Tebrikler sağlıkla ilerlesinEki Görüntüle 3280614 kizlar 7 gun kan sonucum cok sukur hamileyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek sonucu bekleyenler
- Konu Sahibi nurrellam
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek 2.deneme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sonucunuz nedir son durumBenim transferimin 7. günü ve testim negatifti.
2 tane taze 5. gün embriyo transfer edildi.
Test gunum 25/7 - Cok uzgunum, umarim pozitife doner.
Cok tesekkur ederim insallahTebrikler sağlıkla ilerlesin
Negatif oldu canim. Bu ay yeniden basladim tedaviyeSonucunuz nedir son durum
ÜzüldümNegatif oldu canim. Bu ay yeniden basladim tedaviye
Allah yardımcımız olsun
- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
- 33
Canım ağır kaldırma kendini zorlayacak yoracak hareketler yapma kabız olma sürekli de hastaymış gibi yatma Rahimde kan dolaşımı da olmalı çok sıcak suyla duş alma sıcak su kasları gevşetiyormuş şimdilik aklıma bunlar geldiMerhaba arkadaşlar, 2 ağustosta 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer oldum.
Heyecanlıyım
Dikkat etmem gereken bir şey var mı ?
- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 33
- 29
3 gün dinlen dedi doktorum onu yaptım. Çay kahve kola cips filan tuketmedim.ama sonraki günler düğüne bile gittim. Doktorum günlük işlerini yapabilirsin kolunla yukarı uzanma birde ağır kaldırma dedi. Günlük 3 litre su icmemi söyledi. Bunları yaptım sadece çok şükür bugün pozitifi gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin öyle güzel bı duyguymus kiMerhaba arkadaşlar, 2 ağustosta 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer oldum.
Heyecanlıyım
- 3 Ağustos 2023
- 176
- 44
- 13
- 28
2 ağustosta transfer olanlar başlığı attım oraya yaz istersen haberleşelim hepimizMerhaba arkadaşlar, 2 ağustosta 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer oldum.
Heyecanlıyım
- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
- 33
Canım ne zaman transfer oldun kaç haftalıksın3 gün dinlen dedi doktorum onu yaptım. Çay kahve kola cips filan tuketmedim.ama sonraki günler düğüne bile gittim. Doktorum günlük işlerini yapabilirsin kolunla yukarı uzanma birde ağır kaldırma dedi. Günlük 3 litre su icmemi söyledi. Bunları yaptım sadece çok şükür bugün pozitifi gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin öyle güzel bı duyguymus ki
- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 33
- 29
24 temmuz transfer oldu bugün test günmdü yeni dahaCanım ne zaman transfer oldun kaç haftalıksın
- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
- 33
Ay maşallah benimde 21 temmuzda oldu transferim 3. Gün embriyosuydu kese için bekliyorum şuan inşallah her şey yolunda gider hepimiz için24 temmuz transfer oldu bugün test günmdü yeni daha
- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 33
- 29
İlk verdiginde değerin kaçtı canim ben de çok korkuyirum bişey olur diyeAy maşallah benimde 21 temmuzda oldu transferim 3. Gün embriyosuydu kese için bekliyorum şuan inşallah her şey yolunda gider hepimiz için
- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 33
- 29
Bizim hemen hemen aynı o zaman bebeklerAy maşallah benimde 21 temmuzda oldu transferim 3. Gün embriyosuydu kese için bekliyorum şuan inşallah her şey yolunda gider hepimiz için
- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
- 33
Ben transferin 9. Günü gece verdim kan canım ilk değerim 95 çıktı 2 dün sonra tekrar verdim 195 çıktı 3. Kez yine kan verdim onda da 500 çıktı 4. Kanı istemediler kese için 14 ağustosa gün verdiler ama hep bi korku var içimde yine de sen kaçla öğrenmiştin canım kan takibi istediler mi sendenİlk verdiginde değerin kaçtı canim ben de çok korkuyirum bişey olur diye
- 17 Temmuz 2015
- 75
- 90
- 88
- 42
Yaa bu mesaj öyle umut oldu ki bana çoklu transfer yapıldı ilkine göre 9. Gün erken gebelik testi negatif çıktı çok üzülmüştümpredator erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı. pazartesi günü transfer sonrası 12 günümdü kan sonucum 478 çıktı çok şükür.
- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
kesinlikle umutsuzluğa kapılma bende öyle silik çizgi falanda yoktu tertemiz tek çizgi vardı, inanılmaz üzüldüm sonra gidip kan verdim direk 16 çıktı sonucum. transfer sonrası 7. günümdü.Yaa bu mesaj öyle umut oldu ki bana çoklu transfer yapıldı ilkine göre 9. Gün erken gebelik testi negatif çıktı çok üzülmüştüm
- 3 Ağustos 2023
- 176
- 44
- 13
- 28
Şu an nasıl durumunuzkesinlikle umutsuzluğa kapılma bende öyle silik çizgi falanda yoktu tertemiz tek çizgi vardı, inanılmaz üzüldüm sonra gidip kan verdim direk 16 çıktı sonucum. transfer sonrası 7. günümdü.
- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
kalp atışını duydum çok şükür, sağlıkla büyümesini bekliyorum artık.Şu an nasıl durumunuz