Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl geçecek bu on gün hiiiic bilmiyorumAynen benim de 2. gün. Vakit çok yavaş geçiyor.
Bişey kalmamış az daha sabır inş. Olumlu sonuç alırsınAy benim de 11.gunum yarın kan vereceğim.in zor duruyorum yaaaa idrar a bakmamak için herkes bakma diyor ufff sonuç değişmeyecek sonuçta yok illa kanda bakaymisim
Nova mi ins hamilesindir ama o insanlardan nefret ediyorum ben
Aaa coook özür ben ankara nova art sandım canimGaziantep nova fertil mı? Neden ?
Teşekkür ederim....beni herkesten anlayan insanlar var burada ailemden daha çok anlayanlar...benim sizleri anladığım gibi...ciksa.cikardi deminden beri bakıyorum altta uzzuuun kırmızılık oldu dedim yanlış yerdesin çizgi...neyse sağlık olsun...İdrar testi sabah ilk tuvaletle yapılır diye biliyorum ben bence belli olmaz üzülme
Kanda da çıkmadı malesef arkadaşlar...Sıkışık değildim test yapacağım.diye su ıctim 2 bardak öyle yaptim ama bence yine diyorum.ciksa.cikardi dondurulmuş 6.gun embriyosu 8 hücreli
Novaartdan memnun kalmadınız miAaa coook özür ben ankara nova art sandım canim
Yarın test günün insallah hayırlısıyla tutmuştur canm benimBenimde test günüm pazar bugün 7.günüm hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Olsun canm üzülme nasipten ötesi yokmuş inanki cok üzüldümKanda da çıkmadı malesef arkadaşlar...
Siz olumlu bir sonuç almışsınızdır umarım.. sevinen birini duymak istiyorum..Olsun canm üzülme nasipten ötesi yokmuş inanki cok üzüldüm
Valla canm benim daha transferim bile yapılmadı yumurtaları pgtye yolladık sonuc bekliyoruzSiz olumlu bir sonuç almışsınızdır umarım.. sevinen birini duymak istiyorum..
2 gün kalmış canm valla ben böyle okuyunca sizden daha cok heyecanlanıyorumBenimde salı günü test günüm.ama adet döneminde gibi ağrılarım başladı. Sırt ağrım her ay olduğı gibi..ümitlerim çok çok azaldı..