• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonucu bekleyenler

5.gün embriyosu 8.gün nasıl sizce

Eklentiler

• IMG_0537.jpeg
    IMG_0537.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 178
  • IMG_0526.jpeg
    IMG_0526.jpeg
    152,9 KB · Görüntüleme: 180
  • IMG_0530.jpeg
    IMG_0530.jpeg
    82 KB · Görüntüleme: 180
Kızlar selam çarşamba opu oldum 3 tane yum toplandı ikisi dölendi diye dün aradılar sagat 10 gibi bu gün ses yok ne yapım

Merhaba benimde 31 temmuz test günüm belirtileriniz varmi bide kaçıncı gün embiriyosu
Merhaba. 5.gun embriyosuydu. Maalesef hiç belirtim yok. Çok nadir kasik ağrım oluyor varla yok gibi hepsi bu. O yüzden çok umutlu değilim. Sizde durumlar nasıl

Benim transferimin 7. günü ve testim negatifti.
2 tane taze 5. gün embriyo transfer edildi.
Test gunum 25/7 - Cok uzgunum, umarim pozitife doner.

Ben de 18 temmuzda transfer oldum. Kuran kursu öğreticiliği yaptığım için mesleğim çok ağır değil. Hatta iki gün nöbette kaldım bu hafta.
Süpürge falan yapıyorum ben kendimi çok yormadan. Kasmadım hiç, normal hayatıma devam ediyorum. Diğer türlü psikolojik olarak çok yıpranırdım.
Doktorlar da sürekli yatmayı dinlenmeyi önermiyor zaten

Benim transferim de 27 Temmuz da bende ilk üç dört gün dinlenip işime dönmeyi planlıyorum işim masabaşı özel eğitim öğretmenliği yapıyorum

5.gun embriyosu transfer edildi transferinin bugün 6.gunu akşam üzeri erken gebelik testi yaptım ve orda çizgiyi gördüm ve bel ağrısı kasıkta batma yaşıyorum tabiki umitlanmiyorum ikinci denemem test günüm 29 temmuz Allah hayırlı sonuçlar versin hepimize.
Merhabalar sonuçlarınız belli oldu mu?

Benimde transferden sonra 5 gunum ayin 2 sinde kan vericem daha onceden iki kere yaptim birinde kimyasal oldu ikinci tutmadi

Merhabalar sonuçlarınız belli oldu mu?
Evet sonucum pozitif çıktı şükür şimdi beyanın artış değerlerini takip ediyoruz ben erken kan tahlili verdim Çarşamba günü 9.gunuydu 11.gun tekrar verdim şimdi yarın tekrar vericem ve salı günü tekrardan kan vericem yükselişini takip ediyoruz

Evet sonucum pozitif çıktı şükür şimdi beyanın artış değerlerini takip ediyoruz ben erken kan tahlili verdim Çarşamba günü 9.gunuydu 11.gun tekrar verdim şimdi yarın tekrar vericem ve salı günü tekrardan kan vericem yükselişini takip ediyoruz
Saglikla ilerlesin inşallah çok sevindim 🥰 belirtiniz var mıydı?

Merhaba. 5.gun embriyosuydu. Maalesef hiç belirtim yok. Çok nadir kasik ağrım oluyor varla yok gibi hepsi bu. O yüzden çok umutlu değilim. Sizde durumlar nasıl
Benim kasık ağrım var pazartesi kan vericem hayırlısı artık tutmadı gibi ama Allah bilir bu ikinci transferim benim ilki 6 haftalık düşük oldu

Benim kasık ağrım var pazartesi kan vericem hayırlısı artık tutmadı gibi ama Allah bilir bu ikinci transferim benim ilki 6 haftalık düşük oldu
Çok geçmiş olsun. Insallah hayırlısıyla bu Sefer ki tutar saglikla kucağınıza almanız nasip olur 🤲 ben de pazartesi kan verecegim ama bende de umut yok açıkçası.

Saglikla ilerlesin inşallah çok sevindim 🥰 belirtiniz var mıydı?
Evet hep bı sol kasığımda ağrı 8.gundu galiba karnimda pıt pıt birşeyler oldu ve 7.gun başlayıp üç gün süren kahverengi lekelenme oldu geçmediğini görünce gidip kan verdim pozitife oylle görmüştüm 😊😊😊

Ben 9.Gün erken gebelik testi yaptım. Çıkmadı maalesef. Şuan 11.günüm ama kan testi vermedim. 31 inde ver demişti doktor.
Kan vermek de istemiyorum olmadı belli ki
İnanın bana sizinle ayni duyguları yaşıyorum. İnşallah bu düşüncelerimiz de yaniliriz ve pazartesi günü güzel haberler alırız 🤲 ama diğer topik de 9. Günü idrar testinde negatifi görüp sonrasında kanda pozitifi gören birini okumuştum. O yüzden sizde umudunuzu kaybetmeyin

İnanın bana sizinle ayni duyguları yaşıyorum. İnşallah bu düşüncelerimiz de yaniliriz ve pazartesi günü güzel haberler alırız 🤲 ama diğer topik de 9. Günü idrar testinde negatifi görüp sonrasında kanda pozitifi gören birini okumuştum. O yüzden sizde umudunuzu kaybetmeyin
Bilmiyorum ya, insan ister istemez umudunu yitiriyor.
Kasık ve bel ağrısı var ilaçlardan sanırım

Bilmiyorum ya, insan ister istemez umudunu yitiriyor.
Kasık ve bel ağrısı var ilaçlardan sanırım
Siz de gene belirti var bende hiçbirsey yok tel bir belirti bile. Ama bence sizin pozitif çıkacak bilmiyorum içime öyle doğdu. Hayırlı haberler olsun

Back