Salı günü akşam 4 buçukta koydular o günü saymazsak 4 gün oldu balım ben salaklık edip dün test yaptım 3 gün olmuş oluyor negatif gördüm çok ağladım ama umudum devam ediyor bugün rüya gördüm inşallah kabul olur hepimizin acil bakar tüp bebek tedavisi görüyorum doktorum acil istedi de kanı alırlar kuzumSizin kaçıncı gününüz? Kaçıncı gün embrıyosu transfer edildi?
Devlet hastanesi acil kısmına gitsem bakarlarmı acaba
Yaaaa sizde çook çook erken yapmışsınız, moralinizi bozmayın lütfen.Salı günü akşam 4 buçukta koydular o günü saymazsak 4 gün oldu balım ben salaklık edip dün test yaptım 3 gün olmuş oluyor negatif gördüm çok ağladım ama umudum devam ediyor bugün rüya gördüm inşallah kabul olur hepimizin acil bakar tüp bebek tedavisi görüyorum doktorum acil istedi de kanı alırlar kuzum
Üzülme bitanem kafanı da yorma git bir acile kan ver öğren 5 in üstünde ise Allah’ın izniyle vardır içini rahatlat sonun da Allah’ımızın dediği olucak evet maddi manevi çok zor bir yol bende dün çok ağladım sonra dedim Bugünlerimizi arattırmasın ne verirse en hayırlısını versin insanız üzülüyoruz ağlıyoruz ama üzülme Allahım güzelleştiriyor bunu hissediyorum sonu çok güzel olacakYaaaa sizde çook çook erken yapmışsınız, moralinizi bozmayın lütfen.
Bende dün yani 6. Gün yaptım negatif, bugun sabah 7. Gün ilk idrarla yaptım negatif, iyice morelim bozuldu
Bazı arkadaslarda 6. 7. Gün pozitif görenler olunca heyecan yaptım acele ettim sanırım.
İnşalallah hepimiz pozitifi görürürz, sağlıkla kucağımıza alırız. Cesaret edebilirsem gidip kan testi vereceğim
Ne kadar haklısınız anlatamamÜzülme bitanem kafanı da yorma git bir acile kan ver öğren 5 in üstünde ise Allah’ın izniyle vardır içini rahatlat sonun da Allah’ımızın dediği olucak evet maddi manevi çok zor bir yol bende dün çok ağladım sonra dedim Bugünlerimizi arattırmasın ne verirse en hayırlısını versin insanız üzülüyoruz ağlıyoruz ama üzülme Allahım güzelleştiriyor bunu hissediyorum sonu çok güzel olacak
Arkadaşım bence verme kan, günü ne zamansa o zaman git benim olumsuz oldu maalesef , ama pişman oldum ben yaptığıma keşke yapmasaydım bir dahaki süreçte dayanacağım insallah çünkü cok strese girdim canım sen de öyle yapmışsın. Allah ne zaman nasip ederse o zaman gelecekler bize de düşen sabır etmek. İnsallah seninki pozitif olur ve sana seviniriz. Güzel haberlerini bekliyorumNe kadar haklısınız anlatamamRabbim bu günlerimizi aratmasın, herşeyin hayırlısını sağlıklısını nasip etsin bizimde nasibimiz zamanını bekliyor.. inşallah sağlıkla mutlulukla hayırlısıyla yavrularımızı kucagımıza almak nasip olur.
Çok teşekkür ederim. Amiiiin. Hepimiz zamanı gelince hayırlısıyla kavusalımArkadaşım bence verme kan, günü ne zamansa o zaman git benim olumsuz oldu maalesef , ama pişman oldum ben yaptığıma keşke yapmasaydım bir dahaki süreçte dayanacağım insallah çünkü cok strese girdim canım sen de öyle yapmışsın. Allah ne zaman nasip ederse o zaman gelecekler bize de düşen sabır etmek. İnsallah seninki pozitif olur ve sana seviniriz. Güzel haberlerini bekliyorum
Şu an bana umut oldunuzkesinlikle umutsuzluğa kapılma bende öyle silik çizgi falanda yoktu tertemiz tek çizgi vardı, inanılmaz üzüldüm sonra gidip kan verdim direk 16 çıktı sonucum. transfer sonrası 7. günümdü.
inş canım benim gönlünü ferah tut, 10. haftamdayım Rabbim hepimize sağlıkla ilerleyen gebelikler nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım.Şu an bana umut oldunuzben de dayanamayıp 6. Gün test kan verdim 24 çıktı acaba kimyasal mi diye içim içimi yiyor inşallah sizin gibi olur benim de yükselir
Amin canım inşallah rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin yavrunuinş canım benim gönlünü ferah tut, 10. haftamdayım Rabbim hepimize sağlıkla ilerleyen gebelikler nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım.
BenmŞu an bana umut oldunuzben de dayanamayıp 6. Gün test kan verdim 24 çıktı acaba kimyasal mi diye içim içimi yiyor inşallah sizin gibi olur benim de yükselir
İçimi ferahlattınız gerçekten çok teşekkür ederim.MaşallahBenm
7. Gün 29
10. Gün 139
12. Gün 450
Bence sizin değeriniz güzel inşallah katlanarakta artar
Canım benimde 144 le öğrendim 9.gün 11gün 223 oldu 15günüm 417 2kat artş olmamaş ama çokda düşük değil dış gebelik olablirmiş çok korkuyorum çok endişeliyim nasıl geçecek bilmiyorum pazartesi tekrar gidecempredator erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı. pazartesi günü transfer sonrası 12 günümdü kan sonucum 478 çıktı çok şükür.
Merhaba ınsallah gorursunux bende transferımin 9. Gunundeyım 6. Günden otıbarem test yaptım sılıkten başlayıp 8. Gune kadar koyulastı aynı marka test ıle fakat bugun farklı bır markanın testı ıle yaptım sankı ılk yaptıgım gıbı sılık cıktı ıkıncu cızgı sizce kimyasal mı oldumSiz de gene belirti var bende hiçbirsey yok tel bir belirti bile. Ama bence sizin pozitif çıkacak bilmiyorum içime öyle doğdu. Hayırlı haberler olsun
Inanin ben kan testi günüme kadar hicbirsey yapmadım. O kadar emindim olmadığıma. Hep ağladım eşime sürekli olmadi deyip durdum. İnsanların yorumlarını okudukça herkeste belirti vardı bende yoktu. O yüzden çok emindim. Ama bunlarin hepsi boşmuş bunu anladım. Çünkü sonucum pozitif olduMerhaba ınsallah gorursunux bende transferımin 9. Gunundeyım 6. Günden otıbarem test yaptım sılıkten başlayıp 8. Gune kadar koyulastı aynı marka test ıle fakat bugun farklı bır markanın testı ıle yaptım sankı ılk yaptıgım gıbı sılık cıktı ıkıncu cızgı sizce kimyasal mı oldum
Inanin ben kan testi günüme kadar hicbirsey yapmadım. O kadar emindim olmadığıma. Hep ağladım eşime sürekli olmadi deyip durdum. İnsanların yorumlarını okudukça herkeste belirti vardı bende yoktu. O yüzden çok emindim. Ama bunlarin hepsi boşmuş bunu anladım. Çünkü sonucum
Masallah sağlıkla kucağına al umarım keşke bende yapmasaydım test fılan bı sılık bır belırgın derken kafayı yıyecemInanin ben kan testi günüme kadar hicbirsey yapmadım. O kadar emindim olmadığıma. Hep ağladım eşime sürekli olmadi deyip durdum. İnsanların yorumlarını okudukça herkeste belirti vardı bende yoktu. O yüzden çok emindim. Ama bunlarin hepsi boşmuş bunu anladım. Çünkü sonucum pozitif oldu
Olsun bisey olmaz. Test gününüz ne zamanMasallah sağlıkla kucağına al umarım keşke bende yapmasaydım test fılan bı sılık bır belırgın derken kafayı yıyecem
Buna katılmıyorum lütfen böyle kesin bilgi vermeyelim okuyanlar yanlış fikre kapılıp yok yere üzülebilirler benim de kimyasaldı ve idrarda da çıkmıştı kimyasal idrarda çıkmaz diye bir kesin bilgi yok yaniKimyasal olabilir. Kimyasal gebelik kanda çıkıyor idrarda çıkmıyor Aralık ayında yaşamıştım.
Kesinlikle katılıyorum kimyasal idrarda da kanda da çıkıyor zamanla değerler düşüyor. Geçen ay kimyasal geçirdim bende.Buna katılmıyorum lütfen böyle kesin bilgi vermeyelim okuyanlar yanlış fikre kapılıp yok yere üzülebilirler benim de kimyasaldı ve idrarda da çıkmıştı kimyasal idrarda çıkmaz diye bir kesin bilgi yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?