Hoşgeldin canımBen burdayım her zamanki gibi
Bnde 3. Denemeye başladım canım şuan gonal f iğnesini yapıyorum çarşamba ölçüm için gideceğimHoş bulduk canım.. 14 temmuz da 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah... sil baştan iğnelere başlanacak..
Bu kez daha sakınım artık tecrübeli sayılırımsen hangi aşamadasın canım?
Bnde 3. Denemeye başladım canım şuan gonal f iğnesini yapıyorum çarşamba ölçüm için gideceğimikimiz içinde güzel sonuçlanır insallah
Pkoyum bn canım ve daha önce iki yumurtaligimda kist ameliyatı oldumIki.hafta arayla gelsin minikler inşallah.. birlikte bekleyelim doğumumuzu inşallah..
Sorun neydi özel değilse?
Bende hidrosalpenks vardı ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı.. şuan hiç bir problem yok.. inşallah bu kez nasip etsin allahım..
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese versinAllah yardımcınız olsun rabbim size hayırlı evlatlar nasip etsin.kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤
AminAllah yardımcınız olsun rabbim size hayırlı evlatlar nasip etsin.kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤
Bnmde geçen ay rahme çizik atıldı bu ay başladık tedaviye. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimMerhabalarBende pkoluyum şu an rahim dinlendirme dönemindeyim. İnşallah Ağustos ayında transferim olacak. Hepimiz için güzel sonuçlansın inşallah bu süreç.
Çok şükür. Benim ilk tedavim hepiniz gibi umutluyuz, çok heyecanlıyız.Ah bu pko... kurban olduğum ALLAH beterinden korusun. Çok şükür en azından umut edebiliyoruz. Ya hiç umut dahi edemeyenler...
Sizde de mi pko varAh bu pko... kurban olduğum ALLAH beterinden korusun. Çok şükür en azından umut edebiliyoruz. Ya hiç umut dahi edemeyenler...
Hayır pko da çok yumurta var ama hiçbiri iyi ve olgun olmuyor. Adet gecikmeleri bu yüzden işte.Pko da çok yumurta elde ediliyor demi kızlar ve daha çok şansınız var.. Benim önceki tedavim de 6 yumurta vardı 5 i dollendi 5. Gün e gitti.. bakalım bu kez nasıl olacak çok merak ediyorum.. 1 aydır arı sütü propolis kullanıyorum.. kullanan var mı aranızda yumurta ve sperm kalitesini artırıyor dediler...?
EvetSizde de mi pko var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?