Çok teşekkürler çok açıklayıcı oldu benim için ben çok korkuyorum bu tür işlemlerden vajinal ultrason bile zorlanıyorum rahim filmi çekimdimcen son bu sündürmedik olmadı yine olmuyo r yani ne denediysek o yüzden doktor heralde tüp bebeğe yönlendirecek o da olmassa yıkılırım zaten çok kötüyümYumurta toplama işlemini anestezi altında yapıyorlar canım uyanınca adet sancısı gibi biraz ağrın oluyor 1 2 saat merkezde kalıp aynı gün çıkıyorsun. Transfer işlemi çok basit canım ağrılı değil idrara sıkışık bir şekilde gidiyorsun. Transferini öyle yapıyorlar bayıltma yok vajinal muayene masasına uzanıyorsun 2 3 dk da işlem bitiyor sonrasında biraz dinlendirip gönderiyorlar. Bni transfer günü çok bekletmislerdi mesanem çatlamak üzereydi transfer sonrası ordek koymuşlardı malesef dayanamadım çünkü bu kadarbaşka sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin canim
Doktor 14 15 vs diyor ya bende oyle duyuyorum .inşallah bol ve sağlıklı yumurtan çıkarYumurtalar kaç mm olmuş söylemedi canım sadece 7 8 tanesi olgunlaşmış dedi. Bn gonal f 225 vuruluyorum. Ve cetrotiede menapur iğne kullanıyorum bugün gece 10 da ovitrelle çatlatma iğnesini yapacağım. 2 hafta oldu galiba canım başlayalı. Her zaman sorabilirsin canım bnm
Benimde çarsambaKontrol ne zaman canım senin benim yarın kontrol
Bunu yeni gördüm canım :) ama cevabını bulmuşsun :)Benimde çarsamba
İnşallah güzel olumlu haberlerle donelim
Senin kaçınca tedavin cnm?
Ben Mart'ta ilk transferi yaptırdım tuttu sonra düştü hemen. Sonra Haziran 15 ye yapıldı hiç tutmadı ver herşey sil baştan başladık.
Benim martta 3.gün embiryosu negatif aldım canım maalesef ikinci kaliteydi tutmadıBenimde çarsamba
İnşallah güzel olumlu haberlerle donelim
Senin kaçınca tedavin cnm?
Ben Mart'ta ilk transferi yaptırdım tuttu sonra düştü hemen. Sonra Haziran 15 ye yapıldı hiç tutmadı ver herşey sil baştan başladık.
Canim tüp bebekte de kesin bi sonuç yok her duruma kendini hazirla ama umutsuzluğa asla kapılma olmazsa bi daha bi daha denersiniz moral bu süreçte çok önemli stres yapma eğer narininde varsa Rabbim bi şekilde nasip eder zatenÇok teşekkürler çok açıklayıcı oldu benim için ben çok korkuyorum bu tür işlemlerden vajinal ultrason bile zorlanıyorum rahim filmi çekimdimcen son bu sündürmedik olmadı yine olmuyo r yani ne denediysek o yüzden doktor heralde tüp bebeğe yönlendirecek o da olmassa yıkılırım zaten çok kötüyüm
Inşallah canım inşallah hepimizinDoktor 14 15 vs diyor ya bende oyle duyuyorum .inşallah bol ve sağlıklı yumurtan çıkar
Evet haklısınız tabiki öyle ama aklımdan bir an olsun çıkmıyorCanim tüp bebekte de kesin bi sonuç yok her duruma kendini hazirla ama umutsuzluğa asla kapılma olmazsa bi daha bi daha denersiniz moral bu süreçte çok önemli stres yapma eğer narininde varsa Rabbim bi şekilde nasip eder zaten
Sperm problemi var mi sizde.bizim sayı ve hareket az bizden de istemediInşallah canım inşallah hepimizinbu arada doktor esimdem hiç tahlil istemedi sadece eski sonuçlara baktı 1 tane bile sperm testi istemedi
Yok canım bi sıkıntıSperm problemi var mi sizde.bizim sayı ve hareket az bizden de istemedi
Aynen cnmBunu yeni gördüm canım :) ama cevabını bulmuşsun :)
Nasıl yani canım kaliteliyse nasıl boş çıkıyor kiKizlar 30 haziranda opu oldum 12 yumurtam vardi hepsi kaliteli olmasina ragmen bos cikti boyle olan var mi aranizda ne yaptiniz bu surecte nasil bir tedavi izlediler .ve hamile kalan oldu mu
Çok şaşırdım .yumurtalar kaliteliyse içinin boş olmaması lazımdıKizlar 30 haziranda opu oldum 12 yumurtam vardi hepsi kaliteli olmasina ragmen bos cikti boyle olan var mi aranizda ne yaptiniz bu surecte nasil bir tedavi izlediler .ve hamile kalan oldu mu
Ilk defa böyle bir şey duydum canım bis çıkma neymisKizlar 30 haziranda opu oldum 12 yumurtam vardi hepsi kaliteli olmasina ragmen bos cikti boyle olan var mi aranizda ne yaptiniz bu surecte nasil bir tedavi izlediler .ve hamile kalan oldu mu
Gittin mi canım kontrole ne dedi doktorKontrol ne zaman canım senin benim yarın kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?