- 24 Eylül 2022
- 22
- 9
- 16
- 35
- Konu Sahibi justmothee
-
Canım İnan çok zor bnde üç tüp bebek onca ilaç onca emek hala kucağım boş ama pes etmeyeceğim kafamı toparlamaya çalışıyorum sende lütfen başka şeylerle ilgilen o zaman bira olsun unutuyorsun bu şekilde hem kendine hem evliliğine zarar verirsinBirkaç kez gittim ağır depresyon teşhisi koyuldu ve ilaç başlandı fakat devam etmedim.. bu süreçte bana yaşatılanları bağıra bağıra birine anlatıp içimden çıkarmam gerekiyor..ama henüz sindiremedim
Kendinizi hazır hissettiğinizde terapiye başlamanızı öneririm. Psikiyatri iyi güzel de bir psikolog ile konuşma terapisi en iyisi oluyor. Hatta ilk seferde doğru kişiyi bile bulamayabilirsiniz ama pes etmeyin. Hayatınıza anlam katan başka şeyler bulmaya çalışın çünkü başka türlü devam etmek zor olacaktırBirkaç kez gittim ağır depresyon teşhisi koyuldu ve ilaç başlandı fakat devam etmedim.. bu süreçte bana yaşatılanları bağıra bağıra birine anlatıp içimden çıkarmam gerekiyor..ama henüz sindiremedim
Rabbim kalbine yüregine inşirah ferahlığı şifa versin inşallahMerhaba arkadaşlar içimi dökmek istedim.. Ben 6 yıllık evliyim son 3 yılımı çocuk sahibi olmak için geçirdim 3 aşılama 3 tüp bebek transferi sonuç hüsran.. eskiden çocuğum olsun diye dua ederdim.. şimdi sabah kalkmamak ölmek için ediyorum.. çok bunaldım
Amin Allah razı olsunRabbim kalbine yüregine inşirah ferahlığı şifa versin inşallahçok zor süreçler emin olun yalnız değilsiniz siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi Rabbimin takdiri dilerim Rabbim tez zamanda kucağını sağlıklı hayırlı güzel evlatlarla doldursun inşallah sakın umudunu kaybetme Allahtan ümit kesilmez inşallah
Özellikle infertilite alanında çalışan psikologlar var. Ben Billur Güneş Oksayoğlu ile terapiye başladım yeni. Geçenlerde bir psikolog başlık açtı tüp bebek kısmında başlıkları tararsanız ismini bulabilirsiniz. Klasik Google araması yapabilirsiniz. Başka psikologlar da var bu alanda çalışanAslında onu doktora söyledim önerdiğiniz biri var mı bulamadım sizin var mı bildiğiniz..online da olabilir
İyi hissettiniz mi pekiÖzellikle infertilite alanında çalışan psikologlar var. Ben Billur Güneş Oksayoğlu ile terapiye başladım yeni. Geçenlerde bir psikolog başlık açtı tüp bebek kısmında başlıkları tararsanız ismini bulabilirsiniz. Klasik Google araması yapabilirsiniz. Başka psikologlar da var bu alanda çalışan
Öyle düşünmeyin inan ki belki Rabbimiz bizi bazı şeylerden koruyordur bilemeyiz kendinizi öyle şeyler söylemekle suçlamayın lütfenVe beynimden en çıkmayan söz... ne yaptında Allah senin böyle belanı verdi..
Güzel dileklerin için teşekkür ederim .çok yüce bir güçten bahsediyoruz Allah derken ben inanıyorum ki o hem duamızı kabul edip hemde yine kötülüklerden koruyabilir...Öyle düşünmeyin inan ki belki Rabbimiz bizi bazı şeylerden koruyordur bilemeyiz kendinizi öyle şeyler söylemekle suçlamayın lütfengüzel düşünün belki daha vaktini bekliyordur Rabbim yeter ki evladın sağlıklısını hayırlısını versin inşallah bize de onlara bakabilecek güç ve kuvveti sabrı versin Rabbim tez zamanda kucağınızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun dilerim daha güzel sağlıklı güzel günleriniz olur inşallah
Amin inşallah Rabbim kalbinize gönlünüze sağlık şifa ferahlık versin dilerim bu günleri unutacağınız güzel sağlıklı yıllarınız olsunGüzel dileklerin için teşekkür ederim .çok yüce bir güçten bahsediyoruz Allah derken ben inanıyorum ki o hem duamızı kabul edip hemde yine kötülüklerden koruyabilir...
Sizinde inşallahAmin inşallah Rabbim kalbinize gönlünüze sağlık şifa ferahlık versin dilerim bu günleri unutacağınız güzel sağlıklı yıllarınız olsun
Evet gerçekten zor bir süreç...bizlere kendimizi eksik hissettiren tüm insanlara hakkımı helal etmiyorum madem Allah'ın imtihanıdır.. umarım bu dünyada ya da bir gün o hissettirdikleri duygunun bedelini öderler...sadece üzülüyoruz...Merhaba yaklaşık bende 4 yıldır infertilite ile uğraşıyorum 2 aşılama 2 tüp bebek denemesi maalesef ki hep sonuç hüsran negatif . Bu konu yüzünden psikolojim çok bozuldu ve artık eşimi de çok bunalttıgımi düşünüyorum. Onunla güzel vakit geçirmek yerine sürekli bir tedavi arayışı ağlamalar sitem etmeler bitkiler kürler muhabbeti yapıyorum. Kişisel bakımm azaldı kilo aldım . Kendimi unuttum sanki tek odak noktam çocuk oldu. Hırs yaptım olmadıkça daha da hirslandim olmalı olmalı diye ama hep negatif sonuç aldım. Arkadaş akraba cevremle arama mesafe girdi çok az insanla görüşüyorum çünkü herkes bana artık çocuk var mı sorusuyla imalasiyla gelecek diye korkuyorum. Dualara çok çok sarıldığım zamanlar oldu bazen de dua etmeye bile mecalim olmuyor. Bu sürecin zorluğunu en çok yaşayanlar bilir . Sizi çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?