• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonucu bekleyenler

Merhaba arkadaşlar, 2 ağustosta 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer oldum.
Heyecanlıyım 😍
Dikkat etmem gereken bir şey var mı ?

Heyecanlıyım 😍
Canım ağır kaldırma kendini zorlayacak yoracak hareketler yapma kabız olma 🤭 sürekli de hastaymış gibi yatma Rahimde kan dolaşımı da olmalı ☺️ çok sıcak suyla duş alma sıcak su kasları gevşetiyormuş şimdilik aklıma bunlar geldi

Heyecanlıyım 😍
3 gün dinlen dedi doktorum onu yaptım. Çay kahve kola cips filan tuketmedim.ama sonraki günler düğüne bile gittim. Doktorum günlük işlerini yapabilirsin kolunla yukarı uzanma birde ağır kaldırma dedi. Günlük 3 litre su icmemi söyledi. Bunları yaptım sadece çok şükür bugün pozitifi gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin öyle güzel bı duyguymus ki

3 gün dinlen dedi doktorum onu yaptım. Çay kahve kola cips filan tuketmedim.ama sonraki günler düğüne bile gittim. Doktorum günlük işlerini yapabilirsin kolunla yukarı uzanma birde ağır kaldırma dedi. Günlük 3 litre su icmemi söyledi. Bunları yaptım sadece çok şükür bugün pozitifi gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin öyle güzel bı duyguymus ki
Canım ne zaman transfer oldun kaç haftalıksın 😍

İlk verdiginde değerin kaçtı canim ben de çok korkuyirum bişey olur diye
Ben transferin 9. Günü gece verdim kan canım ilk değerim 95 çıktı 2 dün sonra tekrar verdim 195 çıktı 3. Kez yine kan verdim onda da 500 çıktı 4. Kanı istemediler kese için 14 ağustosa gün verdiler ama hep bi korku var içimde yine de sen kaçla öğrenmiştin canım kan takibi istediler mi senden

predator erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı. pazartesi günü transfer sonrası 12 günümdü kan sonucum 478 çıktı çok şükür.
Yaa bu mesaj öyle umut oldu ki bana çoklu transfer yapıldı ilkine göre 9. Gün erken gebelik testi negatif çıktı çok üzülmüştüm

Yaa bu mesaj öyle umut oldu ki bana çoklu transfer yapıldı ilkine göre 9. Gün erken gebelik testi negatif çıktı çok üzülmüştüm
kesinlikle umutsuzluğa kapılma bende öyle silik çizgi falanda yoktu tertemiz tek çizgi vardı, inanılmaz üzüldüm sonra gidip kan verdim direk 16 çıktı sonucum. transfer sonrası 7. günümdü.

Back