- 18 Aralık 2016
- 729
- 239
- 103
- 27
Ah kıyamam daha mini minicik rabbim güç versin ona insallah sizinle kalsın değerleriniz artsın bol bol dua edin inşallah8.89 mu/ml çok korkuyorum 11 yıl sonra onu kabetme duygusu dahada zor muş onu anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah kıyamam daha mini minicik rabbim güç versin ona insallah sizinle kalsın değerleriniz artsın bol bol dua edin inşallah8.89 mu/ml çok korkuyorum 11 yıl sonra onu kabetme duygusu dahada zor muş onu anladım
3 gün dondrulmuş 2 ebriyo transferi yapıldı doktorum düşük çıkmış dedi düşmesinden korkuyoruz dedi iki gün sonra tekrar kan testi yapmamı söyledi çok üzgünüm ne hisedeceğimi bilmiyorumCanım kaç çıktı değerin kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün test yaptın sakin ol doktor düşük dedi mi değerin için
Merhaba sizin kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün test yaptınız acaba benimde çarşamba test günüm. İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olurarkadaşlar benim de test sonucum çıktı. çok şükür pozitif değerim 95. çarşamba bir daha test vereceğim
Canım çok haklısın endişelenmekte sen yine de umudunu kaybetme bakarsın yükselir 3. Gün embriyoları daha geç tutunuyormuş inşallah yükselir değerin3 gün dondrulmuş 2 ebriyo transferi yapıldı doktorum düşük çıkmış dedi düşmesinden korkuyoruz dedi iki gün sonra tekrar kan testi yapmamı söyledi çok üzgünüm ne hisedeceğimi bilmiyorum
Amin inşallahhh dualarınız için çok tekkerü ederim hepinizeAh kıyamam daha mini minicik rabbim güç versin ona insallah sizinle kalsın değerleriniz artsın bol bol dua edin inşallah
Allah büyük canım benim belki geç tutunmuştur üzme kendini sonradan yükselen bir sürü insan varEvet konuştum 8.89 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar yapmamı söyledi çok üzülüyorum
amin. çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun canım tebrikler allah kucağına almayı nasip etsin bir an önce bebeğine kavusursun
çok teşekkür ederim benim 5. gün embriyosuydu. daha önce hiç test yapmadım ve test günümü bekledim bugün 12. gün.Merhaba sizin kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün test yaptınız acaba benimde çarşamba test günüm. İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Inşallah lutfen dualarınız eksik etmeyin kizlar desteğinize ve dualarınıza ihtiyacim varAllah büyük canım benim belki geç tutunmuştur üzme kendini sonradan yükselen bir sürü insan var
dualarım seninle canım benim haber ver mutlakaInşallah lutfen dualarınız eksik etmeyin kizlar desteğinize ve dualarınıza ihtiyacim var
Maşallah ne kadar koyu ikisi de tuttu mu acabaEki Görüntüle 3279753 kizlar Dondurulmus 5 gun cift transfer bugun 6 gunum ilk idrarla yaptim test gunum 4 agustos bekleyemedim Boyle goren oldu mu
ben öncesinde hiç test yapmadığım için bilmiyorum ama isterseniz kanda da baktırınEki Görüntüle 3279753 kizlar Dondurulmus 5 gun cift transfer bugun 6 gunum ilk idrarla yaptim test gunum 4 agustos bekleyemedim Boyle goren oldu mu
ben öncesinde hiç test yapmadığım için bilmiyorum ama isterseniz kanda da baktı
Kaset teste rağmen çok net çıkmış canım 6. Günde bir de tebrikler belki ikisi de tutmuştur ben de 6. Günde yapmıştım ikizlere hamileyim ama bu kadar net erken gebelik testim de bile çıkmamıştı silik çıkmıştı benimEki Görüntüle 3279753 kizlar Dondurulmus 5 gun cift transfer bugun 6 gunum ilk idrarla yaptim test gunum 4 agustos bekleyemedim Boyle goren oldu mu
Kaset teste rağmen çok net çıkmış canım 6. Günde bir de tebrikler belki ikisi de tutmuştur ben de 6. Günde yapmıştım ikizlere hamileyim ama bu kadar net erken gebelik testim de bile çıkmamıştı silik çıkmıştı benim
Masallah teste göre var insallah yanıltmaz testlere inanılmaz güvenmiyorumEki Görüntüle 3279753 kizlar Dondurulmus 5 gun cift transfer bugun 6 gunum ilk idrarla yaptim test gunum 4 agustos bekleyemedim Boyle goren oldu mu
Çarşamba günü tekrar kan vereceğim sizleride habersiz bırakmayacağımdualarım seninle canım benim haber ver mutlaka
Amin inşallahCanım çok haklısın endişelenmekte sen yine de umudunu kaybetme bakarsın yükselir 3. Gün embriyoları daha geç tutunuyormuş inşallah yükselir değerin