Tüp bebek sürecince olanlar gelin dertleşelim bilgilerimizi paylaşalım

Benim içime sizin dondurulmuş olacak gibi geliyor. Umutsuzluğa kapıldığım an çıkıp gelinecek gibi

Kaç taneydi toplam :):)
En son 9 çıktı 8 i olgundu döllendi hepsi 3 tanesi blast oldu 5.gün e gitti 2 si transfer oldu ikizlere hamileyim birini dondurduk mart ayında negatif aldığımda 10 yumurta çıkmıştı 7 si doluydu. Bizim sperm de problem vardı ileri hız düşük morfoloji 0 dı

taze transfer oldunuz yani . suan bana umut oldunuz benim yumurta sayılarım da size yakın .
doktor sperm kaynaklı olunca blast olmayabilir demişti . bizimde morfoloji2 ileri hız düşük demek mi 5 ncü güne gidebiliyormuş

Kesinlikle ımsı yöntemini iste 6000 kat büyütülüp seçiliyor spermler taze transfer oldum canım aynen

senin amh ya da başka bir sıkıntı varmıydı birde taze transfer olacagı için yumjrta toplamadan sonra ne kullnadın
Estrofem kullandık progestan kullandım başka bir şey kullanmadım herhangi bir sıkıntım yoktu her ay düzenli adet oluyordum amh bakılmadı genelde 10 yumurta görünüyordu ekranda o yüzden gerek duyulmadı yumurta kalitesini artırmak için vltamin balık yağı vs kullandım

Bende balık yağını geç fark ettim . 5 gün varken başladım yumurta toplamaya sms folik asitimi kullandım 4 aydan beri

Ayy aminnn ne mutlu size. 2 aydır biesteron 4 aydır da vitamin takviyesi alıyorum. Bu ay saizen de olunca inşallah sizin kadar mutlu olurum
Merhabalar bu ay ben de biesteron kullanmaya başladım tam 1 ay oldu....adetim normalde 26 en geç 30 gunde olur ancak 35 gun oldu gelen yok...merak ettiğim şey ise acaba bu ilac adet gecikmesi yapar mi sizde oldu mu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…