 lt su içtim.
Aksamlari ceviz ve badem yedim.
Yuruyus yaptim.
Doktor bana bahsettiklerinizden vermedi. Sadece L-arginin önerdi. Ama onu kullanmakta geç kaldım maalesef.
Vm mulyifer ne marka kullandınız arisutu polen n,OMEGA d vit hangi mwrka kullandınız Yaşınız ve amh kaç acaba kaç yumurta görünüyordu .?Nerde tadavi oldunuz?Tebrikler 14 haftalık hamileymiş siniz😊Allah sağlıkla dogurmayi nasib etsin.Darisi bize🙂

Bende bu ay yumurta görünmedi amh düşmüş iyice.Takviyeleri düzensiz aldım.Prp yaptırdım bir ay önce.Dilerim.diger aylar çıkar.İstanbul düşünüyorum.ama şehirdisindan çok zor .😔

X