Tüp bebek sonucu bekleyenler

İnşallah yumurta ların çok kalitelidir. İyi olur umarım. Bende yumurtalık yaşlanması var .tek yumurtadan tel embriyo elde edildi..bakalım kısmet çok dua ediyorum.heö burdaki herkes için hem kendim için..

İnşallah yumurta ların çok kalitelidir. İyi olur umarım. Bende yumurtalık yaşlanması var .tek yumurtadan tel embriyo elde edildi..bakalım kısmet çok dua ediyorum.heö burdaki herkes için hem kendim için..
İnsallah canm benim salı günüydü dimi test günün

Rabbim yeter ki dilesin.
Benim de hiç aklından çıkmıyor canım takma diyorlar ama takmamak mümkün mü dua okuyorum ediyorum e sürekli aklımda ne olacak die .
Sen çalıştığın halde çıkmıyor aklından zor ya bizim yaşadıklarımızı bilmeyen insanlar bize şöyle böyle diyor ama öle olmuyor işte. Düşünmemek mümkün değil.
Sen de benim gibisin belirtilere takmış durumdasın ama boşver takma ben birkaç gündür hiç takmıyorum belirtileri.
Varsa zaten çıkacak takma belirtileri böyle düşün
Ayy benimm bugün 3. Günüm bende çok takıntı yapıyorum ya
Sol kasigimda transferden sonra batma oldu başka da olmadı
Arada sadece yanma hissi var o kadar
Amannn cqtlicam patlicam zaman geçmiyor :110::cry:

Evet salı ama adet olma belirtilerim çok fazla.o yüzden pek ümidim yok.salı sonucu yazarım burdan..
Olsun öyle karalar baglama hemen adet belirtisiyle hamilelik belirtileri birbirine benziyor ama yinede beklentiyi fazla tutmamak iyidir en azından Allah göstermesin olumsuz sonuc alırsan bile fazla üzülmezsin evde hiç idrar testi yokmu kacıncı gün embyosu konuldu canm

Olsun öyle karalar baglama hemen adet belirtisiyle hamilelik belirtileri birbirine benziyor ama yinede beklentiyi fazla tutmamak iyidir en azından Allah göstermesin olumsuz sonuc alırsan bile fazla üzülmezsin evde hiç idrar testi yokmu kacıncı gün embyosu konuldu canm
Malesef değerim 0.1 çıktı. Gebelik yok

Doktor 6. Günde benden bazı tahliller istedi. E2 ve progesteron. Bugün yaptırdım. E2: 211 p: 48 çıktı. Sizden de istendi mi bu tahliller? Ne anlama geliyor hiç bir fikrim yok.

Kızlar ya bugün 4. Günüm sol kasigimda yanma hissi var. Bir de belim ağrıdı
Çok mu dinliyorum kendimi anlamadım. Normal mi ya... offf günler gecmiyor:ukala::ukala:

Doktor 6. Günde benden bazı tahliller istedi. E2 ve progesteron. Bugün yaptırdım. E2: 211 p: 48 çıktı. Sizden de istendi mi bu tahliller? Ne anlama geliyor hiç bir fikrim yok.
Estradiol ve prolaktin canım. Yumurtlama icin iğne mi kullanıyorsun şuan e2 yukselmis prolaktin de yüksek çıkmış bnmde 44 yüksek bugün bakıldı yüksek çıkti diye dostinex verdi doktor

Evt her gün iğnem var. Progestan. Doktora sordum normal değerler devam dedi. Cumartesi kan testine kdr aynen devam etçekmişim.

Bnmde 1.76 bnmde yok ilk tup bebgmdi a kalite 8 hucreli embiyo yerlestirildi iki tane ama tutmadi bnmde bir ay dinlenip dondurulmus dort yumurtam var onlar transger edilcekmis
Benimde ilk tüp bebeğimdi. Tek emriyoydu. Bundan sonra nasıl bir yol izlicek doktor bilmiyorum..

Malesef değerim 0.1 çıktı. Gebelik yok
Canım benim çok üzüldüm ya ama ilk denemede zaten tutmuyomuş ikinci denemede şansın daha yüksek oluyomuş sakın pes etme insallh ikincisi olacaktır

İnşallah ...sizin durumunuz ne aşamada
Canm bugun pgt den arandım çok şükür 3 yumurtadan 2 tanesi saglam geldi .yarında hormon testlerimi yaptırmamı söylediler devletten randevu aldım yarın gidip kan vericem inşallah ondan sonrası Allah kerimdir

Kızlar bana 3.gün embriyosu transfer edildi bugün 7.günüm idrar testi yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu sizce şimdiden belli olurmu

Kızlar bana 3.gün embriyosu transfer edildi bugün 7.günüm idrar testi yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu sizce şimdiden belli olurmu
Benim de senin gibiydi 9. Gün silik çıktı Yaparken negatif çıkarsa dert etmiycem dedim çünkü 12.günden önce yapmak sağlıklı değil aslında.. sanırım benim ikiz o yüzden daha erken çıktı Azıcık daha sabret :)

X