- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
- 33
Merhaba kalp atışını kaçıncı hafta duydunuz acabakalp atışını duydum çok şükür, sağlıkla büyümesini bekliyorum artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kalp atışını kaçıncı hafta duydunuz acabakalp atışını duydum çok şükür, sağlıkla büyümesini bekliyorum artık.
6+2 de duydum canımMerhaba kalp atışını kaçıncı hafta duydunuz acaba
14. Gün kanda <2 çıktı. Hamile değilim. Test doğruymuşkesinlikle umutsuzluğa kapılma bende öyle silik çizgi falanda yoktu tertemiz tek çizgi vardı, inanılmaz üzüldüm sonra gidip kan verdim direk 16 çıktı sonucum. transfer sonrası 7. günümdü.
Yorumunuz bana umut oldu 7. Gün testim 24 çıktıgi için aşırı tedirginim hep.kimyasal sonuçlanır diye okudum siz kalp atışını duymussunuz çok sevindimkesinlikle umutsuzluğa kapılma bende öyle silik çizgi falanda yoktu tertemiz tek çizgi vardı, inanılmaz üzüldüm sonra gidip kan verdim direk 16 çıktı sonucum. transfer sonrası 7. günümdü.
Canım benimde 3. Gün embiriyosuydu 9. Gün test yaptığımda erken gebelikte çizgi çıkmıştı çok koyu değildi ama kaset test yaptıysan belki varsa bile çıkmamış olabilir. Bekleyebilirsen test gününü bekle. Bekleyemem içim içimi yer diyorsan bi kan ver benceSelamlar arkadaşlar benim de 9. Günüm transfer sonrası 3. Gün embriyosu bugün test yaptım negatif çıktı prodoctor marka çok üzüldüm belirtilerim de var gibiydi ama moralim bozuldu çok ya. Var mı benim gibi idrarda negatif kanda pozitif gören Salı günü kan testi günüm.
Erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Olsaydı çıkardı sanırımCanım benimde 3. Gün embiriyosuydu 9. Gün test yaptığımda erken gebelikte çizgi çıkmıştı çok koyu değildi ama kaset test yaptıysan belki varsa bile çıkmamış olabilir. Bekleyebilirsen test gününü bekle. Bekleyemem içim içimi yer diyorsan bi kan ver bence
Koyulaşmaya takip edebilirsin canım elinde test varsa. Bana pozitif gibi geldi açıkçasıKızlar bende dayanamadım bugün transferimin 6. Günü test yaptım
Ama testin son kullanma tarihi 02.06.2023
Sevinmeli miyim bilemedim
Test bozuk olsa pozitif sonuç verir miyidi acaba
Eki Görüntüle 3289075
Belli olmaz canım sen ne olur ne olmaz test gününde bi kan ver belki değerin daha yükselmemiştir belli olmaz herkesin Farklı oluyorErken gebelik testi yaptım çıkmadı. Olsaydı çıkardı sanırım
İnşallah pozitiftirKoyulaşmaya takip edebilirsin canım elinde test varsa. Bana pozitif gibi geldi açıkçası
İnsallah öyledir canım bir umut bekliyorumBelli olmaz canım sen ne olur ne olmaz test gününde bi kan ver belki değerin daha yükselmemiştir belli olmaz herkesin Farklı oluyor
Ya sizin pozitif sonucunuzu bekliyordum çok üzüldüm, ama kan testine kadar ümidini kaybetme.Bak beni biliyorsun 3 yıldır uğraşıyorum 6.tüp Bebek denemesinde hamile kaldım çok ŞükürO yüzden pes etmek , üzülmek yok olacak inşallah.Bir yerde sağlıklı yumurtayı bulacaksın inanıyorum.Ben hep diyordum ki herkesin bebeği olur benim olmaz ama öyle olmuyormuş uğraşmak gerekiyormuş.Hem sen normal yolla hamile kalabiliyorsun demek ki sperm iyi , yumurta güzel ben bir yerde olacağına inanıyorumErken gebelik testi yaptım çıkmadı. Olsaydı çıkardı sanırım
Ya insallah testte çıkmamıştır sadece umarım Salı günü bi mucize olur ve kanda çıkar. Ben de öyle hissediyordum hep oldu sanırım diyordum ama işte testte çıkmayınca bozdum moralimi tabi biraz. İnsallah çabalarımız sonuçsuz kalmaz ya. Çok teşekkür ederim desteğin için. İnsallah güzel haberler paylaşırım. Sağlıklı be hayırlı olsun da tek dileğim buYa sizin pozitif sonucunuzu bekliyordum çok üzüldüm, ama kan testine kadar ümidini kaybetme.Bak beni biliyorsun 3 yıldır uğraşıyorum 6.tüp Bebek denemesinde hamile kaldım çok ŞükürO yüzden pes etmek , üzülmek yok olacak inşallah.Bir yerde sağlıklı yumurtayı bulacaksın inanıyorum.Ben hep diyordum ki herkesin bebeği olur benim olmaz ama öyle olmuyormuş uğraşmak gerekiyormuş.Hem sen normal yolla hamile kalabiliyorsun demek ki sperm iyi , yumurta güzel ben bir yerde olacağına inanıyorum
Slmlar benimde benzer durumum var 6 ve 9 gün idrar testinde silik hayali çizgi göründü iki farklı marka denedim kaset değillerdi. Bi an umutsuzluğa kapıldım gibi. yarın kan testi yaptıracağım dilerim yanılıyorumdurSelamlar arkadaşlar benim de 9. Günüm transfer sonrası 3. Gün embriyosu bugün test yaptım negatif çıktı prodoctor marka çok üzüldüm belirtilerim de var gibiydi ama moralim bozuldu çok ya. Var mı benim gibi idrarda negatif kanda pozitif gören Salı günü kan testi günüm.
Silik çizgi görünüyorsa bence umutsuz olmayın. İnsallah pozitiftir ikimizin deSlmlar benimde benzer durumum var 6 ve 9 gün idrar testinde silik hayali çizgi göründü iki farklı marka denedim kaset değillerdi. Bi an umutsuzluğa kapıldım gibi. yarın kan testi yaptıracağım dilerim yanılıyorumdur
Merhaba sonucunuzu öğrendiniz mi?Silik çizgi görünüyorsa bence umutsuz olmayın. İnsallah pozitiftir ikimizin de
Merhabalar kuzum kan verirsen çıkar kan verebilirsin bende pazartesi günü vericemMerhaba sonucunuzu öğrendiniz mi?
Benim transferimin 7. Günü test yaptım hiç çizgi vs birşey çıkmadk. 5. Gün embrıyosu, bir gidip kan mı versem acaba test günüm 1 eylül. Daha 6 gün var.
Sizin kaçıncı gününüz? Kaçıncı gün embrıyosu transfer edildi?Merhabalar kuzum kan verirsen çıkar kan verebilirsin bende pazartesi günü vericem