Canım çok teşekkür ederim inşallah.
Aynen dediğin gibi;umut hep olmalı...
Sen kac yasindasin cnm, istanbuldamisin?
kimse yokkmuuu, kızlar nerdesiniz ??
camenta nerdesin yaw ? :)
Bugün bir türlü fırsat bulamadım canım ya.
Bizde 6. yılımızı tamamlamak üzereyiz.
İnşallah canım
İlk zamanlar devlet hast.gidiyordum ama baktım ciddi bir yoğunluk var,hasta başına ayrılan süre çok kısıtlı tedaviye özel hast.devam ettim.
Ozel hast. Hic arastirmadim ama duydugum kadariyla cok pahali ;(
Bende ilk iki denememi devlet hast. Yaptirim diyorum olmazsa sonra ozele gidicem bu arada para biriktirmem gerek..off hayat cok zorr
PINAR_LEVENT ve LARİN hayırlı olsunKaçıncı gün embriyosu olduğuna ya da belirtilere hiç takılmayın,Allah nasip ettiyse olacak.İdrar testi yanıltır sabırla kan testini beklemenizi öneririm.Güzel haberlerinizi almak dileğiyle
Allah,hakkımızda her şeyin haylırlısını versin inşallah.
Haklısın canım öyle ne yazık ki,
1. tüp denememizde epey embriyo elde ettik çok şükür,yola onlarla devam edeceğiz inş., maddi-manevi çok büyük bir avantaj sağlıyor dondurulmuş ebriyolar.
inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın, yaşadığın sıkıntıları unutturur inş. sana cnm..
size burdan güzel haber vermeyi çok ama çok isterdim fakat 10. günüm ve sıfırı çektim arkadaşlar tedviye başlıycak olanların ALLAH yardımcısı olsun bekleyenlerede RABBİM sabır versin
size burdan güzel haber vermeyi çok ama çok isterdim fakat 10. günüm ve sıfırı çektim arkadaşlar tedviye başlıycak olanların ALLAH yardımcısı olsun bekleyenlerede RABBİM sabır versin
ben antalyada yaşıyorum ama sanırım bu konuda en iyisi istanbul,yere henüz karar vermedik ama sonuçta en iyiler istanbulda diye biliyorum.fakat istanbulda kalacak yer problemimiz var,onu hallettik diyelim,peki bu süreç ne kadar,15 günmü,17 günmü,tüp bebek konduğu zaman uçağa atlayıp antalyaya dönebilirmiyim yoksa belli bir süre yatma zorunluluğum varmı,eğer böyle şeyler varsa antalyada araştırma yapıcam.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba arkadaşlar;ben daha önce doğal yoldan hamile kalip ancak 16 haftalıkken düşük yapmış birisiyim.düşükten sonra 3 ay bekleme süresinden sonra üstüne 8 ay daha bekleyip hamile kalamayınca(yani toplamda 11 ay )rahim filmi çektirdim,filmde düşük sebebi doğuştan şekil bozukluğu çıktı ve bu ameliyatla düzeltildi.üstünden 10 ay geçmesine rağmen hala hamile kalamadım,eşimde ve bende herhangi bir sorun gözükmüyor,1 kere aşılama yaptırdım tutmadı,2.yi denemek istemiyorum ve direk tüp bebeğe geçmek istiyoruz.Bat tarihim 16 şubat,eğer bu ayda hamile kalamazsam hemen tedaviye başlamak istiyoruz ama benim asıl sıkıntım şu,tüp bebek hakkında araştırma yapsamda kafamda bazı sorular var.
ben antalyada yaşıyorum ama sanırım bu konuda en iyisi istanbul,yere henüz karar vermedik ama sonuçta en iyiler istanbulda diye biliyorum.fakat istanbulda kalacak yer problemimiz var,onu hallettik diyelim,peki bu süreç ne kadar,15 günmü,17 günmü,tüp bebek konduğu zaman uçağa atlayıp antalyaya dönebilirmiyim yoksa belli bir süre yatma zorunluluğum varmı,eğer böyle şeyler varsa antalyada araştırma yapıcam.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadaşlar benimde eşimde azospermi rahatsızlığı var ve bizde tüp bebek tedavisine başlıcaz.aşamalar neler bilgilendirilmek istiyorum ve RAHİM FILMI nasıl çekiliyor??korkulacak kadar büyük bi olaymı merak içindeyim.YARDIMCI OLUN LTFN