Tüp bebek sonucu bekleyenler

Siz de gene belirti var bende hiçbirsey yok tel bir belirti bile. Ama bence sizin pozitif çıkacak bilmiyorum içime öyle doğdu. Hayırlı haberler olsun
Ne güzel dediniz ya inş öyle olur
Çoğu kişi de belirti olmamış. Sizinde pozitiftir umarım. Rabbim sevindirsin hepimizi

Herkeze günaydın kızlar bu gün benim kan testi günüm bütün gece heyecan,dan uyuyamadım kalbim yerinden çıkacak gibi birazda korkuyorum olmadı sonucunu görürüm diye bakalım herşeyin hayırlısı birazdan kan vermeye gideceğim lütfen dualarınızı eksik etmeyin

İnsallah pozitifi görürsünüz

Günaydın. Bugun benim de test gunum saat 10 gibi test vereceğim insallah pozitif haberini vermek nasip olur. Rabbım yardımcımız olsun beni de dualarınıza eklerseniz çok sevinirim

Günaydın. Bugun benim de test gunum saat 10 gibi test vereceğim insallah pozitif haberini vermek nasip olur. Rabbım yardımcımız olsun beni de dualarınıza eklerseniz çok sevinirim
Innnşalllahhh bu gün rabim yüzümüzü güldürür testin sonuçlanır sonuçlanmaz bizi haberdar et dualarım seninle canım

Innnşalllahhh bu gün rabim yüzümüzü güldürür testin sonuçlanır sonuçlanmaz bizi haberdar et dualarım seninle canım
Çok teşekkür ederim mutlaka haber vereceğim. Sende haber ver sabırsızlıkla senin ve kendimin sonucunu bekliyor olacağım

Merhaba kızlar, ben transferin 6. günü ucuz test yaptım olmadı, bugün 9. günüm sabah yine aynı test yaptım çıkmadı. Hiç umudum olmasa da 2 ağustos kan testi günüm. Allah yüzümü güldürsün inşallah. Hiç ummadığımız anda düzelir işler demişler inşallah öyle olsun

Merhaba canım transferin ne zaman yapıldı kaçıncı gün embriyosu

Berhaba arkadaşlar test sonucum çıktı pozitif ama malesef sevindemedim değerlerim düşük çıktı ve şuan bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum inanın bana ne hisedeceğimi bilmiyorum bu duygu öyle zor bişey ki pozitif sonuç alıp sevincin yerini korku ve göz yaşı alması çok zor bişeymiş

Canım kaç çıktı değerin kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün test yaptın sakin ol doktor düşük dedi mi değerin için

ahh kuzum benim dur sakin ol çok düşük değerlerle başlayıp mutlu haberi alan bir sürü insan var önemli olan değeri değil 2 kat artıyor olması. sen sonrasında gene test ver bence. değerin kaç çıktı ? doktorunla konuştun mu ?

Üzmeyin kendinizi kaç çıktı inşallah artış güzel olur

Evet konuştum 8.89 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar yapmamı söyledi çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…