Tüp bebek sürecince olanlar gelin dertleşelim bilgilerimizi paylaşalım

Çok teşekkürler çok açıklayıcı oldu benim için ben çok korkuyorum bu tür işlemlerden vajinal ultrason bile zorlanıyorum rahim filmi çekimdimcen son bu sündürmedik olmadı yine olmuyo r yani ne denediysek o yüzden doktor heralde tüp bebeğe yönlendirecek o da olmassa yıkılırım zaten çok kötüyüm

Doktor 14 15 vs diyor ya bende oyle duyuyorum .inşallah bol ve sağlıklı yumurtan çıkar

Kontrol ne zaman canım senin benim yarın kontrol
Benimde çarsamba
İnşallah güzel olumlu haberlerle donelim
Senin kaçınca tedavin cnm?
Ben Mart'ta ilk transferi yaptırdım tuttu sonra düştü hemen. Sonra Haziran 15 ye yapıldı hiç tutmadı ver herşey sil baştan başladık.

Bunu yeni gördüm canım :) ama cevabını bulmuşsun :)

Benim martta 3.gün embiryosu negatif aldım canım maalesef ikinci kaliteydi tutmadı

Canim tüp bebekte de kesin bi sonuç yok her duruma kendini hazirla ama umutsuzluğa asla kapılma olmazsa bi daha bi daha denersiniz moral bu süreçte çok önemli stres yapma eğer narininde varsa Rabbim bi şekilde nasip eder zaten

Evet haklısınız tabiki öyle ama aklımdan bir an olsun çıkmıyorinşallah hayırlısı ile kavuşuruz bizde bebeklerimize

Kizlar 30 haziranda opu oldum 12 yumurtam vardi hepsi kaliteli olmasina ragmen bos cikti boyle olan var mi aranizda ne yaptiniz bu surecte nasil bir tedavi izlediler .ve hamile kalan oldu mu

12 yumurta olustu ama ici bos oldugu icin iptal oldu yumurtalar kaliteli evet dogru ne yapacam bilmiyorum

Kizlar 30 haziranda opu oldum 12 yumurtam vardi hepsi kaliteli olmasina ragmen bos cikti boyle olan var mi aranizda ne yaptiniz bu surecte nasil bir tedavi izlediler .ve hamile kalan oldu mu
Çok şaşırdım .yumurtalar kaliteliyse içinin boş olmaması lazımdı

Genetik yolladilar bakalim sonuclara tedavisi var midir yok mudur bilmiyorum

Ilk defa böyle bir şey duydum canım bis çıkma neymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…