Aynen canım bnm de hiç aklımdan çıkmıyor ama stres yapmamalıyızEvet haklısınız tabiki öyle ama aklımdan bir an olsun çıkmıyorinşallah hayırlısı ile kavuşuruz bizde bebeklerimize
Merhaba , nerede başladınız tedaviye acaba ?Merhabalar
Benimde 6.tedavim bursada başladım
Gittim canım 8 yumurta saydı gelişimleri güzrl dedi cumartesi çatlatma pazartesi opu inşallahGittin mi canım kontrole ne dedi doktor
Sağlıklı embiryolar olsun inşallah canımKızlar yarın yumurta toplama işlemim var dua edin bol bol sağlıklı yumurtalarım toplansin
Bnm de bugün ipu oldu 9 yumurtam toplandı gelişimleri ile ilgili yarın arayacaklarmisGittim canım 8 yumurta saydı gelişimleri güzrl dedi cumartesi çatlatma pazartesi opu inşallah
Benim de en fazla o civarda olur canım inşallah hepsi kaliteli olur. Siz mikro chip ile mi yaptırıyorsunuzBnm de bugün ipu oldu 9 yumurtam toplandı gelişimleri ile ilgili yarın arayacaklarmis
Daha önce mikro cipti ama bunu bilmiyorum canım birşey söylemedi doktorumuz.gerci gittiğin merkezde hep mikro ciple yapılıyormuş.siz nasıl yaptiracaksinizBenim de en fazla o civarda olur canım inşallah hepsi kaliteli olur. Siz mikro chip ile mi yaptırıyorsunuz
Bnm izde chip ile inşallah canımDaha önce mikro cipti ama bunu bilmiyorum canım birşey söylemedi doktorumuz.gerci gittiğin merkezde hep mikro ciple yapılıyormuş.siz nasıl yaptiracaksiniz
Canım kontrole gittin mi son durum nedirCanım ben kontrolü oOldum en büyük 19 en küçük 15 mm doktor istediğim gibi esit büyümüyor dedi canım sıkıldı biraz. Çarşamba yine kontrol
Ay çok güzel maşallahGittim canım 8 yumurta saydı gelişimleri güzrl dedi cumartesi çatlatma pazartesi opu inşallah
Rabbim duanı kabul etsin canımMerhaba arkadaşlar bende 2.tedavimi oldum transferimin 5.günündeyim. 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Allahım bu kez nasip eder inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız
İnşAllah canım sen ne durumdasınAy çok güzel maşallah
İnşallah herşey yolunda gider
Canım benim yarın yumurta toplama var : )Canım kontrole gittin mi son durum nedir
Amin canım insallahMerhaba arkadaşlar bende 2.tedavimi oldum transferimin 5.günündeyim. 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Allahım bu kez nasip eder inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız
Ay hadi kaliteli kaliteli embiryo olur canım kaç yumurta vardı boyutları neydiCanım benim yarın yumurta toplama var : )
Canım bugün aradılar 15 tane yumurtanın hiçbiri olgun değilmiş. Ne yapacagim ne olacak sen bilgi edindin miÇok şaşırdım .yumurtalar kaliteliyse içinin boş olmaması lazımdı
Polen kullanmak istiyorum ama yan etkisi olur mu ilaç lar da kullanıyorum cunkiPko da çok yumurta elde ediliyor demi kızlar ve daha çok şansınız var.. Benim önceki tedavim de 6 yumurta vardı 5 i dollendi 5. Gün e gitti.. bakalım bu kez nasıl olacak çok merak ediyorum.. 1 aydır arı sütü propolis kullanıyorum.. kullanan var mı aranızda yumurta ve sperm kalitesini artırıyor dediler...?
Bende öyle bir sorun olmadı canım .doktor bir açıklama yapmadı mıCanım bugün aradılar 15 tane yumurtanın hiçbiri olgun değilmiş. Ne yapacagim ne olacak sen bilgi edindin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?