- 30 Haziran 2024
- 7
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi birmasummormenekse11
Merhaba. Canını hiç sıkma eşinin sperm sayısı tüp bebek için bence çok iyi benim eşimin 0 bazen daha da yükseliyodu 2 kere tüp bebek denememiz oldu çok şükür şuan hamileyimMerhaba kızlar,
Eşimde sperm hareketi ve morfoloji %3 , sperm sayısı ise 45 milyon.
10 aydır deniyoruz fakat gebelik elde edemedik. Sayılarda da artış olmadı bu süre boyunca. Benim yaşım 30 eşimin 33.
Cumartesi günü tüp bebek için görüşmeye gideceğiz . Biraz tedirginim ve korkuyorum açıkcası. Bizim gibi olup başarılı sonuç alan var mı?
Yaa ne güzel umarım Allah bize de nasip eder..Hareket çok sorun olmuyormuş ama morfoloji düşüklüğü tüp bebekte de sorun olabiliyormuş diye okudum bazı yerlerde. O yüzden biraz korkuyorum. Umarım biz de güzel sonuç alırız :)Merhaba. Canını hiç sıkma eşinin sperm sayısı tüp bebek için bence çok iyi benim eşimin 0 bazen daha da yükseliyodu 2 kere tüp bebek denememiz oldu çok şükür şuan hamileyim
İnşallah kolaylıkla güzel sonuçlar alırsınız. Bizim 1. De geriye kalan embriyomuz kalmamıştı. Çok şükür 2.de tuttu 1 tanede donmuş embriyomuz oldu. Siz içinizi ferah tutun yeterkiYaa ne güzel umarım Allah bize de nasip eder..Hareket çok sorun olmuyormuş ama morfoloji düşüklüğü tüp bebekte de sorun olabiliyormuş diye okudum bazı yerlerde. O yüzden biraz korkuyorum. Umarım biz de güzel sonuç alırız
İnsallah çok teşekkür ederimİnşallah kolaylıkla güzel sonuçlar alırsınız. Bizim 1. De geriye kalan embriyomuz kalmamıştı. Çok şükür 2.de tuttu 1 tanede donmuş embriyomuz oldu. Siz içinizi ferah tutun yeterki
Merhaba kızlar,
10 aydır deniyoruz fakat gebelik elde edemedik. Sayılarda da artış olmadı bu süre boyunca. Benim yaşım 30 eşimin 33.
Cumartesi günü tüp bebek için görüşmeye gideceğiz . Biraz tedirginim ve korkuyorum açıkcası. Bizim gibi olup başarılı sonuç alan var mı?
Amin canımValla canım bende korkuyordum yaşım 26 şuan hamileyim eşim varikosel zaman kaybetme derim herkesin tedavisi farklı yol uzun ama sonuca değerrabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canımEşinin hareketlilik ve morfolojisi kaçtı ? İlk denemedi tuttu mu senin
İnşallah canım rahatlattınız beniTüp bebek için değerleriniz gayet iyi, endişe etmeyin :)
İçinizi ferah tutun benim eşimin tüm değerleri 0 çıktı öğrendiğimizde şok olduk genetik hormon testleri temizdi şükür ki mikro tese ile canlı sperm bulundu şimdi 5. Güne ulaşan embriyomuz bile oldu dondurduk transfer gününü bekliyorumMerhaba kızlar,
Amin inşallah gönlünüzü ferah tutun hep olmuş gibi kabul edinKızlar merhaba öncelikle Rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsinBende 3 aşılamadan olumsuz cevap aldım yaş 39. İlk olarak tüp bebek tedavisine başlayacağım devlet hastanesinde. Fakat bilgi 0. 3.aşılamadan 2 gün önce olumsuz cevap aldım kendimi toparlamadan başlamak istemedim zamanımda çok az biliyorum Tüp bebek aşılamadan apayrı bir şey mi nasıl oluyor İlk biz tedavi oluyoruz sonra eş mi gidiyor yardımcı olabilir misiniz
En kısa zamanda güzel haber alırsınız inşallahAmin inşallah gönlünüzü ferah tutun hep olmuş gibi kabul edinTüp bebek süreci yine sizinle başlıyor yumurta büyütme,toplama, taze transfer veya dondurma sonrası rahim dinlendirme yaparak devam eden süreç. Her doktorun iş akışı farklıdır elbette biz özelde başladık sürece eşim kaynaklı tüp bebek sürecine dahil olduk ama ondan çok tüm işlemlerde bende devam ediyor. O sadece mikro tese ameliyatı olarak süreci tamamladı
Canım sizdeki sorun neydi olmamasının bir sebebi var mıEn kısa zamanda güzel haber alırsınız inşallahbizimki sebepsiz infertilite. Yani aşılamada kendimiz yumurta büyümesi için iğne yapıyoruz o şekilde mi başlıyoruz ve testlerinin hepsini 1.5 - 2 yıl önce yaptırmıştık acaba yeni isterler mi galiba uzunda sürüyormuş işlemler. Bu arada tüp bebek için Cerrahpaşa Hastanesinden Başhekim onaylı raporumuda aldım. Ben gece gece niye panik oldum bilmiyorum kafamda deli sorular
Aşılama sürecini hiç bilmiyorum direk biz tüp bebek sürecine başladığımız için tüp bebek sürecinde yumurta toplama aşaması için yumurtaların belli boyuta gelmesi gerekiyor o yüzden iğne vurunma aşamasıyla başlıyorsun. Tabi öncesi ön muane kontrol falan oluyor. İnşallah gönlünüze göre olur sizinde kolaylıkla meleklerimize kavuşuruzEn kısa zamanda güzel haber alırsınız inşallahbizimki sebepsiz infertilite. Yani aşılamada kendimiz yumurta büyümesi için iğne yapıyoruz o şekilde mi başlıyoruz ve testlerinin hepsini 1.5 - 2 yıl önce yaptırmıştık acaba yeni isterler mi galiba uzunda sürüyormuş işlemler. Bu arada tüp bebek için Cerrahpaşa Hastanesinden Başhekim onaylı raporumuda aldım. Ben gece gece niye panik oldum bilmiyorum kafamda deli sorular
Eşimde de bende de hiçbir sıkıntı yok sebepsiz infertilite. Başhekim onaylı raporumda da aynı sonuç.Canım sizdeki sorun neydi olmamasının bir sebebi var mı