• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLAN 🖤

Bende haftaya yumurta toplamam:) şuan gonolf dönemi sen kaç mg kullandın bnmöde ilk deneme

5 gün embriyosu canım 4aa kalite dondurulmuş embriyo benim ☺️ sizin taze transfer mi olacak
Ay ben Taze transfer çok istiyorum doktorum da öyle istiyor. Dün kan verdim sonucuna göre söylerim demişti taze mi olacak vs diye. Yarın opu var yarın bilgi verir herhalde. Beklemek istemiyorum ya daha çok yıpranıyor insan🥹 hangi merkezde tedavi görüyorsunuz?

Ay ben Taze transfer çok istiyorum doktorum da öyle istiyor. Dün kan verdim sonucuna göre söylerim demişti taze mi olacak vs diye. Yarın opu var yarın bilgi verir herhalde. Beklemek istemiyorum ya daha çok yıpranıyor insan🥹 hangi merkezde tedavi görüyorsunuz?
Ben cumartesi taze transfer oldum 3gün embriyosu beklemeyeyim bakalım nasip

Ben Antalya’da memorialde tedavi görüyorum canım ☺️ sen hangi şehirdesin

Vallahi günlük hep 150 vurdum. Sen? 400mg 350mg değişti ama günlük hiç değişmedi. İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda. Sizinde mi ilk?
Bende yumurtlama sorunu var diğer herşey normal. Bana 900 mg. Günlük 225 verdi cuma tekrar kontrol doz değişecek sanırım bakalım

Merhaba beni de şimdi aradılar bugün 5. gün 11 inden 5 ini dondurmuşlar 4AA 4AB 4BC(2) 4BB kalitedeymişler kalan 4 tane büyümeye devam eden varmış nasıl sizce :(

Back