• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sürecinde Biosteron Dhea kullanmaya başlayanlar

gundogduasiye

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
5
0
1
41
Merhaba arkadaşlar. 36 yaşındayım. İlk tüp bebek denememizde 5 yumurta toplandı 4ü döllendi 2si 3.gün transfer edildi kalan 2si 5. Günü göremediği için dondurulamadı. Transferden 20 gün sonra düşük yaşadım. Geçen ay 2. Deneme için tedavi gördüm. Tek yumurtam gelişti. Doktorum riske atmamak için 3. Gün dondurdu gelecek adetinle beraber yumurta geliştirmeye devam edelim dedi. Kabul ettim. Bir takım vitaminler vermişti. Eczaneme almak için gittim eczacı arkadaşımla konuyla alakalı sohbet ettik. Bana Biosteron Dhea 25mg kullanmamı tavsiye etti. Aldım hemen hemen 1 haftadır kullanıyorum. Adetim 3 gün geçti. İlacın prospektüsüne baktım yan etkilerinde var mı böyle birşey diye adet gecikmesi yazmıyor ama 40 yaş altı doktor tavsiyesi olmadan kullanmamalı yazıyordu. Bu ilacı kullanan sizlerde de adet gecikmesi yaşandımı? Ve 40 yaş altı kullananınız var mı. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sevgiler...

Back