Tüp bebek sonucu bekleyenler

Inşallah ama kimyasal olabilir mi diye düşünüyorum inşallah değildir. Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın

Arkadaşlar ben bu siteye iki gün önce kayıt oldum ve bu başlığın altında aynı sizler gibi yığınla soru vardı ve bana verilen cevaplar o gün bana çok destek oldu. O heyecanla 1 gün daha dayanamayıp test yaptım ve yıllardır özlemini çektiğim o çift çizgyi gördüm. Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.
Gözün aydın canım.Allah tamamına erdirsin

11 Mayıs pazartrsi yapıldı cnm bugün 9. Günüm. 12. Gün cumartesiye geliyor. Sana kaçıncı gün test yapılacak denildi?
Cars gunu yapıldı cnm transfer 4. Gunumdu embrıyoda. Tarıhımıde 23 u olarak soyledıler bılgılendırmd formumdada yazıyor. Pazartesı arkadasım yaptı gatada transfer test gunu cuma onunda...

Bugün 9.günüm hic bir belorti ya da his yok bugün test yapmak istedim ancak esimin erken gitmesi gerekiyodu.Testi yarın yapmayı düsünoyum yarına kadar meraktan bayılmam insallah

Bugün 9.günüm hic bir belorti ya da his yok bugün test yapmak istedim ancak esimin erken gitmesi gerekiyodu.Testi yarın yapmayı düsünoyum yarına kadar meraktan bayılmam insallah
Bende de çok belirti yoktu ama testi yaptıktan sonra başladı zaten 9. Gün tutunuyormuş. Yakınlarında sağlık ocağı falan yokmu cnm?

Dayanamadım yanlızda olsa gidip test uaptım çarsamba gunu oglen transfer oldu sonucum 56.8 cok mu az ne dersiniz

Dayanamadım yanlızda olsa gidip test uaptım çarsamba gunu oglen transfer oldu sonucum 56.8 cok mu az ne dersiniz
günün gelmeden ne umutsuzluğa kapıl canım nede umutlan ılaçlardan değer yüksek çıkabılır.veya yanıltıcı olabılır.gününde yap. benımde cumartesı günü test günüm sadecek kasık ağrım var baska b nane yok ınsalalh güzel haberler verırız

Bende de çok belirti yoktu ama testi yaptıktan sonra başladı zaten 9. Gün tutunuyormuş. Yakınlarında sağlık ocağı falan yokmu cnm?
canım 9. gün tutunmasından emınmısın benım 8. günüm de. burda baktığımda 6/7 günler falan yazıyodu.bende artık kendımı daha rahat hıssedıyordum her manada tutunduysa sımdıye kadar tutunmustur dıye

X