Erkek İnfertilitesi Tüp bebek süreci mazeret tayini

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar mrb bende buraya yeni katıldım eşime azosperm tanısı konuldu ve biran önce tedaviye baslamamiz gerektiği söylendi. Bende esimde Gümüşhane'de görev yapıyoruz.bulundugumuz ilde tüp bebek tedavisi yapan bir yer yok. Biz Ankara'da gittik doktora tedavinin uzun süreceğini söyledi doktor. Burda ulaşım sıkıntısı da var küçük bir ilcedeyiz. Sağlık mazeretinden tayin istemeyi dusunuyoruz. Bu şekilde tayini olan var mı. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba merak ettim Tayin isteyebildiniz mi? Biz de aynı durumdayız.

Üniversite hastanesinden mi alacaksınız raporu? Tayin isteme hakkı verildi mı size yani?
Evet üniversite hastanesinden alacaz ankarada gürgan klinikte tedavi görüyoruz ordakilerle görüştük bu konuyu daha önce tayin isteyip kabul edilenler çok olmuş bakalım şansımızı denicez bizde merakla bekliyoruz siz nerde tedavi oluyosunuz

Evet üniversite hastanesinden alacaz ankarada gürgan klinikte tedavi görüyoruz ordakilerle görüştük bu konuyu daha önce tayin isteyip kabul edilenler çok olmuş bakalım şansımızı denicez bizde merakla bekliyoruz siz nerde tedavi oluyosunuz

Ben öğretmenim, bilmiyordum sağlık özrü tayini istenebildigini. 2014 te değişen yönetmelikte görev yaptığı ilde tedavisinin mümkün olmaması gibi bir ifade var. Buna göre olması lazım.

Biz yaz tatilini değerlendirelim dedik ama yetmedi maalesef. Hacettepe'de Gürkan Bey'le baslayacagiz büyük ihtimalle. Daha başlayamadik tedaviye. Peki görev yaptığınız ilde araştırma hastanesi var mı? Sağlık özrü için alınan raporun araştırma ya da üniversite hastanesinden alınması gerekiyor galiba. Farklı ilden alabiliyor muyuz raporu? Raporda nasıl bir ifade bulunması gerekiyor?

Son düzenleme:
Yazın kayseri'de tedavi görmüştük memleketimizde. Ama görev yaptığımız yer Ankara'ya daha yakın, bu yüzden Ankara'da yeniden başlayacağız.

Yazın kayseri'de tedavi görmüştük memleketimizde. Ama görev yaptığımız yer Ankara'ya daha yakın, bu yüzden Ankara'da yeniden başlayacağız.
Bende ebeyim aslında yönetmelikte var böyle bişey bulunduğu ilde tedavi mümkün değilse tayin oluyo gumushanede görev yapıyorum bende ankaraliyim ve tedavimizde ankarada yapılıyo raporda eşimin azospermi olduğu kullanılacak ilaçlar falan yer alacak bu raporla ve gumushane il sağlık merkezinden alacağım bir belgeyle bu belgede burda tüp bebek merkezi olmadığına dair bir belge ve atama nakil formuyla birlikte isticem bakalım sonuç ne olur bilmiyorum marttan beri git gel git gel zor oldu baya bakalım olur ins

Bende ebeyim aslında yönetmelikte var böyle bişey bulunduğu ilde tedavi mümkün değilse tayin oluyo gumushanede görev yapıyorum bende ankaraliyim ve tedavimizde ankarada yapılıyo raporda eşimin azospermi olduğu kullanılacak ilaçlar falan yer alacak bu raporla ve gumushane il sağlık merkezinden alacağım bir belgeyle bu belgede burda tüp bebek merkezi olmadığına dair bir belge ve atama nakil formuyla birlikte isticem bakalım sonuç ne olur bilmiyorum marttan beri git gel git gel zor oldu baya bakalım olur ins
Sizinde mi sorun azospermi

Ben daha dünden beri araştırıyorum hiç aklımıza gelmemişti ve sürekli tedavi nasıl olacak stresi yasiyoruz. Biraz araştırınca yapabilenler olduğunu okudum. Baya bi ugrasmissiniz. İnşallah olur
Sizinde mi sorun azospermi
Bizde sorun bende. 28 yasindayim Yumurta rezervim az, ve zaman aleyhime işliyor. Bir an önce tüp bebege başlamamız lazım. Burada hiçbir şey yapamamak çok üzüyor beni. Kastamonu'da yaşıyoruz Ankara ya gidebiliriz diye düşündük. Ama Git - gel maddi manevi çok yıpratacak. sürekli izin almak da çok zor olacak.

Ben daha dünden beri araştırıyorum hiç aklımıza gelmemişti ve sürekli tedavi nasıl olacak stresi yasiyoruz. Biraz araştırınca yapabilenler olduğunu okudum. Baya bi ugrasmissiniz. İnşallah olur

Bizde sorun bende. 28 yasindayim Yumurta rezervim az, ve zaman aleyhime işliyor. Bir an önce tüp bebege başlamamız lazım. Burada hiçbir şey yapamamak çok üzüyor beni. Kastamonu'da yaşıyoruz Ankara ya gidebiliriz diye düşündük. Ama Git - gel maddi manevi çok yıpratacak. sürekli izin almak da çok zor olacak.
Bizde gerçekten çok yıprandık hem maddi hem manevi ilk denememiz çok uzun bir süreç ins hakkımızda hayırlısı olur yumurta rezervinin düşüklüğü konusunda timur gürgani tavsiye edebilirim gerçekten çok iyi bir prof zaten sgk ile anlaşmaları olduğu içinde orayı seçtik bakalım ekimde herşey belli olacak

Bizde gerçekten çok yıprandık hem maddi hem manevi ilk denememiz çok uzun bir süreç ins hakkımızda hayırlısı olur yumurta rezervinin düşüklüğü konusunda timur gürgani tavsiye edebilirim gerçekten çok iyi bir prof zaten sgk ile anlaşmaları olduğu içinde orayı seçtik bakalım ekimde herşey belli olacak
Çok zor ve ne zamana kadar süreceği belli olmayan bir süreç. Allah yardımcımız olsun.
Timur beyi de araştırayım ilk kez duyuyorum ismini. İnşallah yapabilirsiniz bizim şubatta mazeret tayinleri var inşallah o zamana kadar ben de yapabilirim birşeyler. Tüp bebek yapılmasına dair heyet raporu ve il sağlık müdürlüğünden tüp bebek merkezi olmadığına dair belge alacağım galiba ben de değil mi?

Rapor alabildiniz mi? Merak ettim ne asamadasiniz. Bizim rapor bir haftaya kadar çıkacak.

Merhaba arkadaslar
bizimde devam eden bi tedavimiz var. Esim varikosel ameliyati oldu, bende polip ameliyati gecirdim. Bi asilama yaptik olmadi tup bebek tedavisine basladik, esim polis oldu.. suan esim polis oldu ne yapmamız gerekir tedaviye baslayacaktik. Heyet raporunu nasil almaliyim baska ne belgeler gerekli. Yardimci olun lütfen

Merhaba bizde tayin için özel hastaneden sağlık kurulu raporu aldık. Gürgan klinik özel hastane mi? önce tayin isteyip kabul edilenler çok olmuş demişsiniz. Özelde tedavi gördüğümüz için devlet hastanesi rapor vermedi. O yüzden sormak istedim size

İyi akşamlar tayin durumlariniz ve bebek durumlariniz ne oldu acaba inşallah hepsi çok güzel olmuştur. Bende eşimle ayrı yerde çalışıyorum eşim azosperm mazeret tayini isteyip eşimin yanına gitmek istiyorum bana da yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🤗 Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın

Merhaba aradan çok zaman geçmiş umarım görürsünüz. Bu durumdan bende tayin isteyeceğim siz tayin istediniz mi sonuç ne oldu

Merhaba benim eşim de azosperm varicosel ameliyatı olacak siz bu durumu gösterip tayin isteyebildiniz mi acaba ben Van da çalışıyorum eşim de Sakarya da bu süreç zaten her açıdan zor böyle olunca da daha zor oluyor 😔 bu durumdan dolayı özür grubu atamasından giden duydukça ümitleniyorum

X