Evet. 4. Gün. Üçüncü denemem. Benim Adenemiyozis var bende. Tutunmakta şansı çok az.Transferin yeni mi oldu canım ya da kaç gün oldu
Canim sen transfer sonrası nelere dikkat ettin ve transfer günü kaç gün yattın yatarken sürekli sırt üstü mü yattın . Biraz çok soru oldu ama kusura bakmaCanım merhaba ben 11 Haziran da transfer oldum doldurulmuş embryo transferiydi.. doktorum 12 gün boyunca unutucaksın dedi bende öyle yaptım asla yatmadım ev işlerimi vs herşeyimi abartmadan yaptım çok şükür ki 5+2 hamileyim darısı sana
Umudunu kaybetme canım sadece inan bnm de ilk günümEvet. 4. Gün. Üçüncü denemem. Benim Adenemiyozis var bende. Tutunmakta şansı çok az.
Rabbim bebeğini bagislasin canımMerhaba bende tüp bebekle anne oldum kızım 7 aylık çok şükür
Bu süreçte evin içinde az az yürüdüm ama başka bir şey yapmadım sebze meyve çok tükettim su çok içtim kabak çekirdeği tükettim sonucu düşünmemeye çalıştım bol bol rabbi hebli mines salihin, meryem suresi ve ya varis okudum kitap okudum zihnimi böyle meşgul ettim pozitif düşünün kızlar inşallah hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza alırsınız
Canım bizim embriyolarımız biyopsiye gitti bizde genetik hastalık var o yüzden ..1 ay donduruldu ortalama canım ..5.gün embriyosu ..onlar şuanda embriyoların gelişimini takip ederler ama doktorun ne karar verir bilemem umarım güzel sonuçlar alırsın rabbim emeklerini boşa çıkarmasınNe kadar süre dondurdu doktorun canım. Bugun benm yumurta toplama işlemi oldu pazartesi haber vercez dedi ama dondurmayı düşünüyorum dedi ne kadar süre olacak nasıl olacak bilgi vermedi bende merak ediyorum nasıl ılerleyecek süreç
Canım benim doktorum yatmanı tavsiye etmiyorum normal hayatına devam et dedi .. hiç yatmadım açıkcası gezmelere bile gittimCanim sen transfer sonrası nelere dikkat ettin ve transfer günü kaç gün yattın yatarken sürekli sırt üstü mü yattın . Biraz çok soru oldu ama kusura bakma
Bnm doktorum da 3 4 gün yat dedi canım annem hiç oturmama bile izin vermiyo şuan sürekli sırt üstüyatıyorum sağa sola dönerken bile korkuyorum bisey olur diyeCanım benim doktorum yatmanı tavsiye etmiyorum normal hayatına devam et dedi .. hiç yatmadım açıkcası gezmelere bile gittimtransfer günü sadece yarim saat yatırdılar okadar onun dışında gün içinde hiç yatmadım çünkü doktorum yatınca çocuk tutar diye bişey yok dedi ..
Canım kendini strese sokma hiç yatmak istersen tabi yat ama korkma ben uyurken takla atıyodum resmen sağa sola dönerken Allah’ın izniyle tutunurBnm doktorum da 3 4 gün yat dedi canım annem hiç oturmama bile izin vermiyo şuan sürekli sırt üstüyatıyorum sağa sola dönerken bile korkuyorum bisey olur diye
bir sey soyleyim mi soyle dusun olacaksa her sekilde olur. Rabbim onu gonderecekse yatsan da yatmasanda olacak insallah.kendin nasil rahat ve huzurlu olcaksan oyle yap ama bol su ic. su cok onemliBnm doktorum da 3 4 gün yat dedi canım annem hiç oturmama bile izin vermiyo şuan sürekli sırt üstüyatıyorum sağa sola dönerken bile korkuyorum bisey olur diye
Sağol canım teşekkürlerbir sey soyleyim mi soyle dusun olacaksa her sekilde olur. Rabbim onu gonderecekse yatsan da yatmasanda olacak insallah.kendin nasil rahat ve huzurlu olcaksan oyle yap ama bol su ic. su cok onemli
hatirliyomusunuz bel ve kasikta agrilariniz oldu mu. benim yarin 5 hafta olacak henuz kese gormedik ara ara kasigimda agirlik batma belimde agri oluyor. doktorum yerlesme agrisi dedi ama korkuyorum zaman zaman.bugun tv unitesini unutuo bacagimla ittim psikolojik heralde agrim oldu gibi.bugun gogus hassasiyetimde azaldi sanki. rabbim evladinizi bagislasinMerhaba bende tüp bebekle anne oldum kızım 7 aylık çok şükür
Bu süreçte evin içinde az az yürüdüm ama başka bir şey yapmadım sebze meyve çok tükettim su çok içtim kabak çekirdeği tükettim sonucu düşünmemeye çalıştım bol bol rabbi hebli mines salihin, meryem suresi ve ya varis okudum kitap okudum zihnimi böyle meşgul ettim pozitif düşünün kızlar inşallah hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza alırsınız
Amin canım inşallah olumlu sonuç alırsınRabbim bebeğini bagislasin canımbnmde bugün transferim oldu 3. Denememiz inşallah tutar
Amin canım sağolasın darısı sana olsun inşallah benim ağrım yoktu yani hiçbir şeyim yoktu ama belirti aramamak gerekiyormuş herkeste aynı olmuyormuş çünkü inşallah tutunmuştur bebişin sana kötü şeyler düşünme olumlu düşün canımhatirliyomusunuz bel ve kasikta agrilariniz oldu mu. benim yarin 5 hafta olacak henuz kese gormedik ara ara kasigimda agirlik batma belimde agri oluyor. doktorum yerlesme agrisi dedi ama korkuyorum zaman zaman.bugun tv unitesini unutuo bacagimla ittim psikolojik heralde agrim oldu gibi.bugun gogus hassasiyetimde azaldi sanki. rabbim evladinizi bagislasin
teşekkurler insallah. olumluyu goruyoruz bu sefer kese kalp atisi surekli bi bekleme Rabbime sukur tabiki.Amin canım sağolasın darısı sana olsun inşallah benim ağrım yoktu yani hiçbir şeyim yoktu ama belirti aramamak gerekiyormuş herkeste aynı olmuyormuş çünkü inşallah tutunmuştur bebişin sana kötü şeyler düşünme olumlu düşün canım
amin inşallah. Hayırlı olsun. Kucağınızı doldursun RabbimMerhaba canlar , benimde aşılamadan sonra olmayınca tüp bebeğe karar verdik henüz iğneleri vurma surecindeyim dua edin bende anne olayım , Allah'ım bana da sizin gibi nasıp etsin inşallah ve bende size burdan yazayım
Merhaba ben de bu ay aşılama tutmayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdim adet olunca başlayacağım insalh yalnız merak ettiğim yumurta toplama nasıl oluyor ve ilaç olarak neler kullandiniz insalh herkesin gönlündeki olur çok zor bi süreç bu gün negatif görünce çok üzüldüm insalh tek umudum tüp bebek artk
Amin amin aminamin inşallah. Hayırlı olsun. Kucağınızı doldursun Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?