Tüp bebek sürecim

yengec kizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
61
13
38
32
Merhaba kızlar
İlk tüp bebeğimde 19.gün kaybettim özel Ankara tüp merkez merkezinde Kubilay vicdanda tedavi gördüm açıkçası önce güler yüz gösterdiler ama sanki birşeyler eksik yaptılar önemsemediler çünkü ben iğnelerimi kullanırken ara kanama geçirdim ve bence bunun nedeni araştırılmalı gerekirse tedaviye ara verilmeliydi ama olabilir diyip geçiştirdi neyse vardır bir hayır diyip devam ettik ve mart ayında olumsuz sonuçlandı bizde nişanda doktor değiştirerek İbrahim esinlere gitmeye karar verdik Hacettepe doç. Ve tavsiye üzerine gittim oldukça memnunlardı görüştüğüm kişiler hepsi ilk denemede hamile kalmışlardı
Neyse velhasılkelam 2.tüp bebek deneyimimi başladım 1haziranda duphaston 2 haziranda pergaveris iğnesi ve gonal f 900 /150doza başladım 7haziranda kontrole gittim doktor herşeyin çok iyi olduğunu söyledi ve tam istedikleri gibi gittiğini söyledi 10haziranda son ultrasonun olacağını ve 12haziranda büyük ihtimal toplama olacağı söyledi dondurarak iki ay sonra transfer yapacağını söyledi
Şimdi çatlatma iğnesinde kaç gün önce iğneleri bırakıyorduk bilen varmı ben hatırlamıyorum çünkü benim pergaveris iğnem bitti yenisi4750 tl içinden 3tane çıkıyor büyük ihtimal en fazla 1tane kullandıracaklar hatırlayan bilen varsa bi yazıversin hayrına 😃

Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor bir süreç evet ama Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur elbet…

Merhaba kızlar
İlk tüp bebeğimde 19.gün kaybettim özel Ankara tüp merkez merkezinde Kubilay vicdanda tedavi gördüm açıkçası önce güler yüz gösterdiler ama sanki birşeyler eksik yaptılar önemsemediler çünkü ben iğnelerimi kullanırken ara kanama geçirdim ve bence bunun nedeni araştırılmalı gerekirse tedaviye ara verilmeliydi ama olabilir diyip geçiştirdi neyse vardır bir hayır diyip devam ettik ve mart ayında olumsuz sonuçlandı bizde nişanda doktor değiştirerek İbrahim esinlere gitmeye karar verdik Hacettepe doç. Ve tavsiye üzerine gittim oldukça memnunlardı görüştüğüm kişiler hepsi ilk denemede hamile kalmışlardı
Neyse velhasılkelam 2.tüp bebek deneyimimi başladım 1haziranda duphaston 2 haziranda pergaveris iğnesi ve gonal f 900 /150doza başladım 7haziranda kontrole gittim doktor herşeyin çok iyi olduğunu söyledi ve tam istedikleri gibi gittiğini söyledi 10haziranda son ultrasonun olacağını ve 12haziranda büyük ihtimal toplama olacağı söyledi dondurarak iki ay sonra transfer yapacağını söyledi
Şimdi çatlatma iğnesinde kaç gün önce iğneleri bırakıyorduk bilen varmı ben hatırlamıyorum çünkü benim pergaveris iğnem bitti yenisi4750 tl içinden 3tane çıkıyor büyük ihtimal en fazla 1tane kullandıracaklar hatırlayan bilen varsa bi yazıversin hayrına 😃

Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor bir süreç evet ama Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur elbet…
Sizin gözlemlediğiniz davranış süreçlere ben de katılıyorum. Başta ilgi vaoov ama karar verimce fos. Kişiye özel bir tedavi olduğunu düşünmüyorum. Kubilay vicdan’ın yaklaşımının hastaya iyi geldiğini düşünmüyorum.

Ben genetik ayıklama (pgt) yöntemi için tüp bebek tedavisine yöneldim. Eşimde de bende de çocuk sahibi olmamız ile ilgili bir engel olmadığı söylenmişti. Şehir dışından Ankara’ya geldim daha iyi(!) olur umuduyla. Ankara tüp bebek merkezi ve Anatolia ile görüştük. Ankara tüp bebek merkezi prof. Kubilay vicdan ile devam edelim dedik(çok pişmanım). Çünkü başta o kadar ilgililer ki hayret ediyorsunuz. Ancak sürecin hiç bir yerinden memnun kalmadım. 21 yumurta toplandı. 3 embriyo oluştu(süreçte en önemli şeylerden biri laboratuvarken ??), onun da birisi genetikten birisi kromozomdan elendi. Tek embriyo kaldı o da 3cc kaliteymiş, bunun bilgisini de transfer anında verdi. (Çoğu merkez 3cc yumurtayı dondurmuyor bile, hepsine ücret ödemek için yapıldığını düşünüyorum) Sonuç negatif. Çocuk sahibi olmakla ilgili sorun yaşamazken elde var 0.
Giden manevi maddi emek. Ortalama 200bin ücret ödedim.
Gidip gelmelerde ilgi 0, sanki devlet hastanesinde muamele görüyorum. Aşırı kibir hakim. Kendim psikoloğum, her soruma bilmeniz lazım vs gibi absürt cevaplar aldım. Ben süreçte açıklama beklerim, anlaşılmak isterim ama maalesef bundan uzak bir işletme(çünkü sadece işletme olduğunu düşünüyorum)
Google yorumlardan bulmuştum ancak maalesef yorumların yazdırıldığını, gerçekçi olmadığını düşünüyorum.
İnancım var, olmamasında da hayır vardır ancak sonucum pozitif olsa dahi burayı asla önermezdim

Merhaba kızlar

Ve ara kanama bende de oldu, hemşireye söyledim çok normal bir şey gibi karşıladı, geçti. Şuan düşününce bu dahi bir faktör

Ve ara kanama bende de oldu, hemşireye söyledim çok normal bir şey gibi karşıladı, geçti. Şuan düşününce bu dahi bir faktör
Kesinlikle araştırılması gereken bir konu üzerinde durulmadı bile önce ara kanama olur normal dediler sonra muayene sırasında biraz fazla kanaman dedi ona rağmen bana transfer günü verdiler bu süreç ilk denemem olduğu için bir şey bilmiyordum tamam diyip sustum ama şimdi olsa orayı yıkardım. Şimdi İbrahim Esinlerde 3.transferim gerçekleşti yalana gerek yok ilk günden beri inanılmaz ilgililer tutar ya da tutmaz orası nasip ama ben İbrahim hocayı gözüm kapalı öneririm

Back
X