Tüp bebek sonucu olumlu olanlar süreç nasil oldu

Beklenen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
3.559
10.789
208
31
Merhaba kızlar yarın transferim var . Tüp bebek sonucu olumlu olanlar bu süreçte neler yaptınız neler yiyip içtiniz hemen kalktiniz mi yoksa yattınız mi surecinizden biraz bahseder mısınız?

Çok fazla yatma moduna girmeyin .Ağır kaldırıp spor gibi fiziksel aktivite yapmayın yeter. Moraliniz yuksek olsun tutunacağına inanın pozitif olun yeterli.
Bnm 3 denemem canım ilkinde hep yattım 2. De 2 3 gün sonra kalktım bunda da test gününün yarışına kadar yatıp sonra kalkmayı düşünüyorum bakalım ne olacak

merhaba ben yattim genelde. sadece sabahlari uyandigimda evin icinde 15 20 dk yurudum. bol bol su ictim bence bu cok onemli. kuru duy kabak cekirdegi yedim. bakalim keseyi bekliyoruz insallah görmek nasip olur.
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım yarından itibaren dut ve kabak çekirdeği yiyeyim

Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah bakalım yarın transfer çok heyecanlıyım

Merhaba kızlar yarın transferim var . Tüp bebek sonucu olumlu olanlar bu süreçte neler yaptınız neler yiyip içtiniz hemen kalktiniz mi yoksa yattınız mi surecinizden biraz bahseder mısınız?
Ben öyle bir 9 gün geçirdim ki doktor 3 gün yat dedi ben kalktım yukarılara uzanma dedi ben uzandım yani yapılmaması gereken çocuğu şeyi mecburiyetten yaptım ama tuttu fakat ayrı parantez açmak isterimki bol meyve yedim şu içtim 3 ogun düzenli beslendim ve hergun bolca meryem suresi okudum dua ettim morelimi hep yüksek tutmaya çalıştım 9cu günün gecesi migde ve kasik ağrısı ile uyandım eyvah dedim tutmadı düşüyor meğerse tutunuyormus sabah idrar kiti aldim sozde test yapıp negatif göreceğim şükürler olsun pozitifti ama özellikle dikkat ettiğim şeyler olmadı hiç akışına bıraktım ani yaşadım ev temizliği yapmadım sadece

Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah bakalım yarın transfer çok heyecanlıyım
Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninl
Sakin ol olumlu düşün hep Allah’ın izniyle güzel haberlerinizi bekliyoruz

Merhaba ben de bu ay aşılama tutmayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdim adet olunca başlayacağım insalh yalnız merak ettiğim yumurta toplama nasıl oluyor ve ilaç olarak neler kullandiniz insalh herkesin gönlündeki olur çok zor bi süreç bu gün negatif görünce çok üzüldüm insalh tek umudum tüp bebek artk

insallah hayirlisiyla gonlunuze gore olsun. iyi bir doktor ve labaratuari iyi olan bir merkez bulun derim ben. yumurta toplamada ilac ve igneler oluyor gobekten yapilan yumurtalar belli bir buyukluge geldiginde catlatma ignesi oluyosun ve anestezi ile yumurtalar toplaniyor. herkese ozel igne ve ilaclar ama genelde igne gonal-f oluyor.

Ne kadar süre dondurdu doktorun canım. Bugun benm yumurta toplama işlemi oldu pazartesi haber vercez dedi ama dondurmayı düşünüyorum dedi ne kadar süre olacak nasıl olacak bilgi vermedi bende merak ediyorum nasıl ılerleyecek süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…