- 24 Aralık 2021
- 14
- 8
- 6
- 25
- Konu Sahibi Zumradeniz
-
Canım çatlatma iğnesi teste pozitif gösterir hormon iğnesi olduğu için 12 günde felan anca geçiyor etkisi test yapma boşuna canım catlatma iğnenin etkisi onlarMerhabalar arkadaşlar tüp bebek ilacı kullanıyorum yumurta toplama işlemi öncesi gonal-f kullanıyorum bir haftadır ve dün gece çatlatma iğnesi yaptım onun öncesinde afedersiniz aşırı midem bulandı ve ağzıma acı bir su geldi içime niyeyse böyle tuhaf bir his doğdu ve bugün evde test yaptım ve bir çizgi Bir tane de soluğun biraz üstünde kırmızı çizgi çıktı sizce doğru mudur yoksa yanıltma ihtimali var mıdır bunu yaşayanlar yazabilir mi acaba?
Merhaba öncelikle opu öncesi ilişki önermez doktorlar bu tarz bi durumla karşılaşmamak ve olası bir gebeliği riske atmamak için. Bir diğeri de arkadaşın dediği gibi çatlatma iğneleri yalancı pozitiftik gösteriyor sizinki de onun etkisidir.Merhabalar arkadaşlar tüp bebek ilacı kullanıyorum yumurta toplama işlemi öncesi gonal-f kullanıyorum bir haftadır ve dün gece çatlatma iğnesi yaptım onun öncesinde afedersiniz aşırı midem bulandı ve ağzıma acı bir su geldi içime niyeyse böyle tuhaf bir his doğdu ve bugün evde test yaptım ve bir çizgi Bir tane de soluğun biraz üstünde kırmızı çizgi çıktı sizce doğru mudur yoksa yanıltma ihtimali var mıdır bunu yaşayanlar yazabilir mi acaba?
Ama kan testinde de beta yüksek çıktı yine de yanıltma mi olmuş olur ?Merhaba öncelikle opu öncesi ilişki önermez doktorlar bu tarz bi durumla karşılaşmamak ve olası bir gebeliği riske atmamak için. Bir diğeri de arkadaşın dediği gibi çatlatma iğneleri yalancı pozitiftik gösteriyor sizinki de onun etkisidir.
Merhaba öncelikle opu öncesi ilişki
Canım çatlatma iğnesi teste pozitif gösterir hormon iğnesi olduğu için 12 günde felan anca geçiyor etkisi test yapma boşuna canım catlatma iğnenin etkisi onlar İliski felan olmadi ama kanda da yüksek çıktı yine yanıltma olmuş müdür?Canım çatlatma iğnesi teste pozitif gösterir hormon iğnesi olduğu için 12 günde felan anca geçiyor etkisi test yapma boşuna canım catlatma iğnenin etkisi onlar
doktorlar bu tarz bi durumla karşılaşmamak ve olası bir gebeliği riske atmamak için. Bir diğeri de arkadaşın dediği gibi çatlatma iğneleri yalancı pozitiftik gösteriyor sizinki de onun etkisidir.
Yani haliyle. Zaten kanda pozitif göstermese idrara yansımaz. Normalde de tutundugunda kana geçiyor anca idrara geçerek biz o testlerde görüyoruz.Ama kan testinde de beta yüksek çıktı yine de yanıltma mi olmuş olur ?
Tamamdır teşekkür ederim yarın doktoruma da sorucagimYani haliyle. Zaten kanda pozitif göstermese idrara yansımaz. Normalde de tutundugunda kana geçiyor anca idrara geçerek biz o testlerde görüyoruz.
Tabi yanılıyor da olabiliriz bi danışın gene de bizi de bilgilendirinTamamdır teşekkür ederim yarın doktoruma da sorucagim
Evet ondan dolayı olabilirmiş teşekkürler herşey için bugün yumurta toplama işlemim olduTabi yanılıyor da olabiliriz bi danışın gene de bizi de bilgilendirin
Hayırlı olsun inşallah güzel sayıda embriyolarınız olsunEvet ondan dolayı olabilirmiş teşekkürler herşey için bugün yumurta toplama işlemim oldu
Bence 12 gün bekleyin ben bugün 10. günündeyim sabrediyorum lütfen sende sabret. Sabrın sonu selametttirMerhabalar transfer oldum 4. Gün emriyosuyla kaçıncı gün test versem sizce sonuç alırım doktorun tarihinden erken verirsem olurmu acaba merak ediyoruz bu konu hakkında bilgisi olan söyleye bilir mi?
Hem pozirif çıksa bile 2ngümde bir test vermen lazım hem kolların mafnomur hem piskolojin en iyisi bekle zaten 12.gğn eğer iyi ni değerse doktor teklarlamaya bile ihtiyaç duymuyor emin olMerhabalar transfer oldum 4. Gün emriyosuyla kaçıncı gün test versem sizce sonuç alırım doktorun tarihinden erken verirsem olurmu acaba merak ediyoruz bu konu hakkında bilgisi olan söyleye bilir mi?
Sonrasında bir ağrı vs yaşadınız mı acaba nasıl oldu anlatabilir misinizEvet ondan dolayı olabilirmiş teşekkürler herşey için bugün yumurta toplama işlemim oldu
Ben iki defa oldum ilki çok ağrılıydı ikincisi daha kolay geçti adet ağrısı gibiydi ilk gün ikinci gün ayağa kalktımSonrasında bir ağrı vs yaşadınız mı acaba nasıl oldu anlatabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?