- 20 Kasım 2022
- 123
- 63
- 28
- Konu Sahibi Cicilibicilii
Kızlar var mı bu ay transfer olacak olan? Kaçıncı denemeniz? Benim ilk deneme perşembe günü opu olucam heyecan korku herşey var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım benim bugün transferim vardı evdeyim dinleniyorum benim de ilk denememKızlar var mı bu ay transfer olacak olan? Kaçıncı denemeniz? Benim ilk deneme perşembe günü opu olucam heyecan korku herşey var
Ay çok güzel inşallah tutunsun bebeğinn. Kaç ay dondurdu embriyo? Olmama sebebi neydi infertilite benimMerhaba canım benim bugün transferim vardı evdeyim dinleniyorum benim de ilk denemem
Vallahi günlük hep 150 vurdum. Sen? 400mg 350mg değişti ama günlük hiç değişmedi. İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda. Sizinde mi ilk?Bende haftaya yumurta toplamam:) şuan gonolf dönemi sen kaç mg kullandın bnmöde ilk deneme
Kaçıncı gün embriyo koyuldu? İnşallah güzel haberler alırsın canım. Benim de bir aksilik olmazsa cumartesi veyahut pazartesi transfer olur eğer embriyo oluşursaMerhaba canım benim bugün transferim vardı evdeyim dinleniyorum benim de ilk denemem
1 ay dondurmayı seçti doktorum canım teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizz olmama sebebi erkek faktörlüydü bizimAy çok güzel inşallah tutunsun bebeğinn. Kaç ay dondurdu embriyo? Olmama sebebi neydi infertilite benim
5 gün embriyosu canım 4aa kalite dondurulmuş embriyo benim sizin taze transfer mi olacakKaçıncı gün embriyo koyuldu? İnşallah güzel haberler alırsın canım. Benim de bir aksilik olmazsa cumartesi veyahut pazartesi transfer olur eğer embriyo oluşursa
Ay ben Taze transfer çok istiyorum doktorum da öyle istiyor. Dün kan verdim sonucuna göre söylerim demişti taze mi olacak vs diye. Yarın opu var yarın bilgi verir herhalde. Beklemek istemiyorum ya daha çok yıpranıyor insan hangi merkezde tedavi görüyorsunuz?5 gün embriyosu canım 4aa kalite dondurulmuş embriyo benim sizin taze transfer mi olacak
Ben cumartesi taze transfer oldum 3gün embriyosu beklemeyeyim bakalım nasipAy ben Taze transfer çok istiyorum doktorum da öyle istiyor. Dün kan verdim sonucuna göre söylerim demişti taze mi olacak vs diye. Yarın opu var yarın bilgi verir herhalde. Beklemek istemiyorum ya daha çok yıpranıyor insan hangi merkezde tedavi görüyorsunuz?
4 gün geçmiş nerdeyse kaldı 8-9 gün o zaman belli olur herhalde inşallah gönlünce olsun canımBen cumartesi taze transfer oldum 3gün embriyosu beklemeyeyim bakalım nasip
İnşaallah bekliyorum Allah isteyen herkese nasip eder inş4 gün geçmiş nerdeyse kaldı 8-9 gün o zaman belli olur herhalde inşallah gönlünce olsun canım
Ben Antalya’da memorialde tedavi görüyorum canım sen hangi şehirdesinAy ben Taze transfer çok istiyorum doktorum da öyle istiyor. Dün kan verdim sonucuna göre söylerim demişti taze mi olacak vs diye. Yarın opu var yarın bilgi verir herhalde. Beklemek istemiyorum ya daha çok yıpranıyor insan hangi merkezde tedavi görüyorsunuz?
İstanbul bahçeci de tedavi görüyorum bendeBen Antalya’da memorialde tedavi görüyorum canım sen hangi şehirdesin
İnşallah olumlu sonuçlar alırız bugün transfer sonrası ilk günüm hafif lekelenmem oldu doktorum normal olduğunu söylediİstanbul bahçeci de tedavi görüyorum bende
Bende yumurtlama sorunu var diğer herşey normal. Bana 900 mg. Günlük 225 verdi cuma tekrar kontrol doz değişecek sanırım bakalımVallahi günlük hep 150 vurdum. Sen? 400mg 350mg değişti ama günlük hiç değişmedi. İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda. Sizinde mi ilk?