- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba merak ettim Tayin isteyebildiniz mi? Biz de aynı durumdayız.Arkadaşlar mrb bende buraya yeni katıldım eşime azosperm tanısı konuldu ve biran önce tedaviye baslamamiz gerektiği söylendi. Bende esimde Gümüşhane'de görev yapıyoruz.bulundugumuz ilde tüp bebek tedavisi yapan bir yer yok. Biz Ankara'da gittik doktora tedavinin uzun süreceğini söyledi doktor. Burda ulaşım sıkıntısı da var küçük bir ilcedeyiz. Sağlık mazeretinden tayin istemeyi dusunuyoruz. Bu şekilde tayini olan var mı. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Hayır daha isteyemedim ekimde tüp bebek raporunu cikartacaz ondan sonra isticemMerhaba merak ettim Tayin isteyebildiniz mi? Biz de aynı durumdayız.
Üniversite hastanesinden mi alacaksınız raporu? Tayin isteme hakkı verildi mı size yani?Hayır daha isteyemedim ekimde tüp bebek raporunu cikartacaz ondan sonra isticem
Evet üniversite hastanesinden alacaz ankarada gürgan klinikte tedavi görüyoruz ordakilerle görüştük bu konuyu daha önce tayin isteyip kabul edilenler çok olmuş bakalım şansımızı denicez bizde merakla bekliyoruz siz nerde tedavi oluyosunuzÜniversite hastanesinden mi alacaksınız raporu? Tayin isteme hakkı verildi mı size yani?
Evet üniversite hastanesinden alacaz ankarada gürgan klinikte tedavi görüyoruz ordakilerle görüştük bu konuyu daha önce tayin isteyip kabul edilenler çok olmuş bakalım şansımızı denicez bizde merakla bekliyoruz siz nerde tedavi oluyosunuz
Bende ebeyim aslında yönetmelikte var böyle bişey bulunduğu ilde tedavi mümkün değilse tayin oluyo gumushanede görev yapıyorum bende ankaraliyim ve tedavimizde ankarada yapılıyo raporda eşimin azospermi olduğu kullanılacak ilaçlar falan yer alacak bu raporla ve gumushane il sağlık merkezinden alacağım bir belgeyle bu belgede burda tüp bebek merkezi olmadığına dair bir belge ve atama nakil formuyla birlikte isticem bakalım sonuç ne olur bilmiyorum marttan beri git gel git gel zor oldu baya bakalım olur insYazın kayseri'de tedavi görmüştük memleketimizde. Ama görev yaptığımız yer Ankara'ya daha yakın, bu yüzden Ankara'da yeniden başlayacağız.
Sizinde mi sorun azospermiBende ebeyim aslında yönetmelikte var böyle bişey bulunduğu ilde tedavi mümkün değilse tayin oluyo gumushanede görev yapıyorum bende ankaraliyim ve tedavimizde ankarada yapılıyo raporda eşimin azospermi olduğu kullanılacak ilaçlar falan yer alacak bu raporla ve gumushane il sağlık merkezinden alacağım bir belgeyle bu belgede burda tüp bebek merkezi olmadığına dair bir belge ve atama nakil formuyla birlikte isticem bakalım sonuç ne olur bilmiyorum marttan beri git gel git gel zor oldu baya bakalım olur ins
Bende ebeyim aslında yönetmelikte var böyle bişey bulunduğu ilde tedavi mümkün değilse tayin oluyo gumushanede görev yapıyorum bende ankaraliyim ve tedavimizde ankarada yapılıyo raporda eşimin azospermi olduğu kullanılacak ilaçlar falan yer alacak bu raporla ve gumushane il sağlık merkezinden alacağım bir belgeyle bu belgede burda tüp bebek merkezi olmadığına dair bir belge ve atama nakil formuyla birlikte isticem bakalım sonuç ne olur bilmiyorum marttan beri git gel git gel zor oldu baya bakalım olur ins
Bizde sorun bende. 28 yasindayim Yumurta rezervim az, ve zaman aleyhime işliyor. Bir an önce tüp bebege başlamamız lazım. Burada hiçbir şey yapamamak çok üzüyor beni. Kastamonu'da yaşıyoruz Ankara ya gidebiliriz diye düşündük. Ama Git - gel maddi manevi çok yıpratacak. sürekli izin almak da çok zor olacak.Sizinde mi sorun azospermi
Bizde gerçekten çok yıprandık hem maddi hem manevi ilk denememiz çok uzun bir süreç ins hakkımızda hayırlısı olur yumurta rezervinin düşüklüğü konusunda timur gürgani tavsiye edebilirim gerçekten çok iyi bir prof zaten sgk ile anlaşmaları olduğu içinde orayı seçtik bakalım ekimde herşey belli olacakBen daha dünden beri araştırıyorum hiç aklımıza gelmemişti ve sürekli tedavi nasıl olacak stresi yasiyoruz. Biraz araştırınca yapabilenler olduğunu okudum. Baya bi ugrasmissiniz. İnşallah olur
Bizde sorun bende. 28 yasindayim Yumurta rezervim az, ve zaman aleyhime işliyor. Bir an önce tüp bebege başlamamız lazım. Burada hiçbir şey yapamamak çok üzüyor beni. Kastamonu'da yaşıyoruz Ankara ya gidebiliriz diye düşündük. Ama Git - gel maddi manevi çok yıpratacak. sürekli izin almak da çok zor olacak.
Çok zor ve ne zamana kadar süreceği belli olmayan bir süreç. Allah yardımcımız olsun.Bizde gerçekten çok yıprandık hem maddi hem manevi ilk denememiz çok uzun bir süreç ins hakkımızda hayırlısı olur yumurta rezervinin düşüklüğü konusunda timur gürgani tavsiye edebilirim gerçekten çok iyi bir prof zaten sgk ile anlaşmaları olduğu içinde orayı seçtik bakalım ekimde herşey belli olacak
Rapor alabildiniz mi? Merak ettim ne asamadasiniz. Bizim rapor bir haftaya kadar çıkacak.Bizde gerçekten çok yıprandık hem maddi hem manevi ilk denememiz çok uzun bir süreç ins hakkımızda hayırlısı olur yumurta rezervinin düşüklüğü konusunda timur gürgani tavsiye edebilirim gerçekten çok iyi bir prof zaten sgk ile anlaşmaları olduğu içinde orayı seçtik bakalım ekimde herşey belli olacak
Evet üniversite hastanesinden alacaz ankarada gürgan klinikte tedavi görüyoruz ordakilerle görüştük bu konuyu daha önce tayin isteyip kabul edilenler çok olmuş bakalım şansımızı denicez bizde merakla bekliyoruz siz nerde tedavi oluyosunuz