• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek süreci yumurta sayısı

Siz bahsedince bende yeni öğrendim ne olduğunu,güvenip gidiyoruz ama sorgulamakta lazımmış .Mikro çip ve imsi isticem bende .Şimdikinde Kaçıncı gün embriyolarınız oldu,kaliteleri ne oldu ? Neden tekrar toplama yapılacak
Bizim ilk tur opuda 4 tane iyi kalite embriyomuz olmustu 5.gündü hepsi. Su an adetimle birlikte yeniden basliycaz ignelere, sadece bir embriyoyla transferlere baslamak istemedik biz de doktorum da. Elimizi cogaltmak amacli yapiyoruz yani. Benim kist sebepli rezerv hizli dususe gecti, transferin olumsuz olmasi bize kafadan bir kac ay kaybettirecekti

Benim eşimini de morfolojisi yüzde 3 . Ama eşim için yumurta toplama günü sadece sperm örneği vereceksin dediler ekstra bir test vs yapmadılar . Bugün kontrole gittim doktor 13 yumurta saydı . Boyutları şöyle : 14 14 14 11 11 10 18 12 14 14 10 14 16
Biraz büyüme var ama bakalım cumartesi tekrar gidicem ne durumlar diye . Boyutunun 17 felan olması gerekiyor dimi ?
Bana doktorum tek tek olcu bile soylemedi bilmek bir ekstra katmayacak sana aklin bulanacak onla kalacaksin mantigiyla ☺️ ben de sormamistim hic ama en son artik kac tane gibi olur dedigimde 5 sayisini vermisti. Ilk gittigimiz gun 10 tane yumurtam oldugubu da ben sorunca soylemisti yoksa demiyordu :) sizin de guzel gibi cogu birbirine yakin buyumus 18-19 gibi olmasi gerekiyordu sanirim, ben tup bebek oncesi ilacla da yumurta takibi yaptirmistim oradan az cok hatirliyorum boyutlari

Benim eşimini de morfolojisi yüzde 3 . Ama eşim için yumurta toplama günü sadece sperm örneği vereceksin dediler ekstra bir test vs yapmadılar . Bugün kontrole gittim doktor 13 yumurta saydı . Boyutları şöyle : 14 14 14 11 11 10 18 12 14 14 10 14 16
Biraz büyüme var ama bakalım cumartesi tekrar gidicem ne durumlar diye . Boyutunun 17 felan olması gerekiyor dimi ?
Erkeklerde hic sperm olmamasi bulunmamasi durumunda genelde mudahale ediliyor gordugum, biz alti doktor gezmistik hicbiri esimin durumu ustune yogunlasmadi gundem hep benim rezervim ve kistimdi 🥹

Erkek faktörüne rağmen güzel sayıda embriyo olmuş,bizde 1.’de hiç embriyo olmamıştı, 2. De 2 tane olmuştu kalitesi düşüktü,tutmadı,dna hasarı baktırın dedi bi ürolog, şimdiye kadar da hiçbir tüp bebek doktoru sperme odaklanmamıştı,düşükmüş meğer bizde inanıyoduk doktorlara malesef..sizin gittiğiniz merkez neresi doktorunuz kim ,lab ta çok önemli..

Erkek faktörüne rağmen güzel sayıda embriyo olmuş,bizde 1.’de hiç embriyo olmamıştı, 2. De 2 tane olmuştu kalitesi düşüktü,tutmadı,dna hasarı baktırın dedi bi ürolog, şimdiye kadar da hiçbir tüp bebek doktoru sperme odaklanmamıştı,düşükmüş meğer bizde inanıyoduk doktorlara malesef..sizin gittiğiniz merkez neresi doktorunuz kim ,lab ta çok önemli..
Evet buna sukur diyorum ama gunun sonunda genetik bakilinca benim de 1 tane kalmis oldu iste. Ikimizin sorunlar birlesince buna razi geldik gibi oldu :) dna hasari muhtemelen baktirsak esimde de yuksek cikacak ama embriyo olusmamasi gibi bir sorun olmadigi icin simdilik rafa kalkti sanirim bizim durumda. Ben fulya acibademde yaptiriyorum islemleri, doktorumun kendi klinigi var ama acibademin labini kullaniyor

Back
X