Benim içime sizin dondurulmuş olacak gibi geliyor. Umutsuzluğa kapıldığım an çıkıp gelinecek gibiDuyduğum kadarıyla canım .Açıkcası bunu hiç birimiz bilemiyoruz gidip göremiyoruz ki görsekte anlamayız .Bende dondurulmuş olmazsa başka merkezde başlayacağım .Eğer oda olmazsa Şehir değiştireceğim
Kontrollerde kaç tane 17 mm üstü vardı sizin doktor sayarkenHakkında hayırlısı olsun kuzum yumurtaların mm nasıl peki beni şimdi aradılar canım 10 yumurtam toplanmış 8 i olgun muş 7 si döllenmiş bir de döllenmek üzere dedi
Malesef dondurulmuş olmadı canımBenim içime sizin dondurulmuş olacak gibi geliyor. Umutsuzluğa kapıldığım an çıkıp gelinecek gibi
Canim bugun bir arkadasimin daha gebe oldugunu ogrendim onun da bizim gibi amh düsüktü. Cok sukur simdi hamile darisi bizim basimiza insallahBak işte benden çok daha şanslısın Allah zamanı gelince zaten verecek doktoruna güven bence
Hepsi 17 üstüydüKontrollerde kaç tane 17 mm üstü vardı sizin doktor sayarken
Kaç taneydi toplam :):)Hepsi 17 üstüydü
Anladım hepsi öyle,is 8 iHepsi 17 üstüydü
En son 9 çıktı 8 i olgundu döllendi hepsi 3 tanesi blast oldu 5.gün e gitti 2 si transfer oldu ikizlere hamileyim birini dondurduk mart ayında negatif aldığımda 10 yumurta çıkmıştı 7 si doluydu. Bizim sperm de problem vardı ileri hız düşük morfoloji 0 dıKaç taneydi toplam :):)
taze transfer oldunuz yani . suan bana umut oldunuz benim yumurta sayılarım da size yakın .En son 9 çıktı 8 i olgundu döllendi hepsi 3 tanesi blast oldu 5.gün e gitti 2 si transfer oldu ikizlere hamileyim birini dondurduk mart ayında negatif aldığımda 10 yumurta çıkmıştı 7 si doluydu. Bizim sperm de problem vardı ileri hız düşük morfoloji 0 dı
Kesinlikle ımsı yöntemini iste 6000 kat büyütülüp seçiliyor spermler taze transfer oldum canım aynentaze transfer oldunuz yani . suan bana umut oldunuz benim yumurta sayılarım da size yakın .
doktor sperm kaynaklı olunca blast olmayabilir demişti . bizimde morfoloji2 ileri hız düşük demek mi 5 ncü güne gidebiliyormuş
senin amh ya da başka bir sıkıntı varmıydı birde taze transfer olacagı için yumjrta toplamadan sonra ne kullnadınKesinlikle ımsı yöntemini iste 6000 kat büyütülüp seçiliyor spermler taze transfer oldum canım aynen
Estrofem kullandık progestan kullandım başka bir şey kullanmadım herhangi bir sıkıntım yoktu her ay düzenli adet oluyordum amh bakılmadı genelde 10 yumurta görünüyordu ekranda o yüzden gerek duyulmadı yumurta kalitesini artırmak için vltamin balık yağı vs kullandımsenin amh ya da başka bir sıkıntı varmıydı birde taze transfer olacagı için yumjrta toplamadan sonra ne kullnadın
Bende balık yağını geç fark ettim . 5 gün varken başladım yumurta toplamaya sms folik asitimi kullandım 4 aydan beriEstrofem kullandık progestan kullandım başka bir şey kullanmadım herhangi bir sıkıntım yoktu her ay düzenli adet oluyordum amh bakılmadı genelde 10 yumurta görünüyordu ekranda o yüzden gerek duyulmadı yumurta kalitesini artırmak için vltamin balık yağı vs kullandım
Ben bi de arı sütü bal polen karışımı yedim onu unutmuşum yazmaya canımBende balık yağını geç fark ettim . 5 gün varken başladım yumurta toplamaya sms folik asitimi kullandım 4 aydan beri
Onu da ara ara kullandım inş fayda olmuştur bana daBen bi de arı sütü bal polen karışımı yedim onu unutmuşum yazmaya canım
Çok sağol her bilgiyi paylastigin icin :)Ben bi de arı sütü bal polen karışımı yedim onu unutmuşum yazmaya canım
bana böyle güzel haberlerle gel bebeğimmmmmCanim bugun bir arkadasimin daha gebe oldugunu ogrendim onun da bizim gibi amh düsüktü. Cok sukur simdi hamile darisi bizim basimiza insallah
Bizimde olacak ya hissediyorum uzun protokolle muradımıza erıcez inşallahbana böyle güzel haberlerle gel bebeğimmmmm
Ya inşallahBizimde olacak ya hissediyorum uzun protokolle muradımıza erıcez inşallah
Merhabalar bu ay ben de biesteron kullanmaya başladım tam 1 ay oldu....adetim normalde 26 en geç 30 gunde olur ancak 35 gun oldu gelen yok...merak ettiğim şey ise acaba bu ilac adet gecikmesi yapar mi sizde oldu mu hicAyy aminnn ne mutlu size. 2 aydır biesteron 4 aydır da vitamin takviyesi alıyorum. Bu ay saizen de olunca inşallah sizin kadar mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?