• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonucu bekleyenler

Canım kaç çıktı değerin kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün test yaptın sakin ol doktor düşük dedi mi değerin için
3 gün dondrulmuş 2 ebriyo transferi yapıldı doktorum düşük çıkmış dedi düşmesinden korkuyoruz dedi iki gün sonra tekrar kan testi yapmamı söyledi🥺 çok üzgünüm ne hisedeceğimi bilmiyorum

arkadaşlar benim de test sonucum çıktı. çok şükür pozitif değerim 95. çarşamba bir daha test vereceğim 🤲
Merhaba sizin kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün test yaptınız acaba benimde çarşamba test günüm. İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur 🙏

3 gün dondrulmuş 2 ebriyo transferi yapıldı doktorum düşük çıkmış dedi düşmesinden korkuyoruz dedi iki gün sonra tekrar kan testi yapmamı söyledi🥺 çok üzgünüm ne hisedeceğimi bilmiyorum
Canım çok haklısın endişelenmekte sen yine de umudunu kaybetme bakarsın yükselir 3. Gün embriyoları daha geç tutunuyormuş inşallah yükselir değerin

Merhaba sizin kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün test yaptınız acaba benimde çarşamba test günüm. İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur 🙏
çok teşekkür ederim🙏🥰 benim 5. gün embriyosuydu. daha önce hiç test yapmadım ve test günümü bekledim bugün 12. gün.

76EC8DD9-361B-47AE-8885-2A60253ED527.jpeg
kizlar Dondurulmus 5 gun cift transfer bugun 6 gunum ilk idrarla yaptim test gunum 4 agustos bekleyemedim Boyle goren oldu mu

Eki Görüntüle 3279753 kizlar Dondurulmus 5 gun cift transfer bugun 6 gunum ilk idrarla yaptim test gunum 4 agustos bekleyemedim Boyle goren oldu mu
Kaset teste rağmen çok net çıkmış canım 6. Günde bir de tebrikler 🎉 belki ikisi de tutmuştur 🐣 ben de 6. Günde yapmıştım ikizlere hamileyim ama bu kadar net erken gebelik testim de bile çıkmamıştı silik çıkmıştı benim 😀

Back