Ben 11de su içmeye başladım ama dayanamadım 12de yaptım açıkçası. Sonra tekrar başladım, aşırı sıkışık değildim, kiloluyum ona rağmen hiç bir sıkıntı olmadı. Girişimiz çıkışımız 2buçuk saat sürsede işlem 5 dkdı. Girmeden önce rahim kasılmasını önlemek için iğne yapıldı. O 5 dk çok çok heyecanlıydı, en sonunda gördüm minnacık bir siyah noktacık. Ben ağladım çıkınca azıcık, yarım saat sonunda da çıkış yaptık. Her şey çok iyi geçti bitti. İnşallah sizinde öyle olur ve hepimizin pozitif haberleri sıra sıra gelir.Merhaba dediğiniz tüm aşamalardan bende Bülent hoca da geçtim :) benim de transferim çarşamba günü olacak . Transfer günü neler yaptınız sıkışıklık durumu nasıldı biraz bilgilendirirseniz sevinirim . İnşallah bebeğiniz size tutunmuştur ve güzel haberi alırsınız
İdil hoca da beni aynı doktora yönlendirmişti fiyatlar nasıl oldu acaba üç aşağı beş yukarı bütçe hazırlamam için fikir olur bana da yazardanız..dilerim en güzel haberleri alasınızHenüz test sonucunu almamışta olsam, bende pgtli tüp bebek yaptırdım. Embriyolog İdil Bozkurt ile çalıştım ve onunda destekleriyle nisanda başlayan serüvenim transferimle şimdilik sona erdi. Baştan sona Acıbadem Maslak Bülent Tıraş’tan çok memnunum. Bana İdil hanım ve İzmir’deki kendi doktorum önermişti. Fiyatlar çok yüksek evet ama bu tüp bebek sektörünün ucuzu yok maalesef fiyatlar dövize endeksli.
Aslında pahalı olan doktordan çok ilaçlar. Türkiye’de maalesef ilaçlar çok pahalı. Ama size şöyle söyleyebilirim özetle; opu 17000 fakat şu an zam gelmiş ve 25000 olmuş diye duydum. Eğer istanbuldaysanız çok şanslısınız çünkü bildiğim kadarıyla bir çok kan testi hastanede ücretsiz yapılıyor. Bazıları dışarıda tabi. Her şey yolunda giderse, biyopsi 2900, genetik test embriyo başı 3900tl, benim 7 embriyom gitti çok yüksek tuttu, oda başka merkeze ödeniyor. Hgs rahim filmi başka bir merkezde 1150 lira. Transfer öncesi gebelik şans arttırma aşısı, transfer günü embrio glue, rahim kasılmama iğnesi, dondurma ve çözdürme masrafları toplam 12000 tl gibi tutuyorz. Yani aslında baktığınızda Acıbadem Maslak sizden 40000 tl gibi bir ödeme alıyor tamamı için, bunu karşılaştırmalısınız asıl hastanelerle, ama ilaçlar ülkemizde çok çok pahalı, resmen eczaneye çalıştık diyebilirim.İdil hoca da beni aynı doktora yönlendirmişti fiyatlar nasıl oldu acaba üç aşağı beş yukarı bütçe hazırlamam için fikir olur bana da yazardanız..dilerim en güzel haberleri alasınız
Merhaba ben de Acıbadem de tüpe başlayacağım nerede ve hangi hocaya gidiyorsunuz? Memnun musunuz bana bilgi verir misinizSonuclariniz harika, inşallah devamı da harika gelir
Valla ben de kiloluyum şu bir senedir hazırlık icin yürü yürü içim çıktı pek bişey de veremedim
Tam adı gebelik aşısı mıdır, ben de sorayım hocama transfer öncesi yaptırayım.
Ben Acıbadem Maslak Bülent Tıraş’a gittim, ama sanırım Yiğit bey’de aynı Bülent Bey gibi.Merhaba ben de Acıbadem de tüpe başlayacağım nerede ve hangi hocaya gidiyorsunuz? Memnun musunuz bana bilgi verir misiniz
Ben açıkçası her şeyden çok çok memnunum. Sonucum ne olursa olsun kendimi çok çok iyi hissediyorum çünkü gerçekten farkı gördüm. Profesyonelliği daha girdiğiniz an hissediyorsunuz. Bu anlamda İdil hanıma çok şey borçluyum.Merhaba ben de Acıbadem de tüpe başlayacağım nerede ve hangi hocaya gidiyorsunuz? Memnun musunuz bana bilgi verir misiniz
Her seferinde farklı dr mu yoksa bir dr mu seçiyorsunuz ekipten mesela Yiğit Bey için ekstra ücret ödediniz mi? O da prof yaBen açıkçası her şeyden çok çok memnunum. Sonucum ne olursa olsun kendimi çok çok iyi hissediyorum çünkü gerçekten farkı gördüm. Profesyonelliği daha girdiğiniz an hissediyorsunuz. Bu anlamda İdil hanıma çok şey borçluyum.
Ben sadece Bülent beye gittim, benim takiplerimi İzmir’de kendi doktorum yaptı. 2.gün reglimde kontrol ve tedavi planlanması, opu, hsg çekim ve kontrolü, planlanan transferden 5 gün önceki kontrol ve transfer için İstanbul’a gittim. Opu öncesi yumurtalık takibim İzmir’de kendi doktorumdan yapıldı. Muayne ücreti Bülent beyin 1250 liraydı 2 nisanda.Her seferinde farklı dr mu yoksa bir dr mu seçiyorsunuz ekipten mesela Yiğit Bey için ekstra ücret ödediniz mi? O da prof ya
Opuyu Bülent hoca mı yaptı? Ben de pazartesi günü ilk muayeneye gideceğim kendisineBen sadece Bülent beye gittim, benim takiplerimi İzmir’de kendi doktorum yaptı. 2.gün reglimde kontrol ve tedavi planlanması, opu, hsg çekim ve kontrolü, planlanan transferden 5 gün önceki kontrol ve transfer için İstanbul’a gittim. Opu öncesi yumurtalık takibim İzmir’de kendi doktorumdan yapıldı. Muayne ücreti Bülent beyin 1250 liraydı 2 nisanda.
Hayır Bülent bey sadece transfer yapıyor. Diğer tüm işlemler için uzmanlaşmış başka birileri var yine Bülent Bey ile çalışıyorlar.Opuyu Bülent hoca mı yaptı? Ben de pazartesi günü ilk muayeneye gideceğim kendisine
ahhh çok sevindim. harikasınnnnMerhaba herkese, bizim 1 nisanda başlayan serüvenimiz bugün pozitifle sonuçlandıUmarım sağlıkla, huzur ve mutlulukla kucağımıza alırız. Dilerim bekleyen herkes en yakın zamanda iyi haberleri alır. Kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum
Çok teşekkür ederim, isteyen herkesin başına inşallahhhahhh çok sevindim. harikasınnnn
Acıbadem’in saçma fiyat politikası var benim 2. Opu için 25.000 TL talep ettiler şaka gibi :)))Opu ücreti 15.000 tl civarı, doktor 1250, verilen iğneler kişiye göre değişir ama biz 15.000 civarı ödedik. Hsg 1100, östrojen testleri 2 günde bir 250 (laba göre değişir) sonrasında yine ödemelerimiz oldu biyopsi ve pgt için.
Evet çünkü dövizden dolayı zam geldi her şeye geldiği gibi. Politikayla alakası yok yani. Temmuzda zam geleceğini söylemişlerdi.Acıbadem’in saçma fiyat politikası var benim 2. Opu için 25.000 TL talep ettiler şaka gibi :)))
Ben temmuzda değil nisan ayında yaptım bir kaç kişide sordu bana dolayısıyla onlarında ilk tedavileri ama daha düşüktüEvet çünkü dövizden dolayı zam geldi her şeye geldiği gibi. Politikayla alakası yok yani. Temmuzda zam geleceğini söylemişlerdi.
Evet çünkü dövizden dolayı zam geldi her şeye geldiği gibi. Politikayla alakası yok yani. Temmuzda zam geleceğini
Dün bu konu için bayağı problem yaşadım hastane ile o yüzden bana indirim yaptılar bayağı çünkü haklı olduğumu anladılar. Baştan yazılı bir kağıt almak en iyisi bence sonrasında fiyatlar zam geldi diyip istedikleri gibi rakam söylüyorlar benim başıma geldi bu benim 3. Opu olacak.Evet çünkü dövizden dolayı zam geldi her şeye geldiği gibi. Politikayla alakası yok yani. Temmuzda zam geleceğini söylemişlerdi.
Merhaba,Merhaba herkese, bizim 1 nisanda başlayan serüvenimiz bugün pozitifle sonuçlandıUmarım sağlıkla, huzur ve mutlulukla kucağımıza alırız. Dilerim bekleyen herkes en yakın zamanda iyi haberleri alır. Kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum