Tüp bebek sonucu bekleyenler

Merhaba benim dondurulmuş transferde bugün 2. Günüm .heyecanla sonuç bekleyenlerdenim.

Ay benim de 11.gunum yarın kan vereceğim.in zor duruyorum yaaaa idrar a bakmamak için herkes bakma diyor ufff sonuç değişmeyecek sonuçta yok illa kanda bakaymisim

Demin idrar testi yaptim negatif cıktı arkadaşlar ağlamadım çok ağlamicam hayırlısı böyleymiş....rabbim.sabrini versin ins.

İdrar testi sabah ilk tuvaletle yapılır diye biliyorum ben bence belli olmaz üzülme

İdrar testi sabah ilk tuvaletle yapılır diye biliyorum ben bence belli olmaz üzülme
Teşekkür ederim....beni herkesten anlayan insanlar var burada ailemden daha çok anlayanlar...benim sizleri anladığım gibi...ciksa.cikardi deminden beri bakıyorum altta uzzuuun kırmızılık oldu dedim yanlış yerdesin çizgi...neyse sağlık olsun...

Sıkışık değildim test yapacağım.diye su ıctim 2 bardak öyle yaptim ama bence yine diyorum.ciksa.cikardi dondurulmuş 6.gun embriyosu 8 hücreli

Benimde salı günü test günüm.ama adet döneminde gibi ağrılarım başladı. Sırt ağrım her ay olduğı gibi..ümitlerim çok çok azaldı..

Benimde salı günü test günüm.ama adet döneminde gibi ağrılarım başladı. Sırt ağrım her ay olduğı gibi..ümitlerim çok çok azaldı..
2 gün kalmış canm valla ben böyle okuyunca sizden daha cok heyecanlanıyorum

Benimde bugun sekizinci gunum iki embriyo transfer edildi ucuncu gun embriyosu ikiz tutarsa 8. Gunu testde gozukuyo diye duyup meraklandim yaptim ama negatif cikti 4 gun var daha kan tahlili gunune bnm gibi 8. Gunde negatif gorup 12.gunde pozitif goren oldumu arkadaslar ilk tup bebk denemen

X